.

wenskaarten die je raken
een warme boodschap voor iedere gelegenheid

"Eindelijk goede teksten met diepgang. Hier zat de wereld op te wachten."
Natasja Woudstra, Enschede

"Bedankt voor de mooie kaartenset. Ik heb ze vandaag ontvangen,
niet zomaar een kaart maar echt geweldig mooie teksten, bedankt."

Gerda Molendijk, Rotterdam

.

Wil je ook wel eens een andere kaart versturen, zonder de standaard 'gefeliciteerd' of 'gecondoleerd' boodschappen?

Beste lezer,

Mij viel het al een tijdje op dat er zo weinig kaarten zijn die ingaan op de diepere betekenis achter gebeurtenissen in het leven. Natuurlijk is het leuk om iemand die net moeder is geworden te feliciteren, maar soms wil je gewoon iets meer zeggen. Bijvoorbeeld over de impact die het prille moederschap op je leven heeft. Of bij een overlijden: over waar de ziel naar toe gaat. Of bij een bruiloft: wat het betekent om vanaf nu verbonden te zijn.

Daarom begon ik zelf teksten te schrijven: voor bij een geboorte, om de baby welkom te heten op aarde. Voor een vriendin die een hart onder de riem nodig had. Voor een kennis die (ernstig) ziek was. En al meteen kreeg ik ontzettend leuke reacties.

Toewijding
Al snel begon bij mij de wens te groeien om er echte kaarten van te maken, in plaats van een andere kaart te vullen met mijn teksten. Ik had al eerder samengewerkt met mijn moeder en haar illustraties passen gewoon zo goed bij mijn teksten, dat het niet meer dan logisch was samen de kaarten te maken. En zo gezegd zo gedaan!

We hopen dat de liefde en toewijding waarmee ze gemaakt zijn van de kaarten af straalt:
(klik op de kaart om een vergrote versie te zien en een deel van de tekst te lezen)

Prachtige belofte
voor als er een kindje komt

Moederschap
voor iemand die voor het eerst moeder is geworden

Verbinding
voor een stel dat gaat trouwen

Eenzaamheid
voor iemand die zich alleen voelt

Welkom
voor een pasgeboren babytje

Vonnekes
voor meisjes van ca. 5-14 jaar

Waar ik naar toe ga
bij een overlijden

Verheffen
voor iemand die een hart onder de riem kan gebruiken

Leef
voor iemand bij wie een ernstige ziekte is geconstateerd

Kindje aan de borst
voor een moeder die borstvoeding geeft

Mooi mapje
Nou zijn mijn moeder en ik allebei dol op mooie dingen. Het was dan ook meteen duidelijk dat we de kaarten in een mooi verzamelmapje wilden doen. Zo'n mapje dat je ook nog kunt gebruiken als alle kaarten verzonden zijn. Bijvoorbeeld om ontvangen kaarten in te bewaren, of tekeningen van je kinderen. Of liefdesbrieven!

Voor iedereen?
Sommige kaarten, zoals bijvoorbeeld Prachtige Belofte, zijn heel algemeen en goed geschikt om aan iedereen te verzenden. Andere kaarten zijn wat explicieter en misschien niet voor iedereen geschikt. Klik hier om een deel van de teksten te lezen, zodat je kunt beoordelen of Lieve Wensen iets voor jou of een vriend(in) is.

"Ik was op internet aan het zoeken naar mooie teksten en kwam zo bij de lieve wensen kaarten uit. De teksten raakten me meteen en de illustraties vond ik heel bijzonder en bijpassend. Ik heb uitgekeken naar de post en de kaarten hebben me niet teleurgesteld!
...
Bedankt voor dit prachtige geschenk."

Lieve groet Karin, Esbeek

"Heel erg bedankt voor deze prachtige kaarten, ik ben inderdaad meteen gaan versturen. En hier de eerste reactie van een ontvanger van de "confidence builder card" (ik heb niet de hele reactie gekopieerd, te emotioneel) hier komt ie:

Lieve Angelique,
Ben enorm "ontroerd" door het kaartje dat ik vandaag van je kreeg. Heb het inderdaad al een paar keer gelezen en onderweg bij het wandelen met de hond goed over nagedacht. Zal het inderdaad steeds moeten lezen om mijzelf te herkennen in de tekst.
Nogmaals bedankt, heel lief van je!!

Dus Edith en Yvonne, ga vooral door met het maken van zulke prachtige kaarten.
Ik vind ze allemaal prachtig, kan er in navolging van de Vonnekes ook een kaart voor jongens komen? En een om speciaal je Lief te vertellen hoe speciaal hij is?
Nogmaals bedankt!"
Angelique Capel, Haarlem

Weet jij al wie je straks gaat verrassen met zo'n bijzondere wenskaart?
In de verzamelmap zitten alle 10 wenskaarten: 10 Lieve Wensen voor bijzondere mensen in jouw leven. De hele set verkopen wij voor de prijs van EUR 7,99: slechts 80 cent per kaart dus. Je kunt de set uitbreiden met bijpassende enveloppen voor 40 cent per stuk.
(De verzendkosten bedragen EUR 2,00 per bestelling in Nederland, EUR 3,00 in Europa en EUR 7,00 buiten Europa. Buiten Nederland vragen wij vooruitbetaling.)

"Toevallig kwam ik jullie kaart tegen: 'Kun je openstaan voor het leven...' Dit gedicht verwoordt wat ik nu voel! Ik weet alleen dat ik het af en toe vergeet, dus ik heb het gedicht uitgeknipt en in mijn agenda gestopt. Ik hoop het nog vaak tegen te komen."
Gaby Rosier-Janssen, Geldermalsen

"Ik heb vijf welkomstkaartjes besteld die een pasgeboren kindje welkom heten. Ik heb er al een tweetal gebruikt. De reacties op de kaartjes waren erg positief: "apart, en anders dan anders" en "erg lief". Omdat het vaak moeilijk is gevoelens bij een pasgeboren kindje te verwoorden, maak ik gebruik van jouw kaarten."
Marianne de Vries, Wehe-den Hoorn

Ik wens je veel plezier bij het verzenden van de Lieve Wensen!

Met warme groet, mede namens mijn moeder Yvonne,

Edith Hagenaar

P.S. Maak nu gebruik van de tijdelijke aanbieding en bestel direct, klik hier

Lieve Wensen is een uitgave van Palaysia Productions - sunshine for the soul
Gronausestraat 201, 7533 BZ Enschede - http://www.palaysia.nl

CONTACT