In deze vierdelige video-serie laat Matt Kahn zien dat alles in ons leven gebeurt voor liefde: opdat wij onze ziele-essentie en ons hartsgedragen bewustzijn hier op aarde ontwikkelen, en volledig belichamen.

In deze video, deel 2, legt Matt uit wat emotionele vrijheid eigenlijk precies is: hebben we dan helemaal geen 'last' meer van onze emoties?

Hij vertelt bovendien waarom angst en verdriet zo vaak verkeerd begrepen worden. Hij legt uit waar angst ons op wil voorbereiden, en wat verdriet ons probeert te laten zien.

Download na het kijken de oefening die Matt in deze video doet (Nederlands gesproken). Dit is een mp3 bestand die je in je muziekbibliotheek op je smartphone of op je computer kunt zetten. Zo heb je de oefening altijd bij de hand, en kun je 'm doen wanneer je het nodig hebt (zie de downloadlink onder de video).

bekijk deel 1 | bekijk deel 3 | bekijk deel 4

Download hier de ademoefening bij deze aflevering

Wat als álles in je leven gebeurt om je ware, eeuwige en hartgedragen natuur naar buiten te brengen?

Wat als álles in je leven gebeurt om je te helpen het leven te leiden dat je ziel voor zich ziet?

Wat als álles voor liefde gebeurt?

HET BOEK

De meeste mensen zien de gebeurtenissen in hun leven vanuit het perspectief van hun ego.

In het boek Alles voor Liefde deelt Matt Kahn zijn revolutionaire, transformerende inzichten om een hartgedragen, door de ziel geleid leven te ontvouwen.

Door het lezen van dit boek verken je een diepere werkelijkheid, waarbij je door de ogen van een alles liefhebbende Bron naar het leven kijkt – wat jouw blikveld voor altijd zal verruimen en verhelderen.

Dankzij Matts diepgaande, liefdevolle en heilige hartswijsheid word je je bewust van je ware natuur en ervaar je datgene wat in je leven gebeurt op een volkomen andere manier.

Matt geeft bovendien zijn energetisch gecodeerde mantra’s, clearings en activaties aan jou, waarmee je je energieveld kunt zuiveren, je ziel de leiding kunt geven en je onbegrensde potentieel kunt activeren.


'Het lezen van dit boek is een geschenk aan jezelf – de warmte, wijsheid en subtiele suggesties openen je hart en brengen je denkgeest tot rust.'
– Sonia Choquette, New York Times bestseller auteur

'Dit boek is méér dan mooi en helend. Het biedt een manier om het leven en healing op de meest hartgerichte manier te navigeren. Het heeft me geholpen een vrede te ontdekken waarvan ik niet wist dat die al in mij was.'
– Yvonne Valenzuela

'Dit boek geeft duidelijk weer hoe de menselijke geest zijn bestaan op planeet aarde bekijkt. Het voorspelt de toekomst van de mens op deze wereld wanneer we ons door "Hoger denken" laten leiden. Laat je ego bij de deur achter, open het en maak je klaar om de echte Jij te ontmoeten! Je zult je deze dag altijd herinneren als die waarop "Ik heb ontdekt hoe ik het leven op aarde moet leven".'
– Bob de MatteisDE KAARTSET

Wonden uit het verleden kunnen mensen tegenhouden om te leven vanuit het licht en de liefde waar hun ziel naar verlangt.

De Healing Mantra Collectie is een box met kaarten en bijbehorend boekje. De set bevat 52 gechannelde mantra’s die met helende energie zijn gecodeerd.

Wanneer je met deze mantra’s werkt, worden je denken, lichaam, hart en ziel opnieuw afgestemd op hun eeuwige licht. Je versterkt je verbinding met het Universum en roept de diepe herinnering van je heelheid en perfectie op.

Mantra’s zijn onze reddingslijnen naar vertrouwen, ze transformeren elke menselijke valkuil en elke persoonlijke disharmonie tot harmonieuze perfectie.

Het leven waar je ziel naar verlangt wordt mantra voor magische mantra aan je geopenbaard...


'De kaarten zijn werkelijk prachtig, en de iconen alleen al werken diep. En de mantra's... het is gek, want ze zijn zo simpel, maar ze komen duidelijk binnen – en doen hun helende werk. Ik ben echt erg blij met deze set, en wat de mantra's nu al voor mij geheeld en getransformeerd hebben.'
– Ædith Hagenaar, bestseller auteur

'Een vibrationeel medicijn!'
– anoniem

'Voor de prijs is dit een geweldige kaartset, met echt mooi uitziende kaarten, elk met een diep spiritueel inzicht dat je in je leven kunt integreren en je vibratie verhoogt. Ik lees graag de uitgebreide beschrijvingen van de mantra's in de gids, die op zichzelf al juweeltjes zijn. Ik ben zo blij dat Matt dit product heeft uitgebracht.'
– Alex LambdenWAAR KIES JIJ VOOR?1

BESTEL HET PAKKET MET BOEK EN KAARTSET • het boek
 • alle extra's van het boek
 • set van 52 mantra's met helende energie gecodeerd
 • boekje met uitleg
 • CADEAU: bord met 2 helende leggingen t.w.v. € 8,95


totale waarde € 56,44

slechts € 47,49

met gratis verzending binnen Nederland, België en Duitsland

BESTEL HET PAKKET
met het boek, de kaartset en het bord
KLIK HIER2

BESTEL HET BOEK • 224 pagina's
 • paperback
 • met 3 worksheets
 • en 4 audio's
 • bevat 2 clearings,
 • 2 activeringen
 • 3 integraties
 • en meerdere oefeningen
 • BONUS: Nederlands ondertitelde video van Matt
slechts € 22,50

met gratis verzending (binnen Nederland)

BESTEL ALLEEN HET BOEK
KLIK HIER


of bestel bij bol.com:3

BESTEL DE KAARTSET • set van 52 mantra's met helende energie gecodeerd
 • boekje met uitleg
 • in prachtige, luxe doos
 • CADEAU: bord met 2 helende leggingen t.w.v. € 8,95
slechts € 24,99

met gratis verzending (binnen Nederland)

BESTEL DE KAARTSET en HET BORD KLIK HIER

of bestel bij bol.com (je kunt het bord dan later bestellen):
 


Alles voor Liefde website & boek en Healing Mantra Collectie kaartset zijn
uitgaven van Palaysia Publishers
bezoek onze webwinkel Sunshine for the Soul