Hier is jouw affirmatie voor de maand april 2017:

Hier is je uitleg:

Bovenstaande teksten zijn afkomstig van de cd De 9 Affirmaties.

"Je mooie en lieve stem en geweldige tekst hebben mij om beurten kippevel, aha-momenten en de tranen over mijn wangen laten stromen."

BESTEL NU MET KORTING EN GRATIS VERZENDING WERELDWIJD, KLIK HIER

wSchitteren
De 9 affirmaties heb ik zelf gebruikt om alle belangrijke aspecten van mijn leven te transformeren. Dan heb ik het over dingen als eigenwaarde en zelfvertrouwen, lichaam en gezondheid, het loslaten van angst, relaties en liefde, maar ook kunnen ontvangen en voor jezelf mogen kiezen, enzovoort.

Ik bevrijdde mezelf van zoveel overtuigingen die mij beperkten om het leven te leiden dat ik in mijn hart wilde leiden. Het uitkomen van deze cd is een duidelijk voorbeeld dat de affirmaties gewerkt hebben!

Ik zou het geweldig vinden om jou te mogen begeleiden in het bevrijden van de ware jij, de prachtige, krachtige persoon die in jou zit. Zodat jij kunt schitteren, zodat jij net als ik vol geluk en toewijding in het leven staat, zodat jij zonder angsten en beperkingen je hart kunt volgen en kunt creëren en liefhebben. Zodat jij op jouw beurt weer anderen raakt en heelt en inspirereert. Daarom heb ik deze set van 2 cd's gemaakt.

"Fantastisch! De cd heeft heel veel deurtjes geopend.
Wat een cadeautje."

Op de eerste cd
De eerste cd kun je draaien in de auto, voor het slapengaan, tijdens het strijken, gewoon op de bank, wanneer dan ook. Elk van de 9 affirmaties heeft een eigen sessie, bestaande uit 4 elementen.

  1. Luister naar de gesproken tekst en laat je bevrijden door de verrassende inzichten
  2. Laat de affirmatie helemaal tot je doordringen (zodat ie zelfs als je in de rij voor de kassa staat zomaar in je hoofd plopt!)
  3. Herprogrammeer jezelf met positieve overtuigingen - eenvoudig om te doen!
  4. Laat je raken door... (dat is een verrassing)

  "Super mooie cd met een prachtige stem,
  heeeeeeel knap gemaakt."

Op de tweede cd
Ik heb een methode ontwikkeld die affirmaties snel en volledig in je bewustzijn integreert. Op de tweede cd begeleid ik je in deze methode, voor elk van de 9 affirmaties. Bij deze cd is het raadzaam om op een rustige plek te zitten of liggen, waar je niet gestoord kunt worden.

"Ik heb de cd-workshop van je beluisterd en ik moet zeggen dat je jezelf overtroffen hebt. Wat is hij goed, ben er ontzettend blij mee!"

Zo heb je met deze 2 cd's dus een privé workshop, die je waar dan ook en wanneer dan ook zelf kunt volgen!

Grijp deze kans om je leven te transformeren op de gebieden die er echt toe doen, bestel 'm met korting én gratis verzending wereldwijd via https://www.sunshineforthesoul.com/cd/de-9-affirmaties

Met warme groet,

Edith Hagenaar

 

P.S. Al mijn boeken en cd's vind je op https://www.sunshineforthesoul.com/edith-hagenaar?page=5

Er zitten ook gratis producten tussen, je bent van harte welkom om die te bestellen!

BESTEL DE 9 AFFIRMATIES NU EN HEB 'M BINNEN 2 WERKDAGEN IN HUIS, KLIK HIER

 

De thema's op deze cd-set zijn:

 1. Gezien worden
 2. Relatie & liefde
 3. Eigenwaarde & zelfvertrouwen
 4. Centrum van het universum
 5. Lichaam & gezondheid
 6. Rijkdom & overvloed
 7. Angst & afgescheidenheid
 8. Zorgen & stress
 9. Geluk

"Ik vind deze cd echt geweldig. Vele affirmatie cd's heb ik beluisterd maar deze sprong er echt uit. De cd is overzichtelijk en op een fijne manier ingesproken. Het heeft me heel veel nieuwe inzichten gegeven!!! Ik ben superblij met deze aankoop en het is zeker de moeite om dit aan te schaffen. Edith, bedankt!"

Bedankt voor het aanschaffen van de originele dvd! Daarmee laat je energie terugvloeien naar alle makers van deze cd-set. En dat stelt ons weer in staat om meer van dit soort producten te maken!

BESTEL NU, KLIK HIER!

-> PROFITEER VAN GRATIS VERZENDING WERELDWIJD

 

Gratis webinar door Edith Hagenaar

dinsdagavond 18 april 2017
20:30 uur - online

De curieuze manifestatie cirkel

schrijf je hier gratis in