Bärbel Mohr en Dieter Hörner presenteren:
Laat je wens uitkomen!
een verhaal over de wensvang-engeltjes

Waarom komen sommige wensen direct uit, en andere wensen nooit? (Ook al zien ze er heel makkelijk uit.)
Carla begrijpt er niets van. Totdat ze haar wensvang-engeltje ontmoet. Die neemt haar mee op een reis langs wenspost-bodes, probleemteams en inpakengelen. Onderweg leert ze over ontwikkelingshelpers, angstwensen en waarom we energiepunten nodig hebben.

Heb jij ook wensen die maar niet uitkomen?
Misschien wens je wel verkeerd. Of heb je te weinig energiepunten. Lees dit boek en... laat je wens uitkomen!

Geschikt voor volwassenen van 4 jaar en ouder (voorlezen). Zelf lezen vanaf 8 jaar. Niet geschikt voor mensen zonder wensen.

Bärbel Mohr komt uit Duitsland en verkocht daar al een miljoen boeken. Haar bekendste boek is “Bestellingen bij het Universum”. Dieter Hörner is trainer en oprichter van Positiv Factory.

Een leuk geschenkboekje, luxe uitgevoerd, genaaid, met harde kaft en met vrolijke kleurenillustraties.

Laat je wens uitkomen kost normaal EUR 8,95. Nu –tijdelijk– slechts € 4,95.

Geef je kind de sleutel tot wensvervulling – bestel nu, klik hier!

"Glimlach... mijn heel gevoelige dochter van bijna 9 heb ik gisteravond het boekje gegeven... Eigenlijk was het een verjaardagskadootje... maar ze worstelde enorm met een boos, gesloten hartje, gevuld met nare gevoelens: "jaloersheid" en "bang zijn"...
Na voorlezen en spelletje "zet je hart aan", kwam er al iets meer ruimte in haar hartje en kon ze weer wat licht ontvangen... En ineens voelde ik dat het nu het moment was om dat boekje te geven... want wat is er nu mooier om je hart te vullen met je verlangens, als je net je hartje hebt opengedaan en je angst en nare gevoelens probeert los te laten? Dus, ik heb het haar bij het naar bed gaan gegeven... Al had ik het eigenlijk eerst zelf nog even willen lezen...
Vanochtend dook ze stralend bij me in bed "Mama, dit boekje is zo mooi! Is het echt waar?" "Wat lieverd?" "Nou, dat je wensen uitkomen als je ze in je hartje voelt?"
Een grote glimlach in mijn hart: "Ja lieverd, als jij je wensen in je hartje durft te voelen, ZIJN ze waar...". Ik geloof, dat dit een onbetaalbaar boekje voor mijn dochter is..."
Karin

Manifesteren was nog nooit zo duidelijk uitgelegd. Klik hier om direct te bestellen voor slechts € 4,95!

Laat je wens uitkomen! is een uitgave van Palaysia Productions