stone in the spotlight (voormalig steen van de maand) | het boek | vraag & antwoord | stenenkwartet | bestel

edelstenen en stenen vertellen

"Het eerste dat ik voelde toen ik het boekje in mijn handen had was; Wow... Magisch! Buiten al die mooie wijze lessen leest het boek gewoon ook heerlijk weg." Brigitte van de Kamp (lees hier haar gehele recensie)

 

NIEUW
Stenen vertellen
over geld en geluk

 

"De natuurlijke uitstraling van de stenen sprak me direct aan, zeker door de manier waarop ze gefotografeerd zijn; op natuurlijke wijze zodat de kracht van de stenen tot zijn recht komt." Irene van Luijken (lees hier haar gehele recensie)

 

Wie kan er aan jullie mensen beter vertellen, hoe je je eigen schat, je eigen fortuin, je eigen rijkdom kunt verwezenlijken, dan wij stenen? 

De schittering, pracht en rijkdom van de honderden edelstenen, stenen, kristallen en mineralen die de aarde voortbrengt heeft jullie mensen al duizenden jaren bekoort en betovert. En niet voor niets: wij stenen zijn de personificatie van rijkdom en overvloed. Wij zijn de verwezenlijking van weelde en fortuin. Wij zijn een waardevolle schat. 

 

"Inhoudelijk vind ik het een heel rijk boek. Er staat zoveel informatie in, het is prachtig verweven in de beschrijvingen van de stenen. En allen zijn positief gericht, ook al worden er soms best lastig te verteren onderwerpen aangesneden zoals rechtvaardigheid of slachtofferschap. Ik denk dat er veel diepgang zit in de beschrijvingen." Giselle van de Rovaart, www.praktijkvanderovaart.nl (lees hier haar gehele recensie)

 

In dit boek delen 32 magnifieke, sprankelende en machtige stenen hun inzichten en wijsheden over zeer uiteenlopende aspecten van geld, rijkdom, overvloed en... geluk. Voor iedereen die overvloed wil ervaren! 

 

"In één woord Verassend. Ik heb alle vier de methoden uit geprobeerd hoe het boek te gebruiken/lezen. Een bijzonder boekje over een erg interessant en bijzonder onderwerp." Gonny Corstjens,  www.dekunstvanhetleven.com (lees hier haar gehele recensie)

 

Stenen praten?

Ja.

Okee, toegegeven: niet hardop.

Maar als je écht luistert, met je vingers, je ogen, je tong soms, je neus, je oren én je hart, kun je ze horen. En ze hebben een boel te vertellen, elke steen vanuit zijn of haar eigen, individuele, unieke karakter.

Edith Hagenaar kan dat als geen ander: al ruim 20 jaar luistert ze naar haar steeds groter wordende, prachtige collectie van soms wel 100.000 jaar oude stenen. (Ze vernoemde zelfs haar 3 kinderen naar stenen!) Sinds enkele jaren schrijft ze de boodschappen van haar stenen op.

 

over geld
Een tijdje geleden kon ze wel wat advies over geld, rijkdom en overvloed gebruiken. Dus wie beter te vragen dan de ultieme meesters der materialisatie: de prachtige schatten die moeder aarde voortbrengt. De bijzondere, wijze en inspirerende eye-openers heeft Hagenaar in een prachtig vormgegeven boekje samengebracht.

 

en geluk
Een boekje waar je blij van wordt, alleen al door de aanblik van zoveel prachtige stenen. Bovendien brengen de wijsheid en oerkracht van de stenen je openbaring en bevrijding: je zult nooit meer hetzelfde over geld en rijkdom denken! 

 

Zoals deze Citrien het in haar verhaal verwoordt: 

‘De reden waarom jullie mensen geld willen hebben, is omdat jullie denken dat het je gelukkig maakt. Maar het is precies andersom: geluk maakt geld. Wanneer gelukkig zijn je doel is, heb je de schat in jezelf gevonden. En dan volgt alle welvaart, alle welzijn, alle overvloed, alle geld, en al het goede vanzelf.’

