home

navigatiebar

Wil jij ook:

• werken aan de kracht van jouw gedachten?
• de overtuigingen die jou hinderen doorbreken?
• je leven verbeteren?

Ik werk zelf al meer dan 20 jaar met affirmaties, maar ik moet toegeven dat zelfs ik niet al die 20 jaar iedere dag met affirmaties gewerkt heb. Sterker, vaak vergat ik de affirmaties op te zeggen en dan ging er ineens een week voorbij zonder dat ik affirmaties gedaan had. Of ik merkte dat een bepaalde affirmatie er maar niet in wilde – mijn negatieve overtuiging was sterker.

Toch kwam ik steeds weer terug bij het affirmeren – vooral in de wat mindere periodes van mijn leven. En steeds kwam ik er dan weer achter dat ze daadwerkelijk werken: ze haalden me uit depressies, zorgden er voor dat ik een geweldige presentatie gaf, motiveerden me tot het schrijven van mijn eerste boek nadat ik de moed had laten zakken, zorgen er voor dat ik mezelf goed en gezond voed (en mijn figuur kan dat goed gebruiken!), lieten me vertrouwen op momenten dat de hoop bijna vervlogen was...

sOmdat ik weet dat affirmaties werken, maar ik toch steeds moeite had met ze te werken, bedacht ik manieren die het makkelijk maken om sneller, beter en vooral regelmatiger met affirmaties te werken. Zoals het werkboekje "Doorbreek je overtuiging" – die je razendsnel van een negatieve overtuiging afhelpt (en dat is een stuk goedkoper dan als je daarvoor naar een cursus of therapeut moet, LOL!).

Kijk rustig rond en laat je inspireren!

Ontsluit de kracht van je ziel - wees meester over je eigen gedachten!

Namaste,
s
Edith Hagenaar

Begin nu met het versterken van je gedachtekracht en verbeter je leven!

Bestel hier, plaats in winkelmandje:

of bestel op Sunshine for the Soul, klik hier

www.affirmatie.nl is een uitgave van Palaysia Productions