home

navigatiebar

Hoe komt de Affirmatie van de Maand tot stand?

De Affirmatie van de Maand wordt iedere maand speciaal voor die maand gemaakt. Dit gebeurt niet meer dan één, maximaal twee dagen voor de 1e van de maand, zodat ik de energie van de komende maand het beste kan invoelen.

Ik ga zitten en adem een aantal keren diep in terwijl ik een verbinding maak met wat ik niet anders kan omschrijven als een diepere bron.

Natuurstaat
Dan visualiseer ik de maand die voor ons ligt en speel voor mijn gesloten ogen de 'natuurstaat' van die maand af (lente, zomer, herfst, winter). Ook als er feestdagen zijn in die maand zie ik dat voor me. Als er vlak voor het begin van de maand iets groots of belangrijks is gebeurd – zoals bijvoorbeeld de aardbeving in Indonesië eind mei 2006 – dan laat ik dat ook meespelen in de film in mijn hoofd: gebeurtenissen met een emotionele impact spelen namelijk nog een aantal dagen tot weken door in de energie van de wereld, ook al is de gebeurtenis zelf al afgelopen.

Ik ben geen helderziende, dus gebeurtenissen die voor die maand op stapel staan kan ik niet mee laten wegen.

Plezier
Vervolgens voel ik in al die indrukken en dan komt er een bepaald gevoel naar boven, wat voor mij de essentie van de energie van die specifieke maand weergeeft. Bij die energie bedenk "ik" dan twee affirmaties: een korte en tweede, meestal langere.

Ik zet "ik" tussen aanhalingstekens, want eigenlijk heb ik niet het idee dat ik ze zelf bedenk: het is alsof ze me ingefluisterd worden. Soms sta ik zelf versteld van de prachtige tekst die "ik" heb geproduceerd. Dat is meteen ook de reden waarom ik er zoveel plezier in heb deze affirmaties te maken: het voelt heerlijk om iedere maand zo'n verbinding met de bron te maken en een doorgeefluik te kunnen zijn voor deze mooie affirmaties.

Precies juist
Overigens: ik heb zelf ook veel baat bij de Affirmatie van de Maand, want ze brengen ook mij iedere maand weer tot nieuwe inzichten. Dat dit ook bij anderen gebeurt, en dat veel lezers geraakt worden door de boodschap van de affirmaties, is iets waar ik zeer dankbaar voor ben. Ik vind het ook iedere keer weer bijzonder dat ik echt meerdere reacties krijg van mensen die zeggen dat de affirmatie voor hen precies op het juiste moment in hun leven kwam...

TIP: Een affirmatie werkt het allerbeste als ze in je eigen woorden is gesteld. Dat is de reden dat de affirmaties in normaal, gesproken Nederlands worden geschreven. Het gebruik van moeilijke of weinig gangbare woorden wordt zoveel mogelijk vermeden. Zit er toch een woord in de affirmatie die je zelf nooit zou gebruiken, of is de zin zodanig opgesteld dat ie niet goed voelt voor jou, herschrijf dan de affirmatie in je eigen woorden en werk daar mee!

 

GRATIS AFFIRMATIE VAN DE MAAND
"Bedankt, hij komt op het juiste moment; zoiets had ik net nodig!" -Iris

Zou jij ook graag iedere maand een prachtige affirmatie ontvangen om mee te werken – helemaal toegespitst op de energie van die maand? Laat ons jou iedere maand gratis de Affirmatie van de Maand toesturen: abonneer je nu! Vul jouw gegevens in en klik op de knop 'stuur mij de affirmaties'.

Wij gebruiken je naam en emailadres alléén voor het verzenden van de Affirmatie van de Maand – jouw adres is veilig bij ons.
klik hier als u hierboven geen formulier ziet

Bekijk onze verschillende affirmatie-producten, klik hier!

.

 

 

© alles op deze site Edith Hagenaar - Palaysia Productions