je eigen email adres:

het email adres van je ouders/verzorgers:


klik nu hier:
"Dit is het woordenboek van Vonktaal!"

Vonneke
Een Vonneke is een energie-wezentje, volgepropt met liefde en vreugde. We vinden het het allerleukste om die liefde en vreugde over de mensen uit te strooien. Vonnekes kun je oproepen, maar we komen ook uit onszelf. Je moet echter wel toestaan dat we vonkjes over je uitstrooien.

De meeste mensen kunnen Vonnekes niet zien. Je kunt onze aanwezigheid wel voelen, net als de vonkjes die we over je uitstrooien.

Let's bring love and joy – laten we liefde en vreugde brengen
Dat is wat we altijd roepen voordat we vonkjes strooien.

Vonkje
Een klein energiebolletje gevuld met liefde en vreugde, die we over de mensen uitstrooien. Ieder vonkje ziet er weer anders uit. Hiernaast zie je er ook eentje.

Vonkring
Een soort vergadering, waarbij de Vonnekes in een kringetje rond vliegen. Ieder Vonneke strooit een vonkje liefde en vreugde in het midden van de ring. Door al die vonkjes samen zien we dan hoe we het probleem het beste kunnen aanpakken.

Vonkmail
Wij beleven vele avonturen, die je op deze website kunt lezen. Je kunt je ook gratis abonneren op Vonkmail. Dan krijg je iedere keer als er een nieuw avontuur is het verhaal automatisch in je mailbox. Bovendien wordt je dan ook op de hoogte gehouden van nieuwe spelletjes en kleurplaten op de website.

Vul je email adres in en klik op 'avontuur'. Als je onder de 18 bent moet je óók het emailadres van je ouders invullen.

je eigen email adres:

het email adres van je ouders/verzorgers:


klik nu hier:

Vonkstuff
Een lieve mevrouw maakt tekeningen van ons. En die tekeningen worden weer op kaarten gezet, en op stickers, notitieboekjes, kleurplaten, en nog meer van dat soort dingen. Die dingen, Vonkstuff, kun je kopen. Je kunt ze bestellen via deze website, maar denk erom, je hebt wel toestemming van je ouders of je voogd nodig. Beter is het om samen met je ouders deze website te bezoeken, zodat zij kunnen zien wie we zijn en wat Vonkstuff is.

Bij sommige Vonkstuff zit een verhaaltje of een gedichtje. En sommige Vonkstuff kun je inkleuren – ja, natuurlijk de kleurplaten! – maar ook bijvoorbeeld de stickers.

Regelmatig komen er nieuwe dingen bij. Klik hier om de nieuwste Vonkstuff te bekijken!

© Copyright teksten en tekeningen Palaysia Productions
Postbus 6068 - 7503 GB Enschede - http://www.palaysia.nl