NIEUW: Tappingsessie
Tap jezelf slank! Klik hier voor meer informatie en om je direct aan te melden.

slank wordenIk ben de veertig gepasseerd. En ik weeg minder dan toen ik 18 was. Ik zie er geweldig uit!

Wie had dat kunnen denken?

Nou, ik.

Ik ben ruim 20 kilo afgevallen, doordat ik het dacht.

Wil jij ook weten hoe ik dat deed?

 

 

Hoe raak je gemakkelijk, op een plezierige manier en duurzaam 20 kilo kwijt? Zonder jezelf te hoeven martelen, kwellen of uit te hongeren?

Onmogelijk, denk je misschien, maar ik ben het levende bewijs dat het kan: ik ben in de afgelopen twee jaar en vijf maanden 25 kilo kwijtgeraakt, alleen maar door het her-programmeren van mijn gedachten. En doordat mijn gedachten ge-herprogrammeerd waren, volgden mijn acties moeiteloos en vanzelf. Een voorbeeld: mijn overtuiging "het is vervelend om te moeten zwemmen" verving ik door "ik vind het heerlijk om te zwemmen, ik heb de tijd die het me kost om te gaan zwemmen er graag voor over, ik zwem drie keer per week een uur". Daardoor is mijn hele gedrag rondom sporten in het algemeen, en zwemmen in het bijzonder volkomen veranderd - tegenwoordig kan ik niet meer zonder mijn zwemuurtje en kan ik niet wachten tot ik weer 'mag'.

Hoe zou het zijn als jij 20 kilo lichter was? Hoe zou je je voelen?

Jij hebt nu de mogelijkheid om, net als ik, gemakkelijk, op een plezierige manier en duurzaam 20 kilo lichter te worden. Ik schreef een tweejarig online begeleidingsprogramma én een dubbelcd met al mijn affirmaties en mijn afval-meditatie:

afvallengewichtverliezenOver de dubbelcd

Voor mijn eigen afval-avontuur schreef ik tientallen affirmaties, voor elk gebied dat betrokken is bij voeding, gewichtsverlies, beweging en het lichaam.

Door regelmatig deze affirmaties te beluisteren, overschrijf je jouw beperkende overtuigingen. De nieuwe affirmaties worden je nieuwe waarheid, en daar ga je naar leven: op feestjes heb je geen behoefte meer om maar te blijven graaien om je onzekerheid te maskeren, je krijgt ineens zin om elke dag te sporten, je hebt geen behoefte meer aan vette voedingsmiddelen, enzovoort.

De affirmaties vind je op de eerste cd. Op de tweede cd staan verschillende (mentale) oefeningen die je helpen om daadwerkelijk 20 kilo lichter te worden.

De cd is los te bestellen en kost EUR 30,00.

Klik hier om direct te bestellen.

"De cd's beluister ik vaak - zit ook vaak hier aan deze tafel te werken terwijl dat kan. Mooie visualisatie/meditatie!" -Inge van Kampen, www.kamplanondersteuning.nl

20kiloafvallenOver het tweejarig online begeleidingsprogramma

Je kunt op elk moment beginnen met het online programma, maar het is aan te raden om de week na de workshop te beginnen.

Twee jaar lang ontvang je elke week een e-mail met steeds verschillende inhoud. De ene week is het een inspirerend filmpje, de andere week een oefening, weer een andere week een affirmatie, weer een andere week een recept, dan weer een inspirerend verhaal, enzovoort. Elke e-mail echter is een reminder, om je gefocust te houden op je doel, om je een hart onder de riem te steken en om je te ondersteunen.

"Ideaal om op die manier tijdens zo'n langdurig proces ondersteund te worden."

Dit programma kost eenmalig EUR 49,95.

Klik hier om direct te bestellen.

"Ik ben er heel enthousiast over. Ik merk dat ik 'water' 'lekker' vind. Dat ik van gemiddeld één glas per dag, nu met gemak toch 6 glazen water per dag drink en soms meer. Dat ik meestal voor elke maaltijd en tijdens elke maaltijd 1 á 1,5 glas water drink. Dat ik meer bewust ben van wat ik eet en wanneer ik wat eet. Dat ik me vrijer voel om die keuze te maken, en dat ik nog zeg: 'kan toch' en soms ook: 'neen, nu niet'." -anoniem

 

Op de cd 20 kilo lichter leer je op welke gebieden jouw gedachten er voor blijven zorgen dat je aankomt, in plaats van afvalt. En hoe, en met welke gedachten, je die kunt herprogrammeren natuurlijk. Die gebieden zijn onder andere:

Zelfvertrouwen, eigenliefde Onbewuste redenen om dik te (willen) zijn
Emotie wegeten Veiligheid en bescherming
Nee zeggen Beweging en sport
Wat je waard bent enzovoort...

Mag ik je iets brutaals vragen?

Wat heeft het jou gekost om zo zwaar te worden? Hoeveel geld geef jij uit aan voedsel dat je eigenlijk niet nodig hebt? Hoeveel hebben al die chips, chocola, toastjes met brie, wijn, frisdranken, tweede porties, toetjes en koekjes bij elkaar allemaal wel niet gekost?

Als je elke dag 2 euro uitgeeft aan voedsel dat je niet nodig hebt, kost je dat op jaarbasis 730 euro. Ik schat in dat de gemiddelde persoon zelfs meer dan dat bedrag uitgeeft om, feitelijk, zichzelf vet te mesten. Het is prima dat je bereid bent dat uit te geven aan lekkernijen.

Maar hoeveel ben je bereid uit te geven aan een fit, gezond en slank lichaam?

afvallengewichtverliezenHoeveel wil jij investeren om die overtollige kilo's kwijt te raken, in plaats van ze te vermenigvuldigen?

Wat is het jou waard om de trap op te kunnen rennen zonder buiten adem te zijn, om in de zomer een strak jurkje te kunnen dragen, om in de spiegel te kijken en blij te zijn met je lijf?

730 euro? Zou je dat er voor over hebben? 730 euro om de rest van je leven geen worsteling met je lichaam meer te hebben, geen inwendige ruzie meer te hebben of je nou wel of niet dat stukje taart moet nemen? 730 euro om je goed te voelen over je lichaam, over jezelf?

Gelukkig ben ik niet van plan zo veel geld te vragen. Spaar dat geld maar liever voor al die nieuwe kleren die je straks moet kopen! (Ja, het is vreselijk ;-) ik pas helemaal niks meer, ik heb alles nieuw nodig!)

Nee, voor de cd 20 kilo lichter vraag ik slechts 30 euro. Een investering in jezelf, in een nieuw lijf, in een nieuw leven.

Edith Hagenaar

Met warme groet,

Edith Hagenaar

P.S. Natuurlijk, dat hoort er toch bij, de "voor" en "na" foto's:

Voor
(Althans, ik heb geen foto's van toen ik begon, omdat ik toen absoluut niet op de foto wilde. Daar heb ik nu spijt van natuurlijk! Deze foto stamt van toen ik een paar maanden bezig was en al een paar kilo was afgevallen.)
Na

Edithspanje

Edithjuicht

Edith Hagenaar

Bestel nu de cd en/of het tweejarig begeleidingsprogramma, klik hier als je op een tablet of smartphone zit of plaats hieronder in winkelmandje:

 

20 kilo lichter is een uitgave van Palaysia Productions, Amstelveen
www.sunshineforthesoul.nl | contact

Foto's Edith: Marije Weterings