Luister en kijk met je kind naar een fragment uit "Ik zweef door het leven". Klik hier!

Leeftijd: 5-10 jaar Uitgevoerd in bookazine vorm. Met vrolijke kleurenillustraties. Prijs: slechts EUR 9,50.

"Ik word heel blij van dit boek!"
Saffier, 8 jaar

"Ik voel me blij in mijn hart."
Juup, 6 jaar

Dr. Wayne Dyer is wereldwijd al meer dan 20 jaar bekend als inspirerend spreker en bestsellerauteur met de heldere inzichten, de begrijpelijke woordkeus en de praktische, effectieve adviezen. Hij is de trotse vader van acht kinderen en vijf kleinkinderen.

Wayne Dyer presenteert:

Ik zweef door het leven
10 geheimen voor kampioenen

Dr. Wayne Dyer heeft een prachtige, positieve boodschap voor kinderen. In ´Ik zweef door het leven´ leert hij kinderen hoe ze kunnen vasthouden aan het ´no-limit´ of grenzeloos denken waarmee hij gelooft dat ze geboren zijn — in plaats van te proberen om zich aan te passen. Op die manier leren ze om van het leven te genieten, ware kampioenen te worden en door het leven te zweven — op weg naar hun dromen.

al tienduizenden exemplaren verkocht!

De 10 belangrijke lessen in dit boek bevatten onder andere de waarde van risico nemen, omgaan met stress en angst en genieten van ieder moment. Iedere les geeft een voorbeeld en een illustratie, waarop je ziet hoe een kind dit concept in zijn of haar dagelijks leven kan toepassen. De vragen aan het eind van het boek zijn geweldig voor het op gang brengen van een gesprek en helpen om de boodschap kracht bij te zetten.

Zo zegt Jacobien Reitzema, moeder van 4 kinderen:
"Het boek sloeg in als een bom! Ik had niet verwacht dat de jongens er zo enthousiast op in zouden gaan. Voor hun was het echt zoiets van: oh, dus zó werkt het!"

"Ik ben begonnen met het boek Ik zweef door het leven. Wij hebben op school de methode Klets voor sociaal emotionele ontwikkeling en daar past dit boek ook mooi bij! Ik heb de 10 regels voor kampioenen op het bord geschreven en behandel er iedere week een paar, ben nu inmiddels bij regel 8.
Na het voorlezen van iedere regel, praat ik hier met de kinderen over. Wat vinden ze daarvan? Kunnen ze zich dat voorstellen? Hebben ze zelf wel eens zoiets meegemaakt? Hoe voelde dat? Wat deed je dan? Zou het anders kunnen?
De kinderen staan erg open voor het boek en met name voor de verhalen van de kinderen die erbij horen, dit maakt duidelijker voor ze."

Vera Markesteijn, lerares

 

Bestel nu, klik hierIk zweef door het leven is een uitgave van Palaysia Productions.

alles op deze site © 2007-2020 Palaysia Productions