Mijn Gouden Boek
en
Mijn Gouden Ik

Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat bloemen opbloemen als er positief en liefdevol tegen ze gesproken wordt en verwelken als ze steeds bekritiseerd worden. De woorden die wij spreken naar onze kinderen hebben dezelfde kracht...
 

Lieve Charita,
Hartelijk dank voor je positieve mail!

Inderdaad als je de tekeningen aan kleine kindjes laat zien reageren ze ieder op hun eigen manier. Maar altijd zullen ze de zieletekeningen herkennen. Ze weten er binnenin te komen en herkennen de kern - dat wat we allen zijn en waar we allen mee verbonden zijn. Ja, kindjes kunnen dat begrijpen - ze staan nog zo sterk met de Astrale wereld in aanraking, ze zijn er nog maar net vandaan en gaan daar 's nachts gewoon op bezoek. Je kunt gewoon een fotokopie maken van de tekeningen en aan je kindje geven, dan kan je kindje er mee doen wat hij er mee wil doen.

Mocht je hier meer over willen weten, dan zou je kunnen overwegen om op www.yhra.nl te kijken of op www.spiritueelmagazineonline.com op de laatste kun je gewoon kijken, maar wil je 'binnenin' dan kun je je opgeven als lid.

Met hartelijke groeten,
Yvonne Hagenaar-Ratelband