THE SKY IS THE LIMIT
inspiratiecd door Edith Hagenaar

Toen Neil Armstrong zijn voeten op de maan zette, ontkrachtte hij weliswaar de letterlijke betekenis van deze Engelse uitdrukking, maar de figuurlijke betekenis zette hij ongemeen veel kracht bij: alles wat je kunt bedenken, is mogelijk. The sky is the limit betekent dat je ongelimiteerde mogelijkheden hebt en dat je alles wat je wilt in het leven ook daadwerkelijk kunt bereiken. Bedenk dat als het mogelijk is dat iets fout loopt, het ook mogelijk is dat het goed loopt, zelfs beter dan verwacht. Welk beeld wil jij voor ogen houden? Alles wat je bedenkt is ook daadwerkelijk om te zetten naar resultaat, en daarbij is alles mogelijk: de wereld ligt voor je open.

Edith vertelt je waarom ook voor jou de mogelijkheden ongelimiteerd zijn en leert je hoe jij ook kunt vliegen! Na het beluisteren van deze cd voel je je weer vol energie, geïnspireerd en all fired up.

"Ik ben er bijzonder blij mee en het werkt bijzonder inspirerend"Petra Seijener

klik hier om naar een klein stukje van de cd te luisteren
totale speelduur van de cd circa 41 minuten:
1. The sky is the limit 4:02
2. De drijvende kracht van fantasie 12:54
3. Obstakels en energieslurpers 9:03
4. Je kunt het – stap voor stap 9:05
5. Affirmatie-oefening 6:07

Bestel nu deze cd voor slechts EUR 8,95!
betaling achteraf, dus veilig bestellen!de verzendkosten zijn EUR 2,00 • alleen ongeopende verpakkingen kunnen geretourneerd worden

Bestel twee cd's en betaal geen verzendkosten!

Ja, ik wil graag de cd 'The sky is the limit' bestellen. Ik begrijp dat ik met de cd een rekening ontvang voor EUR 8,95 plus EUR 2,00 verzendkosten. Bij twee of meer cd's betaal ik geen verzendkosten. Ik betaal de factuur binnen 6 dagen na ontvangst.

Aantal exemplaren:

Naam: mevrouw de heer

Straat en huisnummer:

Postcode:

Plaats:

Land: (buiten Nederland berekenen we hogere verzendkosten en vragen we betaling vooraf)

Telefoon:

Email: Herhaal email: