home

navigatiebar

Zwangerschapsaffirmaties – ondersteunend bij een goede zwangerschap en veilige bevalling

Zalig Zwanger Affirmaties
Positieve gedachten zijn positieve krachten

Laat jouw gedachtekracht het verloop van je zwangerschap positief sturen!

De kwaliteit van je self-talk – de gedachten en overtuigingen die onbewust voortdurend in je hoofd rondspoken – bepaalt de kwaliteit van je leven in grote mate. Door positief denken en positief visualiseren trekken we positieve situaties in ons leven aan.

De Japanner Emoto heeft aangetoond dat water reageert op gedachten en woorden. Woorden als ‘liefde’ maken prachtige kristallen, woorden als ‘haat’ breken kristallen af. Een menselijk lichaam bestaat voor ruim 70% uit water en je kindje wordt bovendien omgeven door vruchtwater. Hoe prachtig en krachtig wil jij het water in jullie lichamen laten zijn?

 

"Het leuke van werken met affirmaties is dat je je er zo blij en fijn door gaat voelen. Alleen dat al zou reden genoeg moeten zijn tijdens je zwangerschap met deze affirmaties aan de slag te gaan."
Edith Hagenaar

Edith Hagenaar werkt al vele jaren met affirmaties en visualisaties – ook tijdens haar drie zwangerschappen en bevallingen. Haar kennis en ervaring brengt ze nu samen in deze prachtige bundel vol liefdevolle woorden.

Zalig Zwanger is zowel door de aanstaande moeder als door de aanstaande vader (of partner van de moeder) te gebruiken. Gun jezelf en je kindje de meest verheven gedachten tijdens de zwangerschap en bevalling!

Bekijk de inhoudsopgave – klik hier.

Enkele voorbeelden om alvast mee te werken:

 

Mijn leven verrijkt zich door de komst van dit kindje.

Mijn lichaam is sterk en krachtig, het kan mijn groeiende kindje dragen.Ik kan alle taken van het moederschap aan.

Tijdens de bevalling: ik ben ontspannen, zacht en flexibel.

Zalig Zwanger affirmaties is een prachtig gebonden boekje – ideaal om jezelf of een zwangere vriendin cadeau te doen, want dit luxe, in kleur uitgevoerde boekje kost slechts EUR 9,95.

Stel je eens voor hoe het voelt als je tijdens je zwangerschap een coach hebt die je steunt, coacht en altijd positief toespreekt. Stel je eens voor dat je partner bij jouw paniekaanvallen precies weet wat-ie tegen je moet zeggen. Stel je eens voor hoe het voelt om regelmatig zulke liefdevolle woorden over jezelf, je lichaam en de baby in je buik te horen, lezen of spreken.

Zalig Zwanger affirmaties werkt als jouw persoonlijke coach tijdens je zwangerschap – je wordt gesteund, gecoached en positief toegesproken. Wat heerlijk om zo'n positief, liefdevol boek bij je te hebben!

Artsen hebben meerdere malen verklaart dat patiënten die positief zijn ingesteld sneller genezen en betere overlevingskansen hebben bij operaties. Zo hebben zwangere vrouwen die positief zijn ingesteld een grotere kans op een voorspoedige bevalling.

Zalig Zwanger affirmaties helpt jou om alle angsten en negatieve overtuigingen rondom zwangerschap en bevalling om te buigen.

Het boek helpt jou om een positieve instelling te krijgen én vast te houden, zodat jouw eigen gedachtenkracht de zwangerschap en bevalling positief beïnvloedt.

Profiteer van onze superactie en bestel het boek Zalig Zwanger Affirmaties direct. Het verschijnt binnen 2-3 werkdagen op je deurmat – en ook dan pas krijg je de rekening. Mocht het boek je om welke reden dan ook niet bevallen, dan mag je het binnen 10 dagen retourneren en je krijgt het volledige aankoopbedrag terug.

Bestel nu – plaats in winkelmandje:

Zalig Zwanger is een uitgave van Palaysia Productions

 

Affirmaties tijdens de zwangerschap, zwangerschapsaffirmaties, zwangerschapsaffirmatie, zwanger