HET BOEK

'Je leven begint nu pas echt!' In dit boek toont Dr. Northrup dat de menopauze de geboorte van je beste leven inzet. De menopauze is het begin van een zeer opwindende en vervullende tijd, vol plezier en genot, die je stoutste dromen te boven gaat!

In dit boek reikt Dr. Northrup je de handvatten aan om te genieten van de tweede helft van je leven, en er de beste helft van je leven van te maken.

Toegegeven, de menopauze gaat misschien gepaard met barensweeën, maar Dr. Northrup laat meerdere manieren zien hoe je die tot een minimum kunt beperken.

Ze moedigt je aan om een hele nieuwe sensualiteit in jezelf te doen ontwaken, en leert je hoe je het leven van een wijze, sexy en machtige godin vol levenskracht leidt.

In dit boek doorbreekt Dr. Northrup de seks-na-menopauze-mythe en laat ze zien dát, en hóé je in de tweede helft van je leven de beste seks kunt hebben. En belangrijker: ze deelt haar baanbrekende research waarin ze ontdekte dat seksuele extase geen luxe is – het is van vitaal belang voor je gezondheid, en het is de sleutel tot jouw bloei.

Ze vertelt je alles over het belang van het verhogen van je stikstofmonoxide-niveau, en deelt haar inzichten over voeding, voedingssupplementen en hormoonsupplementen.

Paperback, 192 pagina's, € 19,99

Bestel nu en wij betalen de verzendkosten voor je! (geldig binnen Nederland)

DE DVD

Dr. Christiane Northrup is niet alleen zeer goed gedegen in haar kennis en research – in deze live lezing zien we ook haar menselijke kant én is ze heel erg grappig!

In anderhalf uur tijd laat Dr. Northrup je alle vooroordelen over de menopause en de jaren erna vergeten.

Ze geeft je aanwijzingen en handvatten om je leven op alle gebieden te verbeteren, van emoties en hormonen (ook natuurlijke aanvulling) tot de gezondheid van je hart en het bereiken van je ideale gewicht.

Ze inspireert je om je gezondheid in eigen handen te nemen en te zorgen dat je een gepersonaliseerde aanpak krijgt, in plaats van gestandaardiseerde behandelingen.

Bovendien moedigt ze je aan om bagage uit het verleden achter te laten door jezelf opnieuw uit te vinden en je innerlijke wijsheid te omarmen.

Dit programma is zeer bekrachtigend voor elke vrouw van 40 jaar en ouder!

Live lezing, speelduur 76 minuten, plus 13 minuten bonusmateriaal over seksualiteit
Engels gesproken, volledig Nederlands ondertiteld, normaal € 19,99 bij ons slechts € 14,99

Bij deze dvd ontvang je bovendien een mp3 met affirmaties t.w.v. € 3,99 CADEAU – maar je moet de dvd bekijken om te weten waar de affirmaties voor zijn!

Bestel nu, klik hier

DE FACTSHEETS

Een set van 4 factsheets met uitleg.

Je leert met welke de kruiden en voedingsmiddelen je op natuurlijke wijze de verschillende klachten van de overgang kunt bestrijden, je hormoonniveau's kunt stimuleren en je huid kunt helpen weer te stralen!

Downloadbaar PDF van 6 pagina's, € 6,95

Gratis bij aankoop van de DVD!
Bestel HET BOEK direct bij de uitgever

Magische Menopauze
€ 19,99

*****
  • gratis verzending
  • met je aankoop direct bij de uitgever steun je een kleine ondernemer
  • binnen 1 werkdag op je deurmat
  • past door brievenbus
Bestel DE DVD direct bij de uitgever

Magische Menopauze
€ 14,99

*****
  • met gratis mp3 met affirmaties t.w.v. € 3,95
  • plus de Factsheets t.w.v. € 6,95 cadeau
  • binnen 1 werkdag op je deurmat
  • past door brievenbus
of bestel bij bol.com
of bestel bij bol.com


Magische Menopauze is een uitgave van Palaysia Publishers