Bekijk ook deze filmpjes:
"Vier eeuwen na het hoogtepunt van de heksenjachten schiet er nog steeds een stroomstootje door ons brein bij het horen van het woord ‘heks’. Brandstapelangst heeft generaties vrouwen en mensen die we nu lichtwerkers en healers zouden noemen, doen terugdeinzen om zichzelf te ontplooien, hun mond open te doen en te handelen buiten wat de Kerk hen toestond.

Een restje van de traumatische vrouwelijke onderdrukking is in ons onderbewustzijn en in het collectieve veld blijven hangen; een residu dat de kracht en moed van mensen ondermijnt.

Het helen van brandstapelangst heeft een heilzame werking op jezelf als individu, maar ook op het collectief. Het helpt om terug te komen naar een natuurlijke orde van de mens ten opzichte van de natuur: niet als heerser over, maar als onderdeel van.

'Heling van de heksenwond' is een belangrijk boek dat dit thema op een diepgravende en wezenlijke manier belicht en uitnodigt tot zelfreflectie en schaduwwerk. Als je de buitenwereld niet vertrouwt, omdat je emotionele lichaam diepe sporen van wantrouwen bevat, kan het veel aan het licht brengen en daarmee je brandstapelangst ontmantelen. Mooi, compleet en diepgravend. Echt een aanwinst voor Nederland!"

– Susan Smit, bestseller auteur van o.a. De wijsheid van de heks en De heks van Limbricht, en voorzitter van Stichting Nationaal Heksenmonument

NIEUW:


Chime Kaarsen Palaysia Zwart

  • Paperback, formaat 14cm x 21cm
  • Inclusief een uitgebreide geschiedenis van de Heksenvervolgingen
  • 208 pagina's
  • Met een voorwoord van Susan Smit
  • en bijbehorende Tapping filmpje en worksheets
  • PLUS gratis set van 2 zwarte chime kaarsen gemaakt van puur natuurlijke materialen, t.w.v. € 6,49"Bij het lezen van de titel van dit boek dacht ik, nou dat zal niet voor zoveel mensen gelden. Maar na het lezen denk ik het totale tegendeel, namelijk dat iedereen dit boek zou moeten lezen. Omdat we allemaal op een of andere manier met elkaar zijn verbonden en het tijd wordt om oude wonden zoals de heksenwond (waarvan de meesten van ons misschien niet eens weten dat we ze hebben) te helen, zodat we naar een mooiere liefdevollere prettigere samenleving kunnen toewerken.

Het eerste deel heb ik met afwisselende emoties van afschuw, verbijstering, ongeloof, walging, boosheid en verdriet gelezen. Het was makkelijker geweest om het boek weg te leggen maar iets in me zei dat ik door moest lezen. En ik ben blij dat ik door ben gegaan want de rest van het boek resoneerde op veel gebieden heel erg met mijn gevoelens en ervaringen.

Er vielen puzzelstukjes op zijn plek waarvan ik niet eens wist dat ik die zocht. Het boek brengt heling van een oude wond en pijn waarvan ik niet wist dat die in mij leefde. Ik ben heel dankbaar dat dit boek door ‘het lot’ op mijn pad is gekomen.

Ik maakte vaak deze grap: 'mijn man leeft in een sprookje, als hij thuiskomt zit er een heks op de bank'. Misschien was dat al die tijd een seintje van mijn onderbewuste 😊. Alhoewel ik er zelf nog niet helemaal van overtuigd ben dat ik een heks ben, schrijf ik heksen al jaren prachtige eigenschappen toe, zoals: kruidenvrouw, healeres, wijze vrouw, magische vrouw en dit boek leert me dat een heks eigenlijk genderneutraal is.

Het boek gaf mij inzichten op verschillende niveaus en ik hoop dat je net zoveel of misschien nog meer meeneemt als ik wanneer je dit boek leest en vooral toepast in je eigen leven. Ik gun je heling van jouw heksenwond ❣️"

– Joyce Koning-Breet, Akasha CoachingJe bent geboren om een magisch leven te leiden. Diep in je ziel weet je dit; daarom ben je op deze website beland. Maar... een deel van jou heeft het gevoel dat het onveilig is om de magie die in jou zetelt volledig te omarmen.

Dit deel van jou draagt een eeuwenoude wond met zich mee. Een wond die jou weerhoudt om je magie op te eisen, in je kracht te staan en onbevreesd je waarheid te verkondigen. Een trauma dat zowel intergenerationeel als collectief nog steeds doorwerkt: de heksenwond.

Het helen van de heksenwond heeft een heilzame werking op jou als individu, maar ook op het collectief.

