w
w

w

Ik weet het nog als de dag van gisteren. Het was een gevoel van tekort, dat aldoor weer voorbij kwam.

Wat ik ook probeerde... Het leek maar niet op te lossen. Jarenlang heb ik, Mahatma, met deze patronen gestoeid. Ik wist dat ik zoveel meer zou kunnen bereiken en het lukte mij maar niet. Hetzelfde speelde op het liefdesgebied. Ik wist wel dat ik een leuke vrouw was (vond ik zelf) en toch kwam die man maar niet op mijn pad.

Het veranderde...
Wat ben ik blij dat ik kan zeggen dat ik nu alles heb, waar ik ooit naar verlangde. Inmiddels trek ik grote groepen mensen aan en mijn events zitten maanden van te voren al vol. Ook wat betreft de liefde is alles veranderd en woon ik samen met de liefde van mijn leven.

Ontwaken in het NU
Het ging niet van de één op de andere dag. Het had ook te maken met mijn mindset en ego. Hoe groter je innerlijke vrijheid is, des te meer je in contact komt met waarheid. De waarheid van jouw essentie. Als je vanuit die essentie verschillende manifesteertechnieken toepast, dan kunnen er wondertjes gebeuren.

wDat hele proces van stoeien en groeien, van het loslaten van blokkades en van ontwaken uit de illusies van de mind, heb ik gedurende de afgelopen vijf jaar beschreven. Ik beschrijf hoe ik struikel en stoei en hoe ik groei. Ik ben daar transparant in. Dat is kwetsbaar en daar kies ik voor. Ik ben en blijf een gewoon mens, net als jij, onderweg naar steeds meer licht.

Dit is eigenlijk geen boek
Daarnaast heb ik iets heel unieks gedaan. Gedurende de afgelopen vijf jaren heb ik op verschillende momenten dat het leuk, intens, spannend of verdrietig was, video's gemaakt. Deze zijn te bekijken via een QR code die je in het boek tegenkomt. Daarmee inspireer ik je ook weer om stappen te zetten. Ik daag je dus uit om ook te ontwaken en het leven waar te maken waar jij van droomt. Ik spreek uit ervaring, het is mogelijk!

Ik daag je uit om voorbij te gaan aan je eigen grenzen en je eigen beperkende overtuigingen en stappen te zetten naar meer vrijheid en genieten. Daarvoor ben je hier op aarde gekomen. Om te genieten.

Mahatma Revier

Ontwaken in het NU is een unieke transformatie-tool, een intensieve workshop in een boek – lees het boek, doe de oefeningen, bekijk de video's en je transformeer je leven!

Bestseller auteur Mahatma Revier schudt mensen wakker door ze in contact te brengen met hun ware zelf, voorbij het denken en hun beperkende overtuigingen. Hierdoor kunnen levens radicaal veranderen en durven mensen voluit te gaan leven vanuit meer geluk en innerlijke vrijheid. Mahatma raakt je in je hart door haar puurheid, kracht, kwetsbaarheid, wijsheid en humor. Ze heeft een grote schat aan kennis en jarenlange ervaring in diverse internationale methoden zoals De Helende Reis, Familie Opstellingen en de Sedona Methode.
Ontwaken in het NU heeft een grote impact en je ervaart een krachtige positieve impuls in je persoonlijke ontwaakproces. Mahatma deelt haar gave op haar eigen unieke wijze: met lichtheid en diepgang, confronterend en tegelijkertijd uitermate liefdevol. Mahatma begeleidde al vele duizenden mensen in hun transformatieproces. Laat je inspireren en verander met dit boek ook jouw leven!

Dit boek is voor moedige mensen. Mensen die de moed hebben om kwetsbaar te zijn. De moed om eerlijk naar zichzelf te kijken. En de moed om verantwoording te nemen voor hun leven.

'Door dit boek kreeg ik prachtige inzichten in mijn leven, en heb ik grote stappen kunnen zetten in het helen van oude pijn, het oplossen van blokkades en het ervaren van overvloed.'
–Edith Hagenaar

Bestel nu, klik hier!

w