Wayne Dyer

Dr. Wayne W. Dyer is wereldwijd al meer dan 20 jaar bekend als inspirerend spreker en bestsellerauteur met de heldere inzichten, de begrijpelijke woordkeus en de praktische, effectieve adviezen. Hij is de trotse vader van acht kinderen en vijf kleinkinderen.

Luister en kijk met je kind naar een fragment uit "Ik zweef door het leven". Klik hier!

Ik zweef door het leven
Leeftijd: 5-10 jaar

Luxe uitgevoerd met harde kaft, 32 pagina's genaaid gebonden.
Met vrolijke kleurenillustraties.
Prijs: EUR 14,95. Klik hier om direct te bestellen.

"Ik word heel blij van dit boek!"
Saffier, 8 jaar

"Ik voel me blij in mijn hart."
Juup, 6 jaar

Geen excuus
Leeftijd: 5-10 jaar

Luxe uitgevoerd met harde kaft, 32 pagina's genaaid gebonden.
Met vrolijke kleurenillustraties.
Prijs: EUR 14,95. Klik hier om direct te bestellen.

 

Het gaat om de binnenkant
Leeftijd: 7-12 jaar

Ecologisch verantwoord uitgevoerd op gerecycled materiaal, stevige binding, 32 pagina's. Met vrolijke illustraties van de Nederlandse illustrator Ineke Koene.
Prijs: EUR 9,99. Klik hier om direct te bestellen.

verzendkosten 2 euro

Klik hier om de brief van Wayne over dit boek te lezen.

"Ik ben begonnen met het boek Ik zweef door het leven. Wij hebben op school de methode Klets voor sociaal emotionele ontwikkeling en daar past dit boek ook mooi bij! Ik heb de 10 regels voor kampioenen op het bord geschreven en behandel er iedere week een paar, ben nu inmiddels bij regel 8.
Na het voorlezen van iedere regel, praat ik hier met de kinderen over. Wat vinden ze daarvan? Kunnen ze zich dat voorstellen? Hebben ze zelf wel eens zoiets meegemaakt? Hoe voelde dat? Wat deed je dan? Zou het anders kunnen?
De kinderen staan erg open voor het boek en met name voor de verhalen van de kinderen die erbij horen, dit maakt het veel duidelijker voor ze."
Vera Markesteijn, lerares

Wayne Dyer presenteert zijn nieuwe boek:

Geen excuus!
wat ik zeg staat me soms in de weg

In zijn derde boek richt Wayne Dyer zijn vizier op het gebruiken van excuses (of uitvluchten of smoezen). Een excuus kan meer kwaad dan we ons realiseren. Wayne laat in dit vrolijke verhaal zien dat uitvluchten verder gaan dan "de hond heeft mijn huiswerk opgegeten". Sterker, ze kunnen er voor zorgen dat je niet bereikt wat je eigenlijk wilt!

 

We volgen een jongetje dat een droom heeft die op het eerste gezicht onmogelijk lijkt. Bijna laat hij zijn uitvluchten ("Ik ben niet slim genoeg", "Het is te duur", enzovoort) in de weg komen.

Maar hij ontdekt dat als hij een paar simpele dingen doet en zijn excuses dumpt, alles mogelijk is.

Leeftijd: 5-10 jaar Luxe uitgevoerd met harde kaft, 32 pagina's genaaid gebonden. Met vrolijke kleurenillustraties. Prijs: EUR 14,95.

Bestel nu, klik hier!

Jouw bestelling wordt binnen 1-2 werkdagen geleverd.

Het gaat om de binnenkant is gedrukt op 100% gerecycled papier, bij een drukker met een certificaat van de Rainforest Alliance. Per verkocht boek gaat 50 cent naar armoedebestrijding van kinderen in de derde wereld.

 

Geen excuus heeft een eigen zeeschildpad geadopteerd via World of Wildlife. Adopteer ook een zeeschildpad, klik hier!

