"Door de meeslepende manier waarop Toine schrijft ga je met haar ontdekken hoeveel illusies we met ons meevoeren en hoe dat ons leven beïnvloedt. Dat op zichzelf is bevrijdend en laat je helderder zien wie je bent en hoe je ertoe gekomen bent om te geloven dat je dat bent. Ik raad eenieder aan om dit boek te lezen. Ik heb genoten van de kwetsbaarheid van Toine en hoe haar verhaal mij de kans geeft om naar mijn eigen kwetsingen te kijken en te helen."
—Roy Martina, arts en auteur, www.roymartina.com

Toine Revier neemt je mee door een deel van haar leven, om vanuit haar huidige bewustzijn haar illusies over het leven te beschrijven. Deze illusies weerhielden haar er van om gelukkig, krachtig en verbonden in het leven te staan. Door de unieke combinatie van autobiografie, beschouwing en oefeningen geeft zij de lezer een prachtig handvat om niet alleen te kijken naar zijn of haar eigen leven, maar ook diepgaande transformaties te ondergaan — opdat de lezer zijn eigen geluk, kracht en verbinding kan ervaren. Toine schrijft zonder terughoudendheid en met een inspirerende oprechtheid, terwijl haar levensverhaal de lezer geboeid aan het boek gekluisterd houdt.

"Een eerlijk boek, dat de lezer diepgaand verandert"

Toine Revier is Innerlijk kind- en Journey therapeute, Sedona facilitator en life coach: "Mijn leven lang heb ik geworsteld met de vraag ´wie ben ik, waarvoor ben ik op aarde en hoe kan ik gelukkig zijn´. Ik heb de antwoorden gevonden. De verbinding en het geluk waar ik naar op zoek was, lagen al die tijd te wachten in mijzelf. Dit boek beschrijft de weg die ik daarvoor ben gegaan."

Dit boek is niet alleen meeslepend om te lezen, het geeft je ook inzicht in de spelletjes die de persoonlijkheid van Toine speelde. En daardoor kun je het ook spiegelen naar je eigen leven en daar weer van leren.

Stel je voor dat je altijd een persoonlijke coach bij je hebt, die je door bepaalde oefeningen uit een blokkade helpt.

Met dit boek van Toine heb je precies dat in handen. Want de oefeningen in het boek zijn zo goed en zo duidelijk, dat heb boek zélf jouw coach wordt en je het kunt gebruiken om gericht aan je blokkades en issues te werken.

"Op weg naar verbinding" is als geen enkel ander boek, maar toch hebben we besloten om het voor een gewone prijs te verkopen: EUR 17,95.

"Op weg naar verbinding is een zeer menselijk en daardoor zeer herkenbaar boek. Het laat duidelijk zien dat de bereidheid om jezelf te vinden voldoende is om je daarheen te laten leiden. Als die bereidheid duidelijk is volgt alles vanzelf. Dan wordt ook geen enkele emotie of situatie uit de weg gegaan. Zo gaat Toine het leven in zijn geheel aan. Zonder voorbehoud en zonder de arrogantie die de spirituele zoeker zo vaak vergezelt. We volgen haar in haar oprechte zoektocht, wandelen mee door de dalen van haar verdriet en over de pieken van vreugde als ze zichzelf vindt. We zien misverstanden langzaam plaats maken voor een helder zien van wat is. Een ieder die dit boek leest met de totaliteit waarin het geschreven is zal hierin een wegwijzer kunnen vinden. Een inspiratie om thuis te komen bij jezelf."
—Rani