 

"De teksten zijn zo intuïtief geschreven dat ik zelfs fysieke reacties ervaren heb tijdens het lezen, bij de zinnen die op mij het meest van toepassing zijn. Duidelijke foto’s van de stenen en mooie stenen ook, en een mooie balans tussen bekende stenen en de wat onbekendere stenen." Anita Verbaten (lees hier haar gehele recensie)

 

Dit prachtige, bijzondere luxe uitgevoerde boek met kleurenfoto's kost slechts € 9,99.

 

Lees nu vrijblijvend de eerste verhalen, klik hier om je inkijkexemplaar te downloaden.

 

En tot en met woensdag 21 september zijn de verzendkosten wereldwijd gratis!

 

Profiteer nu, plaats hieronder in je winkelmandje
of klik hier als dat niet lukt

 

Copyright alle teksten en foto's: Edith Hagenaar

Deze website is een onderdeel van http://www.sunshineforthesoul.nl * Palaysia Productions

Recensies

Visueel
De kelk op de voorkant begreep ik eigenlijk niet in het begin, ik kon het nog niet rijmen met de titel.
Maar na een tijdje, en tijdens het lezen ook van je visie begreep ik het wel. Het moest nog binnenkomen denk ik.
De teksten zowel op de voor- als achterkant die in het lichtblauw zijn vind ik wat moeilijker te lezen.
Zeker als je het leest met wat minder licht, dat vond ik jammer. Het mag gezien en gelezen worden. Is toch belangrijke tekst!

De indeling van de paginaÕs zijn goed. Erg leuk dat het paginanummer op een steentje staat.
Wat ik ook goed en erg prettig vond zijn de grootte van de fotoÕs. Ze zijn erg duidelijk en prominent aanwezig. (want het gaat ook om de stenen)

Het formaat en de dikte van het boek zijn ook prettig.

Inhoudelijk
In één woord Verassend.
Al jaren geleden ben ik in aanraking gekomen met stenen. Toen mijn kinderen klein waren verzamelden zijn ook stenen, en vroegen altijd aan mij naar de betekenis. Tja die wist ik dan niet.
Later ben ik een opleiding gaan volgen tot energetisch therapeute en toen kregen we ook enkele lessen met stenen, en de toepassing ervan. Daarna ben ik ze ook wel wat gaan verzamelen maar meer om de mensen die ik begeleidde of hielp er eentje te geven en uitleg erbij geven. Dit gebeurde en nog steeds via intu•tieve ingeving.
Maar de werking van rijkdom/geld en geluk wist ik niet. Ik dacht altijd dat ze alleen werkten op je gemoedstoestand. En zeker niet dat je je ermee kon verbinden. Dus verassend en bijzonder om dit te lezen.
En zeker verassend door het ÔtijdstipÕ. Dat juist dit boek nu in mijn leven voorbij komt.
Er is zoveel gaande in mijn leven, zoveel beweing zowel negatief als positief. Omdat het eigenlijk al lang duurt bijna teveel voor me wordt, waarschijnlijk is het al teveel.
Nu dan komt ineens dit boek met deze boodschappen voorbij. Dit helpt zeker om me meer te gaan focussen op het positieve en mijn dromen waar maken. En daar is zeker geld en geluk een welkome ÔgastÕ.
Dus hoe toevallig kan je het hebben of krijgen.
Inzichten heb ik zeker gekregen en ook bepaalde gevoelens komen los.
Het is deze week weer volle maan, dus dat zal ook wel meewerken maar dan komen de teksten en de inzichten van de stenen weer als geroepen. Ze geven berusting en verwondering.
Verwondering om dat ik niet wist dat je zo intens met de stenen kan verbinden dat je hun energie zo in je gedachten kunt voelen. En zeker verassend dat dit ook kan via een foto of tekst.
Ik heb alle vier de methoden uit geprobeerd hoe het boek te gebruiken/lezen. Voor het stukje te lezen en na het stukje gelezen te hebben legde ik mijn linkerhand op de steen om mezelf ook te verbinden met de steen. Dit is zeer handig als je net die steen niet in je bezit hebt of bij de hand hebt.

Kort gezegd Edith een heel verassend en bijzonder boekje over een erg interessant en bijzonder onderwerp.
Dit boek gaat je zeker geluk brengen en ik ben je dankbaar dat je dit geluk wilt delen met me en anderen.
Jij geeft geluk door. Heerlijk.

Dank je wel hiervoor.
Gonny Corstjens,  www.dekunstvanhetleven.com

Bestel nu, klik hier

 

Super mooie afbeelding op de voorkant, het mystieke van de gouden beker waar het licht op schijnt en oh wat zou er in de beker zitten.

Duidelijke fotoÕs van de stenen en mooie stenen ook, en een mooie balans tussen bekende stenen en de wat onbekendere stenen,
Ik vind de cinnaber wel een hele mooie krachtige steen met een mooie boodschap, maar vanwege het giftig zijn zou ik deze nooit bij me willen dragen, want het beschermlaagje maakt voor mij de steen minder puur.

Wat gelijk opvalt is de bruinige kleur van de letters wat een rustig beeld geeft, warmer en aardser.

Inhoudelijk:

Ik vind de teksten heel duidelijk.

De teksten zijn zo intu•tief geschreven dat ik zelfs fysieke reacties ervaren heb tijdens het lezen, bij de zinnen die op mij het meest van toepassing zijn.
Super knap zoals je het verwoord.

ik heb soms wel wat moeite met de stukjes die geschreven zijn vanuit de steen voor mij voelt het niet zo dat de stenen op een beetje een belerende manier met ons communiceren.


Toeval, echt niet!

De laatste maanden gebeuren er steeds weer dingen die me aan het denken zetten omtrent het thema geld, ik heb al een aantal jaren een praktijk.
En voldoende klanten, maar het commerci‘le stuk blijkt een lastig iets voor mij te zijn.
De gebeurtenissen van de laatste tijd zorgen er stukje bij beetje voor dat ik anders naar ga kijken en vooral dat het anders voor mij gaat voelen.
Ik kan alle beredeneringen van anderen helemaal volgen met mijn verstand maar op de een of andere manier lukte me het niet om het ook echt zo te voelen en dus echt te veranderen.
En toen kwam jou berichtje op facebook over je nieuwe boek en zoals dat dan gaat, zie ik alleen maar stenen vertellen staan en denk gelijk, o ja dat boek wil ik lezen, ik en stenen was al van kleins af aan liefde op het eerste gezicht.
krijg ik woensdag je boekje binnen en begin te lezen en ik was dan ook blij verrast dat het over Òmijn Ò thema ging en dan in combinatie met de stenen die voor mij goud waard zijn en oh wat komt dat binnen.
Ik beloof nog niks daar is het nog te vroeg voor maar zeker heb ik weer stappen gemaakt en zijn er zaadjes geplant om de energie te laten stromen ook op het gebied van geld.
Dus daar wil je heel hartelijk voor bedanken.

Ik heb geleerd en gevoeld dat het mij helpt om het woordje geld te vervangen door geluk, het echte geluk bedoel ik dan.


Dit boek is geen boek wat ik 1 keer lees en gelijk in de boekenkast verdwijnt, dit ga ik zeker vaak gebruiken voor mezelf, maar ook voor anderen ter ondersteuning.

Ik ga het ook zeker aan anderen aanraden omdat dit boek je op een duidelijke manier aanzet om anders te denken te beleven.


Het is in alle opzichten een prachtig, krachtig boek.
Dank daarvoor

Met hartelijke groet,

Anita Verbaten

Bestel nu, klik hier

 

Het eerste dat ik voelde toen ik het boekje in mijn handen had was; Wow... Magisch!
De foto op de voorkant, het lettertype en de titel... alles klopt gewoon!

