PALAYSIA VIERT INTERNATIONALE VROUWENDAG MET EEN CADEAU VOOR JOU:

WEK JE VROUWELIJKE KRACHT!
Affirmaties voor het vieren van je vrouwelijkheid

geschreven en ingesproken door Edith Hagenaar

Op deze audio hoor je een serie prachtige affirmaties die alle aspecten van het vrouwzijn in balans brengen: je lichaam, je eigen grenzen bewaken, je seksualiteit, je scheppende krachten, je maanstonde, je kwetsbaarheid en emoties, in je eigen kracht blijven staan (vooral in relatie tot je partner), je partner, je carrière, je control-freak-heid, je rust, kortom... je vrouwzijn!

Door regelmatig naar deze affirmaties te luisteren, programmeer je je hersenen met krachtige, nieuwe waarheden die jou versterken en jou ondersteunen in je leven. Net als de tafel van 6 en de Duitse rijtjes (aus ausser bei mit nach seit von zu) stamp je ze, wanneer je ze regelmatig beluisterd, in je hoofd en kunnen ze te pas en te onpas in je bewustzijn opduiken. Maar vooral te pas, wanneer je net iets negatiefs denkt over jezelf.

Maar ook als je slechts af en toe naar deze affirmaties luistert, zul je merken dat je bekrachtigd wordt simpelweg door ze bewust in je op te nemen. Na het beluisteren van de affirmaties voel je je weer helemaal opgeladen, sterk en klaar voor de wereld!

Beluister hier direct de affirmaties:

GRATIS DOWNLOAD:
Rechtsklik hier
om de affirmaties naar je computer te downloaden, en vandaaruit op je mp3-speler, iPod, iPhone of smartphone te zetten. (Apple gebruikers: ctrl-klik)

De muziek achter de affirmaties is gecomponeerd en uitgevoerd door YanX.


 

Meer producten van Edith Hagenaar:

omslag

omslag

omslag