Hello Tiger, I Love You!
Een bewezen recept voor een solide liefdesrelatie

 

Hello Tiger, I love you – relatietraining in één dag:
zaterdag 24 junii 2017, 09:30 tot 17:00 uur te Lunteren

Iedereen heeft liefde, verbondenheid, begrip en intimiteit nodig. Ze geven ons vleugels, maken ons gelukkig en zijn de steun in onze rug om te groeien en te bloeien. 

Het is echter niet vanzelfsprekend om tijdens de ups en downs van het leven dit gevoel voor elkaar in stand te houden. Voordat je het weet ervaar je verwijdering of spanning, je voelt je onder druk gezet, bekritiseerd, te kort gekomen, afgewezen of niet begrepen. Natuurlijk treden er in een relatie conflicten op... maar als meningsverschillen niet tot een oplossing leiden en voor wederzijds begrip zorgen, kan dat heel pijnlijk zijn. Meestal zorgt het er ook voor dat de seksuele relatie achteruit gaat, saai wordt of geheel verdwijnt.

Als we het gevoel van verbondenheid te veel missen, werkt dat door op alle andere gebieden van ons leven: op ons persoonlijk welzijn, maar ook op werk, ouderschap, maatschappelijk succes en creativiteit. 

Bekijk hier enkele reacties van deelnemers aan de CouplePower training in New Dehli, India:

Zorg dat je erbij bent
– alleen, of samen met je partner:

versterk jullie emotionele band

leer effectief repareren bij strijd of afstand

maak je een heldere communicatie eigen

begrijp elkaar en elkaars diepere behoeftes beter

open jezelf voor intimiteit en seksualiteit

 

 

 

 

 

w

 

Voor wie is deze training:
deze inspirerende training is primair bedoeld voor mensen, die hun relatie en persoonlijke ontwikkeling hoog in het vaandel hebben staan, en die begrijpen dat een relatie met deze boost aan positieve aandacht nog verder groeit
ook geschikt wanneer de partner niet mee kan (het is niet noodzakelijk dat beide partners aanwezig zijn)
ideaal voor een heerlijke dag samen bijtanken

 

w

 

 


 

4 stappen
Ingeborg en Robert begeleiden je met lichtheid en diepgang door een uniek recept van 4 stappen naar een sterke en liefdevolle relatie:

  1. Verbinding en Gedrag
  2. Emoties en Behoeftes
  3. Oude patronen loslaten
  4. Intimiteit en Continuïteit

Een effectieve aanpak
De zeer goed uitgedokterde mix van plenair, video’s, pakkende voorbeelden en interactiviteit zijn keer op keer de bewezen succesformule van deze training:

  • Introductie per onderwerp op uitnodigende en inspirerende wijze door Ingeborg en Robert (plenair);
  • Je ziet verhelderende videofragmenten van paren die praten over de onderwerpen die in deze training aan bod komen (plenair); 
  • Aan de hand van duidelijke opdrachten voeren jullie met zijn tweeën gesprekken (dit geschiedt puur individueel en niet plenair). Je praat met je partner of, als je niet met je partner komt, met een andere deelnemer. Ingeborg en Robert zijn zoveel mogelijk beschikbaar voor persoonlijke vragen en nadere toelichting tijdens deze delen van de dag.

De training is inhoudelijk gebaseerd op het boek 'Houd me vast' van Sue Johnson. 

s

Schrijf je nu in voor Hello Tiger, I love you! – een diepgaande relatiedag:

   • een solide band
   • partners die het beste in elkaar naar boven halen
   • een gevoel van veiligheid
   • het gevoel gezien en geaccepteerd te worden
   • het vermogen om een brug te bouwen bij verschillen, strijd en afstand
   • een bevredigend seksleven
   • that loving feeling
   • wij samen – STERKER DAN OOIT!

Locatie en Datum
De training vindt plaats op zaterdag 24 juni2017 in Lunteren (goed bereikbaar met openbaar vervoer en auto). Ontvangst is vanaf 09:00 uur, de training is van 9.30 tot 17:00 uur. 

De locatie is Boerderij Wijland, Achterstraat 21, 6741 BR Lunteren. Er is gelegenheid tot overnachten bij Wijland, er zijn ook enkele hotels in de buurt.

Investering
De investering in deze warme, effectieve en verhelderende workshop bedraagt € 245,- als je alleen komt of € 345,- als je iemand meeneemt (dit hoeft niet je partner te zijn).  Boek uiterlijk 19 juni en je krijgt € 50,- korting! 

Een vegetarische lunch is in de prijs inbegrepen.

Deze training is zowel voor stellen, als voor mensen die zonder hun partner komen geschikt.

 

 

 

Hello Tiger, I love you wordt begeleid door Ingeborg Weser en Robert Benninga. Ingeborg is een ervaren psycholoog en relatietherapeut. Robert is na een lange carriere in het bedrijfsleven werkzaam als lifecoach met focus op leiderschap en relaties. Samen bundelen zij hun krachten binnen 'Couplepower' en bieden in binnen- en buitenland keynotes, trainingen en workshops aan over relatiethema's thuis en op het werk. Hun workshops zijn, ook wanneer de partner niet mee kan, bijzonder effectief. Regelmatig presenteren zij op hun site korte video’s en blogs over diverse relatiethema's.

w

w

Verzeker jezelf van een plek in deze exclusieve training – klik hier om direct te boeken!

 

 

 

dit is een productie van
Palaysia

BRIGHTENING LIVES • EMPOWERING PEOPLE • RAISING VIBRATIONS
contact opmenen