Je gedachten bepalen je leven
Enkele weken geleden ontmoette ik Louise Hay, bekend van 'Je kunt je leven helen' waarvan wereldwijd 35 miljoen exemplaren zijn verkocht. Ze is inmiddels over de tachtig maar heeft een energie en een flair waar menig twintigjarige jaloers op zou zijn! Daarnaast was ik verbaasd over de kracht die Louise Hay uitstraalde, terwijl ze tegelijkertijd ontzettend lief en aardig is. Ze is werkelijk een prachtig voorbeeld van haar eigen levensboodschap: je gedachten bepalen je leven.

Wereldprimeur
Ik ben dan ook ontzettend vereerd dat wij haar prachtige kinderboek mogen uitgeven – als eerste ter wereld! Haar boek verschijnt pas in oktober in de Verenigde Staten, maar de wereldprimeur is voor ons in Nederland. Als je door het boek bladert wordt je zelfs al volwassene al helemaal blij van de fijne affirmaties. De simpelheid waarmee zij haar boodschap naar kinderen vertaald heeft is werkelijk grandioos. Ik hoop dat je net als ik van dit boek zult genieten als je het met je (klein-)kinderen leest!

Edith Hagenaar, uitgever

Ik ben, wat ik denk!
Nu kunnen ook kinderen leren om controle over hun gedachten en woorden, en daarmee over hun leven te krijgen! In dit boek zullen ze het verschil tussen negatieve gedachten en positieve affirmaties leren. Grappige illustraties en simpele teksten laten zien hoe je nare gedachten en woorden kunt omzetten in fijne en positieve. Dat geeft geluk en zelfvertrouwen en dat zullen ze hun hele leven met zich meedragen!

De voorbeelden in het boek zijn uit het dagelijkse leven van kinderen gegrepen, en daardoor ook makkelijk te begrijpen en toe te passen. Het boek telt 32 pagina's, waaronder ook uitleg voor ouders. De leeftijdsindicatie is vanaf ongeveer 4 tot ongeveer 9 jaar. Mooi uitgevoerd met harde kaft. Prijs: € 14,95.

Bestel nu en betaal geen verzendkosten!

Ja, ik bestel "Ik ben, wat ik denk!". Omdat ik uiterlijk 24 februari 2011 bestel betaal ik geen verzendkosten voor het boek! Ik begrijp dat ik een rekening ontvang voor EUR 14,95 per boek die ik binnen 6 dagen na ontvangst van het boek betaal.

Aantal boeken:

Ik ontvang het boek binnen enkele dagen na mijn bestelling.

Naam: mevrouw de heer
Geboortejaar:
klik op uw geboortejaar
Wij verkopen alleen aan mensen van 18 jaar en ouder.
Straat en nummer:
Postcode:
Plaats:
Land:
Let op! Voor verzending buiten Nederland vragen wij betaling vooraf en brengen we een bijdrage in de verzendkosten in rekening: EUR 2,50 binnen Europa en EUR 7,50 buiten Europa.
E-mail adres:
Let op: je ontvangt een bevestiging op dit email adres
Herhaal je
e-mail adres ter controle:
Telefoon:
Ik ga akkoord met de leveringsvoorwaarden Ja Nee
Lees hier de Gouden Leveringsvoorwaarden van Palaysia Productions
 

Ik ben, wat ik denk is een uitgave van Palaysia Productions, Enschede
klik hier voor contact