Dit boek leidt je door een breed scala aan helende oefeningen, spreuken, rituelen, meditaties en journaling, om je te helpen gevoelens van terughoudendheid, onzekerheid en brandstapelangst te ontdekken en te verwerken – en je heksenwond te helen.

Vervolgens begeleid dit boek je in het nemen van stappen om je kracht heroveren, een magischer leven te leiden en je meest authentieke zelf te belichamen.Klik hier om het inkijkexemplaar te lezen (PDF)


"Het woord ‘heks’ deed mij altijd inkrimpen – en hoewel ik openlijk voor mijn spiritualiteit uitkwam, waakte ik er voor om met hekserij en magie geassocieerd te worden. Door dit boek weet ik niet alleen waarom, maar heb ik die tastbare angst in mezelf nu geheeld."
– Aedith Empress Hagenaar, bestseller auteur

Met gratis set van twee zwarte chime kaarsen!
t.w.v. €6,49

Chimekaarsen (spreek uit: tsjaim), ook wel spreukenkaarsen genoemd, worden gebruikt tijdens rituelen en ceremonies.

Het zijn gewijde, smalle, lage kaarsen en ze zijn verkrijgbaar in diverse kleuren, voor diverse werkingen.

Zwarte kaarsen worden gebruikt om negativiteit af te weren en bescherming te bieden, maar ook voor het ongedaan maken van vloeken, het absorberen of vernietigen van negatieve energieën, en voor reiniging en loslaten.

Je hebt ze bijvoorbeeld nodig voor het Volle Maan ritueel voor reinigen en loslaten op pagina 18 van het boek.

Onze Chime Kaarsen zijn handgemaakt van 100% natuurlijke materialen (bijenwas en natuurlijke verf). Ze hebben de magische lengte van 13cm en diameter van 13mm.

"Ik vond het onderzoek van Celeste Larsen naar de ‘brandende tijden’, en het verband met generatietrauma, zeer informatief en interessant. Ik had nooit gedacht dat onze eigen angsten en zorgen terug te voeren waren op voorouders die leefden en leden tijdens deze verschrikkelijke periode. Ze geeft aanwijzingen voor rituelen om ons te helpen deze innerlijke wond te genezen en om meer verbonden te zijn met onze levende aarde en de fasen van de maan. Echt een inspirerende boek!"
– Tina P.

"Ik ga een exemplaar kopen voor mijn zus, nicht, moeder en tante. Ik denk letterlijk dat elke vrouw in mijn leven dit boek moet lezen. De auteur heeft dit onderwerp precies benaderd zoals ik het persoonlijk nodig had en dit boek is het eerste boek in mijn volwassen leven dat mijn leven LETTERLIJK heeft veranderd."
– Jessi Echevarria
Celeste Larsen is een paganistische heks, schrijver en ritualist.

Op haar blog Mage by Moonlight schrijft ze over esoterische onderwerpen, waaronder volksmagie, paganisme, polytheïsme, animisme, voorouderverering, rituele beoefening, magische zelf-genezing en meer.

Ze woont in het prachtige County Cork, Ierland. Dit is haar eerste boek.


Susan Smit schreef het voorwoord voor Heling van de Heksenwond.


"Heling van de Heksenwond is een gewéldig boek. Larsen liet me kennismaken met het idee dat de woede die ik soms voel misschien niet situationeel is, en misschien niet eens alleen het gevolg is van het leven waarin ik ben geboren, maar een gevolg kan zijn van collectief en generationeel trauma dat is voortgekomen uit de heksenprocessen, massale martelingen en executies van duizenden mensen wier enige misdaad het leven van hun leven was. Trauma's en beproevingen die helaas vandaag de dag nog steeds in verschillende, maar nog steeds schadelijke vormen voortduren. Ik ben het eens met de vorige recensent die zei dat iedere vrouw dit boek zou moeten lezen. Ik vind dat iedereen het zou moeten lezen. Verhelderend en diepgaand."
– Nancy Peacock

AANBIEDING


• CADEAU: set van 2 zwarte chime kaarsen

(handgemaakt van natuurlijke materialen, t.w.v. € 6,49)

• tappingfilmpje

(t.w.v. € 4,99, online)

• worksheets van de oefeningen in het boek
(PDF downloads)

• en gratis verzending binnen Nederland

BESTEL NU:

Heling van de Heksenwond boek

Heling van de Heksenwond
boek

prijs € 21,99

met set van 2 chime kaarsen

én gratis verzending

(binnen Nederland)

Bestel het boek – klik hier


• levering binnen 3 werkdagen

• het pakje past door de brievenbus

Heling van de Heksenwond is een uitgave van Palaysia Publishers, Amstelveen