een onderdeel van
Sunshine for the Soul

Vertel het aan anderen!
plaats je muis boven het plaatje en
kies e-mail of een andere optie:
Bookmark and Share

Vraag en het is gegeven

Cadeau: mp3 met ruim 25 minuten aan Abraham materiaal - speel af van je computer of zet 'm op je mp3-speler!
rechtsklik hier om te downloaden (apple: controlklik)
iPhone-versie: rechtsklik hier (apple: controlklik)

 

En waarom zou ik dat doen?

Omdat je in de vortex iets vindt:

HARMONIE
in al je


 

 
 
 
 
 
 
   
 
   
   
 
   

Abraham: "Je zult je nooit een moment beleven waarop het onderwerp van je relaties niet actief deel uitmaakt van je ervaring van het nu, want alles wat je waarneemt of opmerkt of weet is er vanwege jouw relatie met iets anders. Zonder een vergelijkende ervaring zou je niet in staat zijn binnen jezelf enige vorm van begrip waar te nemen of te richten. Het is daarom correct te zeggen dat je zonder relaties in het geheel niet zou kunnen bestaan."

Uit 'Stap in de vortex: Harmonie in al je relaties':

Iedereen die zich aandient in jouw leven – van de mensen die je beschouwt als vriend of geliefde tot de mensen die je beschouwt als vijand of vreemdeling – doet dat in reactie op jouw vibrationele vragen. Je vraagt niet alleen om die persoon, je vraagt ook om de karaktereigenschappen van die persoon. Veel mensen hebben er moeite mee dit te accepteren wanneer ze denken aan veel van de ongewenste eigenschappen van de mensen in hun leven. Zij stellen dat ze er nooit om zouden vragen iets te ervaren dat zo ongewenst is, want ze geloven dat om iets 'vragen' betekent 'vragen om iets dat gewenst is'. Maar met 'vragen' bedoelen wij het bieden van een eensluidende vibratie... Wij weten dat je veel van de relaties en ervaringen die je hebt aangetrokken niet doelbewust zou hebben aangetrokken als je het met opzet had gedaan, maar veel van je aantrekking komt niet voort uit doelbewuste intentie, maar eerder uit automatisme... Het is belangrijk te begrijpen dat je krijgt waaraan je denkt, of je het nu wil of niet. En langdurige gedachten aan ongewenste dingen trekken eensluidende ervaringen aan of vragen daar om. De wet van aantrekking zorgt daarvoor.

Relaties, of het gezamenlijk met anderen creëren, zijn verantwoordelijk voor bijna al het contrast in je leven. Ze zijn verantwoordelijk voor de zorgen in je leven en je grootste genoegens. Maar het allerbelangrijkst is dat de relaties die je met elkaar ervaart de basis zijn voor het grootste deel van de groei die je bereikt. En om die reden is het ook correct wanneer je zegt dat de relaties in je leven de reden zijn voor je vermogen tot vreugde – of pijn – op ieder moment. Eenvoudig gezegd, als iemand je niet had aangespoord tot meer groei, had je ook de pijn van het niet kunnen bijhouden van die groei niet kunnen voelen. De interactie, de verstrengeling, en het gemeenschappelijk creëren in relaties vergroten je individuele ervaring enorm. Je grootste vreugde en je grootste verdriet komen vanuit de basis van je relaties, maar je hebt meer zeggenschap over het ervaren van vreugde of verdriet dan je je realiseert.
bestel nu, klik hier

Hoe zou het zijn als jij harmonie had in al je relaties?

Hoe zou je je dan voelen?


bestel nu, klik hier

Abraham leert je nu hoe ook jij
harmonie kunt vinden in je relaties...
moeiteloos, gemakkelijk en plezierig –
in een nieuw boek en een nieuwe film:

het bovenstaande filmpje duurt circa 8 minuten, het kan daarom
even duren voordat 'ie volledig geladen is
klik op het driehoekje om af te spelen
kun je het filmpje niet bekijken, klik dan hier

 

dvd - deel XII uit de serie
Step into the Vortex

Dubbel-DVD met bijna 4 uur aan materiaal!
Volledig Nederlands ondertiteld.

Op deze dubbeldvd geeft Abraham een lezing en beantwoordt Abraham uiteenlopende vragen over relaties, vertrouwen, en liefde.

prijs: EUR 22,99 - bestel nu, klik hier

boek
Stap in de vortex:
Harmonie in al je relaties

Dit boek behandelt de gebrekkige veronderstellingen waarop wij allemaal onze relaties gebouwd hebben – en vervangt ze door gezonde, werkende, positieve veronderstellingen. Abraham schijnt hun licht op alle aspecten die met relaties te maken hebben, voor een deel in een vraag-en-antwoord-sessie met Jerry Hicks.

Prachtig vormgegeven boek, 288 pagina's.

prijs: EUR 19,95 - bestel nu, klik hier

 

Zowel het boek als de film laten je zien hoe je in de vortex stapt... en jouw leven eindelijk brengt naar die plek van liefde, vrede en harmonie die jij altijd al gewenst hebt.

Kom thuis...
thuis in de Prachtige, Rijke, Liefdevolle Jij die al die tijd op je wacht.

Bestel nu en krijg het audioboek 'Abraham over relaties' cadeau!
(audioboek (download) alleen bij het boek)

TIP
Bestel het boek en de film samen en je hebt een geweldige cursus over het verbeteren van je relaties en het creëren van liefdevolle, positieve verstandhoudingen met iedereen om je heen!

 

Met gratis audioboek van ruim een uur Abraham materiaal t.w.v. 9,95!
mp3 download, alleen bij aankoop van het boek 'Stap in de Vortex: Harmonie in al je relaties'

Bestel nu en verander je relaties met de inzichten van Abraham - plaats in winkelmandje:

of bestel op Sunshine for the Soul, klik hier

klik hier voor de verklarende woordenlijst

 

andere producten van Esther & Jerry Hicks en Abraham:

Vraag en het is gegeven is een uitgave van Palaysia Productions, Amstelveen
klik hier voor contact

website ontwerp: Edith Hagenaar