"Ik werd er hevig door gegrepen."
—Ewald Wagenaar, Koorddanser

"Beste lezer,
Dit is een boek voor iedereen die op zoek is naar inzichten. En vooral zeer geschikt voor hen die meer willen weten over hoe we de herinneringen aan pijnlijke incidenten uit het verleden, die we diep in ons hebben, leren loslaten. Loslaten is makkelijker gezegd dan gedaan. Echter, wanneer je begeleid wordt met praktische oefeningen en meegaat in een duidelijk helder verhaal dan wordt het steeds makkelijker om te kunnen loslaten. Het onbewuste wordt bij de hand meegenomen  en wordt goed voorbereid om te komen naar het moment waar het verleden mag blijven rusten en vrede in ons hart gevonden wordt. Vergeving is daarbij essentieel. Onze opvoeding creeert misinformatie die Toine illusies noemt. Deze programmering  van onze onbewuste bepaalt hoe we reageren op de wereld en hoe we hierdoor verblind worden tijdens onze zoektocht naar onze ware authentieke zelf. Door de meeslepende manier waarop Toine schrijft ga je met haar ontdekken hoeveel illusies we met ons meevoeren en hoe dat ons leven beïnvloedt. Dat op zichzelf is bevrijdend en laat je helderder zien wie je bent en hoe je gekomen bent om te geloven dat je dat bent. Ik raad eenieder aan om dit boek te lezen. Ik heb genoten van de kwetsbaarheid van Toine en hoe haar verhaal mij de kans geeft om naar mijn eigen kwetsingen te kijken en te helen."
—Roy Martina, arts en auteur, www.roymartina.com


"Een eye-opener! Het heeft me flink aan het denken gezet."
—Petra, via e-mail


"Prachtig geschreven en heel boeiend. Ik heb het in 2 keer uitgelezen. Kon er niet van afblijven. Het verhaal was voor mij heel herkenbaar. Wel op een andere manier. Ik heb er veel uit kunnen halen. Weet je, boeken komen altijd naar mij toe, dat is mijn hele leven al zo. Ze komen op het juiste moment, als de tijd rijp is. Hier heb ik nooit moeite voor hoeven te doen.
Ik vind Toine een bijzondere vrouw en wens haar veel geluk en liefde in haar leven."

—Willemien van der Vorst, via e-mail


"Ontroerend, oprecht, herkenning, diepgang, een voorbeeld, de waarheid, inspirerend, zomaar een aantal woorden die door mijn hoofd zijn gegaan tijdens het lezen.
Wat fantastisch om deelgenoot te mogen zijn van zo'n prachtig proces, en de bevestiging en herkenning te ervaren, voelen en herbeleven van mijn eigen zoektocht naar mijn ware zelf.
Ik hoop oprecht dat dit boek mede door de goede oefeningen die erin staan, voor vele mensen de deur zal openen naar dat deel van ons waar we zo intens naar op zoek zijn, maar tegelijkertijd ook angstvallig proberen te vermijden!
Het wacht op ons, het is er altijd al geweest en zal er altijd zijn. Stap er in, zodat we ook hierin een voorbeeld voor onze kinderen kunnen zijn, en ze te laten zien wat zij allang weten!"

—Margo Warmenhoven


"Ik moet je zeggen dat het boek me op een aangename wijze heeft verrast. Maar voor mij het belangrijkste;
de rode draad... 'de Bron'; het kontakt met de Bron; brengt de uiteindelijke
heling. Dit is wat ik ook altijd door mijn pijn heb gevoeld, en het boek maakt me er weer bewust van, herinnert me er weer aan.
De openheid en eerlijkheid, en dit goed kunnen verwoorden van Toine, bevestigt mij in mijn zijn: het alleen-zijn-gevoel, wat ik als kind al had, of het anders zijn dan anderen, is niet
gek, of 'hoort niet zo' , maar is mijn weg. Vanuit dit accepteren kan ik ook meer ontspannen en laten zijn wat is, en genieten... en bij mijn kracht komen."

