Onze gouden leveringsvoorwaarden:

1. De goederen worden u toegezonden, begeleid door een factuur (rekening). Geen risico voor u dus!

2. U betaalt de factuur direct na ontvangst (binnen 6 dagen verwachten wij het bedrag op onze rekening).

3. Onze ijzersterke garantie: indien u niet tevreden bent retourneert u de goederen onbeschadigd binnen 20 dagen in de oorspronkelijke envelop, kruis uw adres door en schrijf erop: retour afzender. U hoeft dan geen porto te betalen.

Of: stuur de goederen onbeschadigd en goed verpakt binnen 20 dagen naar Palaysia Productions, Gronausestraat 201, 7533 BZ Enschede. U moet dan wel porto betalen!

Na ontvangst van de door u geretourneerde boeken ontvangt u het gehele aankoopbedrag retour.

Let op: dvd's en cd's mogen alleen geretourneerd worden als seal nog intact is!

4. Bij wanbetaling zijn wij gerechtigd het bedrag te vermeerderen met het wettelijk vastgelegde rentepercentage (7% per jaar), plus eventuele boetes en incassokosten.

Palaysia Productions staat geregistreerd bij de Kamer van Koophandel te Enschede onder nummer: 06077400-0000.


Onze leveringsvoorwaarden buiten Nederland:

1. U betaalt het verschuldigde bedrag vooraf, vermeerderd met verzend- en administratiekosten. Wij zijn hiertoe helaas genoodzaakt aangezien wij hogere verzendkosten hebben voor het buitenland en wanbetalers nauwelijks kunnen aanpakken (helaas lijden de goeden hier onder de kwaden...).

2. Na ontvangst van uw betaling verzenden wij de goederen per direct. Rekent u er op dat i.v.m. de verschillende administratieve werkzaamheden het enkele dagen kan duren voordat uw betaling verwerkt is en de goederen verzonden zijn.

3. Indien u niet tevreden bent retourneert u de goederen onbeschadigd, goed verpakt (bij voorkeur in de oorspronkelijke envelop), binnen 20 dagen naar Palaysia Productions, Gronausestraat 201, 7533 BZ Enschede, Nederland, voorzien van de benodigde portokosten. Doet u er alstublieft een briefje bij met daarop uw rekeningnummer, zodat wij u het aankoopbedrag kunnen terugstorten. Wij kunnen helaas de verzend- en administratiekosten niet terugstorten.

Let op: dvd's en cd's mogen alleen geretourneerd worden als seal nog intact is!


Sunshine for the Soul is de webwinkel van Palaysia Productions, Gronausesestraat 201, 7533 BZ Enschede