Angel lady Doreen Virtue (bekend van vele bestsellers en de engelenorakelkaarten) heeft nu ook een kinderboek geschreven! In Dankjewel, engelen! nodigt zij kinderen uit in de wereld van de engelen.

Je leert hoe deze hemelse wezens jou op vele manieren kunnen helpen. Maar ook hoe je een engel om hulp kunt vragen, hoe je de stem van een engel kunt herkennen, en welke tekens de engelen soms gebruiken om je te laten weten dat ze bij je zijn. Het geeft troost en vrede te weten dat je nooit alleen bent...

 


Prijs: EUR 13,95
geschikt voor kinderen van circa 4 tot 10 jaar

klik hier om direct te bestellen

 

Elisabeth Constantine, de Oostenrijkse engelendame, maakte drie meditatie CD's voor kinderen: Makkelijker leren met de hulp van Aartsengel Michael, Meer zelfvertrouwen met de hulp van Aartsengel Raphael en Beter inslapen met de hulp van Aartsengel Chamuel.

Beter inslapen
Het zachte, roze licht van aartsengel Chamuel helpt je om je lichaam, maar ook je gedachten en je ziel heerlijk te ontspannen. Met de hulp van Chamuel kun je veilig inslapen en merk je dat je rustiger slaapt. Samen met aartsengel Chamuel bezoeken we de kleine engelen in de hemelse slaapzaal. We ontmoeten drie kleine Elfen en hun vrienden op de elfenweide. En we gaan wolken vangen voor ons eigen hemelbed.
geschikt voor kinderen van circa 2 tot 16 jaar

Meer zelfvertrouwen
Het liefdevolle, groene licht van aartsengel Raphael heeft een helende werking op jouw hele wezen. Met de hulp van Raphael worden je zelfvertrouwen en het geloof in je eigen kunnen versterkt en bevorderd. We reizen we naar het Woud der Harten en ontdekken daar de toverharten, die ons zelfvertrouwen geven. Tijdens deze engelenreis krijgen we van aartsengel Raphael hemelse geschenken, die ons zelfverzekerd maken. Het bezoek aan de hemelse bioscoop laat ons zien dat we zeker succes zullen hebben in het leven.
geschikt voor kinderen van circa 3 tot 16 jaar

Makkelijker Leren
Aartsengel Michael helpt je allereerst om je hoofd te ontlasten en 'm dan door de hemelse energieën te laten versterken. Met de hulp van Michael kun je je beter concentreren en merk je dat je makkelijker leert.Je gaat mee op reis naar een kristalgrot, waar je de schat van het weten vindt. Engel Michael laat je bovendien zien dat je veel meer weet, dan je denkt. En je leert hemelse trucjes die je helpen bij het leren!
geschikt voor kinderen van circa 6 tot 16 jaar

Speciaal voor deze CD's componeerde de bekende harpiste Janne-Minke Nijp in totaal 9 muziekstukken die tijdens de meditatie te horen zijn. De muziek, 3 stukken per CD, is echter ook apart op de CD opgenomen en is ideaal voor tijdens het leren of het maken van huiswerk (Michael), bij het inslapen (Chamuel) of bij het spelen of bij yoga (Raphael). (De muziek in het filmpje hierboven komt van de Michael CD).

Prijs: EUR 12,95 per stuk

Bestel nu, plaats in winkelmandje:


"Ik vind de cd en het boek prachtig, super zelfs. Vorige week gaf ik een engelworkshop en ik heb een stukje van de cd opgelegd omdat dit de synthese was van mijn workshop. Maar de kinderen wilden tijdens het schilderen nog een nummer horen! We gingen dan wel niet liggen zoals gevraagd werd maar schilderden ondertussen verder. Nogal wat ouders mailden me later om de naam van de cd te kennen omdat hun kinderen enthouisast vertelden dat het zo mooi was."
Myriam Van Acker, Zele (België)

Garantie: bent u om wat voor reden dan ook niet tevreden over de producten, dan mag u ze binnen 10 dagen retourneren en krijgt u het volledige aankoopbedrag minus eventuele verzendkosten van ons terug.

LET OP: de CD kan alleen geretourneerd worden als hij nog geseald is.

"Ik moet van mijn zoontje zeggen dat hij de CD heel erg mooi vindt. Hij is al in de engelenschool geweest en daar heeft hij een aards kind gezien die hij kent. En hij heeft aartsengel Michael ook echt gezien."
Willeke en Youssef

Links

Garantie: bent u om wat voor reden dan ook niet tevreden over de producten, dan mag u ze binnen 10 dagen retourneren en krijgt u het volledige aankoopbedrag minus eventuele verzendkosten van ons terug.

LET OP: de CD kan alleen geretourneerd worden als hij nog geseald is.

 


Bekijk ook onze andere producten over engelen en wonderen!

of bestel op Sunshine for the Soul, klik hier

www.engelmichael.nl is een uitgave van Palaysia Productions, Amstelveen

Links

engelen - aartsengel - kinderen - meditatie - engelmeditatie - meditatiecd - michael - chamuel - gabriel - uriel