—Millie Cos, via e-mail


"Ik vind het nu al een geweldig boek.
Het leest makkelijk, de situaties zijn zeer herkenbaar, maar vooral zo duidelijk uiteengezet wat de gevolgen zijn van de situaties. Zoals bijna iedereen in een dergelijke situatie zou reageren wordt haarfijn beschreven. De achterliggende gedachte is ook heel herkenbaar en de oefeningen
zijn dusdanig als of je je eigen psycholoog naast je hebt zitten.
Een echte aanrader als je op zoek bent naar jezelf."
—Angelique Verhees


"[Dit boek] heeft me geholpen om -bewuster dan ooit- te zien dat eigenlijk alles een illusie is en er alleen maar liefde en verbinding is. Dat ik niet mijn gevoelens, gedachten, lichaam ben. En wat me nu extra heel duidelijk is geworden is dat het er om gaat om er volledig te laten zijn wat er is. Zonder drama, zonder oordeel. En als ik het vergeet en er weerstand is, dan is dat wat er is en lost het vanzelf op. En ook als het niet oplost is het ook goed. WAT EEN VRIJHEID!"
—M.W., via e-mail

"Ik heb het boek net uit, en het was een hele ervaring. Er zijn veel kwartjes gevallen. De situatie mag dan heel anders zijn dan de mijne, de inzichten zijn veel breder toepasbaar en iedereen kan daar voor zichzelf wat uit halen, mits je bereid bent naar jezelf te kijken. Soms even schrikken ('uhoh, dat heb ik ook...'), maar ook verhelderend, Toine geeft aan hoe zij daarmee omgaat, en dat kun je als leidraad gebruiken om je eigen manier te vinden. Als je weet waar iets vandaan komt, dan kun je er anders naar
kijken.
Zelfs bij het alleen lezen kon ik dingen in me voelen verschuiven. Echt een boek om nog een keer te lezen, maar dan zonder iemand in de buurt, want ik voelde het behoorlijk borrelen onder de oppervlakte, en de tranen zaten soms even hoog.
Het leest makkelijk, al zat ik soms zo in het verhaal dat ik de oefeningen een beetje ervaarde als onderbreking. 'Hee, ik wil weten hoe het verder gaat', dacht ik dan. Door de verschillende lettertypes had ik dan wel weer snel de draad gevonden zodat ik verder kon lezen. In de volgende ronde gaat het juist om de oefeningen en zijn het verhaal en de inzichten de inleiding voor de oefeningen, waardoor het de perfecte combinatie wordt. Dan is het echt een lesboek/werkboek.
Verder vind ik het boek een heel prettige energie hebben, het voelt goed. "

—Bianca Rietveld, www.flowremedies.nl


"Er zit veel vaart in het verhaal waardoor je graag door wilt lezen. Ik heb echter wel tijd genomen voor de oefeningen. Verschillende oefeningen raakte mij bijzonder waardoor ik merkte dat ik zelf weer verder kwam in mijn proces. Ook de term "verbinding" heeft nu meer betekenis voor mij gekregen, vooral ook gevoelsmatig. Door de eerlijkheid waarmee Toine haar proces beschrijft wordt het boek een goed zelfhulp-boek wat ik clienten aan zal raden."
—Annelies Engelberts, www.zilvermaan.nl

"Een grandioze tool om blokkades, negatieve overtuigingen en pijn in je leven op te lossen. Iedereen die aan zichzelf wil werken zou dit boek moeten lezen én er mee aan de slag gaan. Door het doen van de oefeningen lukte het mij niet alleen om meer inzicht in mijn eigen leven te krijgen, maar om mijn leven blijvend te veranderen."
—Edith Hagenaar, www.affirmatie.nl


"Iedere keer weer als ik een kijkje krijg in iemands leven ben ik vol verwondering. Verwondering over hoe uitdagend ons aardse leven toch is. Tijdens het lezen van Op weg naar verbinding van Toine Revier was ik ook vol bewondering. Bewondering over hoe zij inderdaad de illusie voorbij is gegaan en heel bewust in zichzelf heeft gekeken om te ontdekken hoe zij zelf haar eigen leven creëert. Dus ook haar scheiding én de verbinding met zichzelf. Die verbinding die ons immense kracht geeft. Een waardevol boek dat mede door de oefeningen anderen zal helpen om weer regisseur van het eigen leven te worden."
—Elly de Lezenne Coulander, IndigoSoulStation.nl


"Hoe vind je jezelf terug als de wereld om je heen uit elkaar valt en alles een illusie blijkt te zijn? Dit is een van de belangrijkste themaæ die in dit boek wordt uitgewerkt. Op zeer openhartige en moedige wijze schrijft de auteur over de drie jaar tussen 1999 en 2002, een periode waarin zij door een diepe persoonlijke crisis heenging. Zij maakt de lezer deelgenoot van haar ervaringen met o.m. scheiding, dood, ziekte en seksueel misbruik, maar ook leermomenten en doorbraken via dagboekfragmenten. Deze dagboekfragmenten sluiten goed op elkaar aan en laten zich in een adem uitlezen. In het boek zijn verder ook spirituele lessen en -oefeningen opgenomen. Hiermee is het een uitstekend leer- en werkboek voor anderen die zich geconfronteerd zien met crises in hun leven en daar niet in willen verdrinken, maar deze juist willen aangrijpen voor innerlijke groei. De auteur is een Innerlijk Kind- en Journey Therapeute en life coach."
—drs. O. Bachnoe, NBD Biblion


"Ik ben onder de indruk, zowel van wat Toine heeft meegemaakt, als van de manier waarop zij daarmee is omgegaan."
—Hans Brockhuis, RunningFox.nl


"Ik heb het boek helemaal uitgelezen. Het spreekt me aan. Wat "mij" vooral aanspreekt is dat ze zo open is. Mijn menselijke nieuwsgierigheid wordt vervuld. Ik ervaar, maar hoe doen anderen het.
De oefeningen zijn goed en haar commentaar met haar huidige bewustzijn (de grijze vlakken) zijn heel erg duidelijk en voor mijn gevoel heel erg "waar".
Een heel goed boek, een hele goede handleiding. In deze tijd zeer belangrijk en nodig."

—Natasja, Enschede


"Ik ben geraakt door je schrijven, door je openheid, maar ook door je kracht en je doorzettingsvermogen. Het boek beschrijft prachtig je eigen proces, alle gebeurtenissen, het gevoel van ´houdt het nooit op´. Het is veel wat je hebt meegemaakt. De toon is niet geschreven vanuit de slachtofferrol, toch mag het verdriet, de woede, de boosheid er zijn. Afgelopen week kreeg ik een mailtje van een vriend met de titel, niet klagen, maar dragen. Je lot is zwaar (geweest), toch draag je hem. Ik heb je afgelopen weekend gezien en meegemaakt, je bent, mede door dit lot een prachtige vrouw geworden. Een trainer die zo puur en met zoveel empathie werkt, die heb ik zelden meegemaakt. Daar heb ik diep respect voor. Hoe groot de groep ook was, je had oog voor iedereen. Je hebt mij met het boek geraakt op het stuk van alleen zijn, afscheid nemen. Ik dacht dat het allemaal al een plek had, toch zitten er nog restjes pijn, deze mogen er zijn, ik voel ze, ik draag ze. Ik ben er van overtuigd dat je met dit boek vele mensen kan raken, dat oude patronen doorbroken kunnen worden, dat er ruimte komt voor het nieuwe."
—Petra, via e-mail


"Ik vind dat Toine haar proces heel erg mooi en goed beschrijft, het sluit heel erg aan bij mijn eigen ontwikkeling, de liefde in jezelf zoeken."
—Marianne de Hoest, www.lavendeltuin.nl


 

 

Bestel nu, plaats in winkelmandje of klik hier wanneer dat niet lukt:

 

 

of bestel op Sunshine for the Soul, klik hier

s