Het boek is in A5 formaat wat ik voor dit soort boekjes erg handig vind.
Het boek heeft een prachtige glanzende kaft en is ook buigzaam waardoor je heerlijk speels door alle pagina's kunt bladeren.
De bladzijdes zijn van fijn, luxe zachtglanzend papier.
Het lettertype is duidelijk en goed leesbaar en heeft een mooie bruine kleur wat ik zelf erg rustgevend vind.
Met z'n 62 pagina's kun je het geen dik boek noemen maar qua inhoud is het van onschatbare waarde!
Daarbij heeft het ook nog meerde mogelijkheden; Je kunt het boek natuurlijk lekker lezen maar je kunt het ook als orakel gebruiken,
op verschillende manieren zelfs, die ook meteen voorin het boek uitgelegd worden.

Daarnaast zijn er nog meer leuke extra's; je vindt achterin het boek een code waarmee je ook nog online twee e-books kunt downloaden en meer informatie.

Toen ik alles eenmaal bewonderd had schoot er even door mij heen; wel jammer dat ik geen stenen heb, maar dan lees ik even later meteen in de inleiding;
"om de wijsheid van deze stenen voor je te laten werken hoef je ze niet noodzakelijkerwijs in je bezit te hebben".
Phew wat een opluchting, en met een open mind en een blij hart ben ik begonnen te lezen...

Wat de stenen vertellen zie ik echter als wijze lessen.
Of je nu wel of geen stenen hebt, dat maakt eigenlijk niet uit, ze geven hoop en vertrouwen, inzicht en laten zien wat we zelf (anders) kunnen doen.
De stenen laten je o.a. zien welke gewoontes of gedachten jouw overvloed tegenhouden, laten zien hoe je jouw vibraties kunt verhogen, hoe je je gedachten kunt veranderen,
waar je je op kunt focussen, hoe je beperkende overtuigingen kunt loslaten etc.
Er staat echt veel in waar je zelf mee aan de slag kunt.

Buiten al die mooie wijze lessen leest het boek gewoon ook heerlijk weg.
Alleen al door het lezen van die mooie teksten en het kijken naar die magische stenen krijg ik al een blij en positief gevoel.

Het is een boekje dat je blijft lezen, keer op keer...
Ik heb het nu op mijn nachtkastje liggen en neem het elke dag mee in mijn ochtendritueel.
Ik zet mijn intentie voor die dag, bedenk wat ik die dag wil bereiken en zoek welke steen daar bij past.
Vervolgens lees ik nog een rustig wat die steen te 'vertellen' heeft en dat neem ik mee de dag door.

Kortom; een waardevolle aanrader!!!

Brigitte van de Kamp

Bestel nu, klik hier

 

Allereerst wil ik je bedanken voor de kans om een recensie te schrijven voor jouw boek. Ik vind het heerlijk om met stenen te werken, erover te leren en ermee te ‘spelen’. Zowel privé als in mijn praktijk. En dan heb jij een boek geschreven over wat stenen vertellen over geld en geluk, hoe toepasselijk kan het zijn.

Ik zal dit kort toelichten: ik heb een praktijk (aan huis) waarin ik (hoog)gevoelige en (hoog)bewuste volwassenen en kinderen help om meer balans en innerlijke rust in hun leven te krijgen. Om meer bekendheid te krijgen voor deze praktijk heb ik in het voorjaar een programma (opleiding) voor marketing afgerond. Een van de belangrijkste onderwerpen was je overtuigingen rondom geld en geluk. En ik ben nu bezig met het toepassen van het geleerde (en uitdiepen ervan). Je begrijpt hoezeer dit boek als een prachtig cadeau op het juiste moment in mijn schoot valt.

Het eerste dat ik gedaan heb, is dat ik heb gespeeld met het boek. Dat wil zeggen, ik ben (zoals ik gewend ben) met kinesiologie de juiste stenen voor mij voor op dit moment gaan opzoeken in jouw boek. Het waren er 6 en ik kan niet anders zeggen, allemaal zeer herkenbaar. Een super goed begin voor dit boek, wat mij betreft.