 

Ik zweef door het leven
10 geheimen voor kampioenen

Dr. Wayne Dyer heeft een prachtige, positieve boodschap voor kinderen. In ´Ik zweef door het leven´ leert hij kinderen hoe ze kunnen vasthouden aan het ´no-limit´ of grenzeloos denken waarmee hij gelooft dat ze geboren zijn — in plaats van te proberen om zich aan te passen. Op die manier leren ze om van het leven te genieten, ware kampioenen te worden en door het leven te zweven — op weg naar hun dromen.

al duizenden exemplaren verkocht!

De 10 belangrijke lessen in dit boek bevatten onder andere de waarde van risico nemen, omgaan met stress en angst en genieten van ieder moment. Iedere les geeft een voorbeeld en een illustratie, waarop je ziet hoe een kind dit concept in zijn of haar dagelijks leven kan toepassen. De vragen aan het eind van het boek zijn geweldig voor het op gang brengen van een gesprek en helpen om de boodschap kracht bij te zetten.

Zo zegt Jacobien Reitzema, moeder van 4 kinderen:
"Het boek sloeg in als een bom! Ik had niet verwacht dat de jongens er zo enthousiast op in zouden gaan. Voor hun was het echt zoiets van: oh, dus zó werkt het!"

Aanbieding: nu gratis verzending bij bestelling van 2 of meer boeken!

Luister en kijk met je kind naar een fragment uit "Ik zweef door het leven". Klik hier!

Leeftijd: 5-10 jaar Luxe uitgevoerd met harde kaft, 32 pagina's genaaid gebonden. Met vrolijke kleurenillustraties. Prijs: EUR 14,95.

Bestel nu, klik hier!

Het gaat om de binnenkant
10 geheimen over geld en overvloed

In het tweede boek uit zijn serie van inspirerende boeken voor kinderen gaat Wayne Dyer in op het onderwerp geld en overvloed: want een positieve benadering van de betekenis van geld is wat we in deze tijden nodig hebben. Als we dat onze kinderen al op jonge leeftijd kunnen leren, geven we ze overtuigingen mee die tijdens hun hele leven waardevol zullen zijn.

over de echte waarde van geld

De 10 onderwerpen zijn onder andere dat geld niet bepaalt wie jij bent, dat het er niet toe doet wat anderen hebben en dat overvloed in vele vormen komt. Ook in dit boek zijn er weer aan het eind vragen opgenomen om het begrip van je kinderen te verdiepen. Bovendien zijn er tien prachtige affirmaties opgenomen over geld en overvloed, die je samen met je kind kunt oefenen.

Het gaat om de binnenkant is, in tegenstelling tot de meeste boeken over dit onderwerp, geen handboek over hoe je je geld moet uitgeven of sparen, maar biedt een positieve, vernieuwende kijk op de betekenis van geld.

Leeftijd: 7-12 jaar Ecologisch verantwoord uitgevoerd op gerecycled materiaal, stevige binding, 32 pagina's. Met vrolijke zwart/wit illustraties van de Nederlandse illustrator Ineke Koene. Prijs: EUR 9,99. Verzendkosten slechts EUR 2,00 (binnen Nederland).

Bestel nu, plaats in winkelmandje:
of bestel op Sunshine for the Soul, klik hier

of bestel op Sunshine for the Soul, klik hier

Ik zweef door het leven, Het gaat om de binnenkant, Geen excuus en Ik ben zijn uitgaven van Palaysia Productions.

alles op deze site © 2007-2014 Palaysia Productions

Let op: de Amerikaanse uitgever staat niet toe dat het flashfilmpje en de illustraties gebruikt worden op andere websites dan deze. Vind je dit een leuke site en wil je er anderen op attent maken, link dan alsjeblieft naar deze pagina, maar plaats het luisterbestand alsjeblieft niet op je eigen website of weblog. De link naar deze pagina is: http://www.10geheimen.nl.

Het is wel toegestaan om het plaatje van het boek op je website te plaatsen. Hieronder vind je bovendien een plaatje van het boek zonder blauwe achtergrond.

Wayne Dyer, kinderboek, geld, overvloed, leven, kampioenen, 10, tien, geheim, binnenkant, zweef, Dwayne, Dwyer, kinderen, zeeschildpad, zeeaquarium