c

c

 

cSla dit boek open en je chakra's zullen dansen!

Door met je chakra’s te werken kun je bepaalde dingen in je leven sturen, verbeteren, verminderen of veranderen. Met als enige doel: dat jij een Cool, Happy, Alert, Krachtig, Rijk en Aanwezig mens bent. Dat je in balans bent, Dat je een geweldig leven leidt, gelukkig bent en je altijd fit en vol energie voelt.

Chakra’s zijn een soort knoppen waar je aan kunt draaien. In dit boek leer je hoe!

het leukste, slimste en simpelste
chakraboek ooit

s

Met dit bookazine leer je niet alleen over de chakra’s. Door naar de pagina’s te kijken, de woorden op je te laten inwerken en de kleuren voor je te zien zet je jouw chakra’s lekker open. Het is heerlijk om af en toe zo’n kleurenbad te nemen!

- zowel voor kinderen als volwassenen
- makkelijk mee te nemen
- waterbestendig, A5 formaat, dun
- ideaal voor in de les, in een therapie- of coachingsetting, of om samen met je kind te doen

"Eindelijk een boek over chakra's, zonder te veel tekst. En het kan tegen een stootje door het materiaal. Werkt voor kinderen en volwassenen. Vriendelijk en vrolijk. Alles wat ik zocht zit erin!" -Masja Fornoville

Begrijpelijk, bondig, blij en balans-brengend!

edithBedacht, geschreven en ontworpen door Edith Hagenaar, die als tiener al leerde met chakra's te werken en daar veel profijt van heeft gehad. In dit boek deelt ze haar wijsheid op een simpele, compacte, overzichtelijke, praktische en betoverende manier! Twintig inspirerende pagina's, volledig full color uitgevoerd.

Bestel nu voor slechts € 8,50

 

Geschikt voor volwassenen en kinderen, en te gebruiken voor:

√ yoga lessen
√ mindfulness cursussen
√ kinderyoga lessen
√ healers die hun (jonge) cliënten willen vertellen over chakra's
√ chakra cursussen
√ spreekbeurten
√ om problemen op te lossen

 

OVER CHAKRA:

c"Uitnodigend boekje van buiten en binnen vanwege de kleuren en afbeeldingen. Mooi papier. Voor mijzelf (volwassene) is het een handig en prettig doeboekje, voor kinderen wel met begeleiding van een ouder, begeleider, onderwijzer(es) of therapeut."
-Liesbeth

"Wat een geweldig boekje, mooi van kleuren en een prachtige vormgeving.
Ik werk in mijn praktijk als energetisch therapeut met hoogsensitieve kinderen en tijdens de behandeling voel ik de chakra's of ze te zwak te sterk of in balans zijn. Na de behandeling nemen we dit boekje en ik laat de kinderen naar de desbetreffende chakrakleur kijken.
Meestal zijn de kinderen erg enthousiast en zie ik ze blij worden van de positieve energie die van dit boekje straalt, het komt echt bij ze binnen. Ook de ouder kijkt daarna even mee om te kijken om welke chakra het ging bij hun kind.
De blije kinderen die in het boekje staan stralen zoveel warmte en liefde uit. De kleuren doen echt wat. Energetisch gezien zit het boekje goed in elkaar en is het helend voor de chakra's. Mooie aanvulling in mijn praktijk, dank je wel Edith."

-Jose Bouwmans, www.totallytouch.nl, Deurne

"Ik werd echt erg blij van dit boekje! Wat een vrolijke kleuren en wat gaaf om de chakra's zo overzichtelijk te zien met alle verbonden producten, van voedsel tot stenen en de betekenissen die daarbij horen. Ik zag en voelde meteen dat het klopte, zo mooi! Ik herken er veel van bij onze eigen dochters maar ook bij onszelf. Bij mij gebeurt er veel met mijn keelchakra en is er heel veel blauw in mijn leven op dit moment. Zeker de kenmerken die benoemd worden bij te zwak en te sterk of in balans zijn zeer herkenbaar. Ik vind het een prachtig, prettig leesbaar boekje en zou het zeker aan willen bevelen aan andere lezers!"
-Corina Blommendaal, www.compassiecom.com

"Ik vindt het een vrolijk en pakkend helder boekje waarmee ik gemakkelijk met mijn kleinkinderen eenvoudig kan praten over essentiële dingen. Maar zeker volwassenen kunnen hier ook erg goed mee aan de slag. Hartelijk dank."
-Helmie