Daarna ben ik pas gaan lezen en las dat ik dit boek ook kon gebruiken als manifestatie-versneller. Ha, weer spelen, dacht ik. En dus toegepast. En ik kwam op Dendriet uit. Prachtig!!! Vooral het niet hoeven weten welke blokkade: laat maar weg waaien…

Afijn je begrijpt, voor mij is daarmee het boek al geslaagd. Maar zoals beloofd, ben ik daarna het helemaal gaan lezen en hieronder zal ik jouw vragen beantwoorden:

1.    Wat vind ik visueel van het boek, de foto’s, stenen, het gehele boek

Ik vind het boek prachtig. De voorkant is heel uitnodigend (door de rijkversierde bokaal). Ik vind het lettertype heel prettig lezen en hou erg van hoe je met de verschillende lettertypes en grootte werkt. De kleur van de letter vind ik prettig, niet te hard maar genoeg contrast. Het kan zijn dat ik bevooroordeeld ben, door mijn voorkeur maar ik las het in één ruk uit.

De foto’s van de stenen vind ik mooi. Duidelijk, scherpe foto’s, prachtige kleuren.

Even twijfelde ik over de toevoeging van het verzoeningsproces maar nu ik het helemaal heb doorgenomen, zie ik ook daar de meerwaarde van in.

2.    Wat vind ik inhoudelijk van het boek in zijn geheel

Inhoudelijk vind ik het een heel rijk boek. Er staat zoveel informatie in. Ik herken van heel veel zaken het gedachtegoed en ik kan er best een aantal noemen maar doe daarmee bijna het boek te kort. (NLP, Abraham, Feng Shui(?)…). Het is prachtig verweven in de beschrijvingen van de stenen. En allen zijn positief gericht, ook al worden er soms best lastig te verteren onderwerpen aangesneden zoals rechtvaardigheid of slachtofferschap. Ik denk dat er veel diepgang zit in de beschrijvingen. En ik vermoed dat ik bij de stenen die er voor mij van toepassing zijn, ik er meerdere keren naar zal willen/moeten kijken om de hele diepgang te bevatten.

3.    Inhoudelijk: de specifieke dingen die me opvielen zowel positief als negatief

De onderwerpen die aangesneden worden, zijn geen makkelijke. Toch begreep ik goed wat er staat. Het zal voor sommigen wellicht best een kluif zijn, om de uitleg helemaal te begrijpen. Maar dat ligt aan het onderwerp en niet aan de manier van schrijven. Want ik vind je schrijfstijl prettig, duidelijk en helder zonder betuttelend of neerbuigend te zijn.

Ik vind het erg leuk dat je schrijft vanuit de stenen zelf. En nogmaals erg positief.

Leuk detail: toen ik bij pagina 43 was, bedacht ik me voor het eerst wat ik nog miste in jouw boek: namelijk dat geld alleen maar (de fysieke uitingsvorm van) energie is. Dus toen ik dat had opgeschreven in mijn notitieboekje, ging ik verder met lezen. En kwam bij…..haha ja de Zonnesteen. Geweldig!

4.    Wat heb ik aan het boek, wat neem ik ervan mee en wat heb ik ervan geleerd

Het helpt mij om nog veel meer inzicht te krijgen in mijn belemmerende overtuigingen rondom rijkdom, geld en zelfwaarde. Wat een rijkdom aan wijsheid, gebundeld in één boekje. Echt een aanrader als je hulp zoekt bij manifesteren!

5.    Heb ik inzichten gekregen naar aanleiding van dit boek, heeft het boek een verandering in gang gezet of mij aangespoord tot verandering

Ik neem nu mee de Zonnesteen beschrijving, die toch nog veel dieper ging dan ik zelf al had bedacht (de zon schijnt altijd, geld stroomt altijd en je hebt altijd energie). De Dendriet neem ik mee, (in het loslaten van blokkades en je hoeft niet altijd bewust te weten waar ze vandaan komen). En de Rode Jaspis (om vanuit kracht en positiviteit een baken voor mensen te kunnen zijn). Deze drie resoneren bij mij op dit moment het krachtigste! En ik kan je garanderen dat ik daar de komende dagen nog wel even op ga herkauwen…. En dat het mijn overtuigingen rondom geld verdienen, gaat beïnvloeden.

