De PaddenstoelenMethode

Beste lezer,

De PaddenstoelenMethode is een systeem dat ik heb ontwikkeld om op relatief snelle en eenvoudige wijze een positieve overtuiging, oftewel affirmatie, volledig te integreren.

Het leven reflecteert jouw overtuigingen. Als je je negatieve overtuigingen overschrijft met positieve, verschuift je hele leven!

De PaddenstoelenMethode is naar deze magische gidsen vernoemd omdat de drie pijlers waar deze methode op rust, sterke gelijkenissen vertonen met de kenmerken van paddenstoelen. Het is een methode die je gemakkelijk en overal kunt doen, en waar je niks extra´s voor nodig hebt zodra je ´m uit je hoofd kent.

Kaart cadeau
Met plezier bied ik je een kaart met de methode aan, zodat je ´m altijd bij je hebt - vraag ´m nu gratis aan, klik hier.

Op deze website kun je gratis het e-book van de PaddenstoelenMethode downloaden. Dit e-book bestaat uit een handleiding voor de PaddenstoelenMethode, een uitgeschreven script en een aantal affirmaties om direct te gebruiken.

Met warme groet,

Edith Hagenaar
www.affirmatie.nl

P.S. Ken je het PaddenstoelenOrakel al? Klik hier!

Download hier het gratis e-book met handleiding, script en affirmaties.

doe de Paddenstoelen Methode met deze workshop op cd!

Heb je ook het gevoel dat er meer in je leven zit, maar lukt het je niet om dat er uit te halen? Heb jij ook gebieden in je leven, zoals relaties, zelfvertrouwen of je gezondheid, waar het maar niet lukt om geluk te vinden? Lijkt het soms alsof je alleen maar pech hebt of dat iedereen tegen je is?

deze dubbelcd helpt je om welzijn en geluk te ervaren op de belangrijkste onderdelen van jouw leven

In deze workshop bezoeken we 9 onderdelen van jouw leven, en werken we met affirmaties om die gebieden te helen en te voorzien van positieve overtuigingen die jou steunen, in plaats van jou naar beneden halen. Het doel van de workshop is jou te bevrijden van overtuigingen die jou beperken om het leven te leiden dat je in je hart wilt en wenst.

De thema's op deze cd-set zijn:

 1. Gezien worden
 2. Relatie & liefde
 3. Eigenwaarde & zelfvertrouwen
 4. Centrum van het universum
 5. Lichaam & gezondheid
 6. Rijkdom & overvloed
 7. Angst & afgescheidenheid
 8. Zorgen & stress
 9. Geluk

Sessies
De eerste cd kun je draaien in de auto, voor het slapengaan, tijdens het strijken, gewoon op de bank, wanneer dan ook. Elk van de 9 affirmaties heeft een eigen sessie, bestaande uit 4 elementen.

  1. Luister naar de gesproken tekst en laat je bevrijden door de verrassende inzichten
  2. Laat de affirmatie helemaal tot je doordringen (zodat ie zelfs al je in de rij voor de kassa staat zomaar in je hoofd plopt!)
  3. Herprogrammeer jezelf met positieve overtuigingen - eenvoudig om te doen!
  4. Laat je raken door... (dat is een verrassing)

Op de tweede cd werken we 9 maal met de Paddenstoelen Methode.

Bestel nu, plaats hieronder in je winkelmandje of klik hier

Wat is een affirmatie? Affirmaties zijn positieve, levenskracht versterkende teksten die je opzegt of denkt.