6.    Voel ik me na het lezen van het boek een verandering, transformatie of bevrijding

Ja, op een bepaalde manier voel ik een stuk opluchting. Onder andere door de drie stenen die ik bij vraag 5 heb beschreven. Er is altijd overvloed, er zijn altijd weer kansen, je hebt altijd energie, je mag een positief baken voor anderen zijn (zonder neer te kijken op die ander).

7.    Zou ik anderen aanraden dit boek te lezen en zoja waarom?

Jazeker! Je begrijpt dat ik mijn ‘juf’ van de marketing meteen op de hoogte zal gaan brengen van dit boekje. Volgens mij is het een geweldige aanvulling op haar lessen. En zal het bovendien (in mijn bescheiden mening) er nog veel meer verdieping aan gaan geven. Maar aangezien ik nu ‘druk’ ben met dit onderwerp, trek ik ook veel mensen in mijn omgeving aan, met dezelfde uitdaging. Ik zal meteen de titel van het boekje doorgeven! Het geeft duidelijkheid, verdieping en positieve kracht aan degenen die bezig zijn met de uitdaging van het manifesteren van hun droom en geluk.

Ik heb genoten van je boek en het schrijven van de recensie. Wat een heerlijk leesbaar boekje en wat een rijkdom aan informatie.Dank je wel daarvoor.

Warme groeten

Giselle van de Rovaart

Bestel nu, klik hier

 

Alsof je in een speelgoedwinkel rondloopt en mag uitzoeken wat je wilt. Zo voelde het toen ik ‘stenen vertellen’ begon te lezen. De natuurlijke uitstraling van de stenen sprak me direct aan, zeker door de manier waarop ze gefotografeerd zijn; op natuurlijke wijze zodat de kracht van de stenen tot zijn recht komt. Ik moest wennen aan de manier waarop het boek is geschreven; de manier waarop de stenen me aanspraken. Het boek volgt niet één stijl wat het afwisselend maakt, de ene keer word je liefdevol aangesproken, op andere pagina’s word je bijna streng toegesproken. Voor mensen die niet met dit onderwerp vertrouwd zijn, zoals ik, is het een mooi en toegankelijk boekje dat direct uitnodigt tot nadenken over hoe ik in het leven sta, wat ik belangrijk vind en hoe ik met geld omga. En dat is ook het mooie van dit boek; het vertelt je dat je geld ok mag vinden, maar wel vanuit een dieper gevoel waarbij je echt geluk voelt. En daarmee staat dit boek enorm in de realiteit want laten we wel zijn; veel van wat we doen in dit leven draait om geld, zo niet om status. Dit boek helpt je om daar mee om gaan.

Niet alle hoofdstukken vond ik even inspirerend. Ik had bijvoorbeeld moeite met de manier waarop smaragd me vertelt dat ik blij mag zijn belasting te betalen, en ook de wereld die smaragd ons voorspiegelt is er een van solidariteit die helaas in onze huidige wereld ver te zoeken is.

De lengte van de beschrijvingen van sommige stenen varieert nogal, en dat is jammer want van sommige stenen wil je graag meer weten. En bij de beschrijving van de Parel had het wellicht wat ingetogener gemogen. Het boek leest eigenlijk het best als je het hardop voor leest door de manier waarop de zinnen zijn geconstrueerd. Al lezend kun je af en toe wat afdwalen door de lange zinnen met veel komma’s. Het dwingt je in ieder geval aandachtig te lezen om de boodschap te begrijpen. Toch vind ik het boek toegankelijk en goed geschreven met veel variatie in toon. Het ene moment bijna ruw en bonkig om op de volgende pagina weer liefdevol en zacht te zijn.

Ik heb het boek met heel veel plezier gelezen en het heeft me nieuwsgierig gemaakt naar de andere boeken over ‘stenen vertellen’. Het is een boek dat je onder handbereik moet hebben, om af en toe na te slaan en te kijken welke steen jou kan helpen in een bepaalde situatie. Daarmee hoef je net als in een speelgoedwinkel uiteindelijk geen keus te maken, maar heb je ze allemaal tot je beschikking.

Irene van Luijken

Brussel, 16 september 2016

 

Bestel nu, klik hier

 

 

GRATIS E-BOOK: Hoe je naar je stenen luistert