Wordt E-mama of E-papa van het jaar!

In Vlaanderen wordt dit jaar voor het eerst de verkiezing E-mama of E-papa van het jaar gehouden. Het is een initiatief van Patricia Ceysens, Vlaams minister van Economie, Buitenlands Beleid en E-government en schrijfster van het boek "E-mama. E-werken, kids koesteren".

Een E-mama of E-papa slaagt erin op creatieve wijze gezin en werk te combineren. Door het gebruik van nieuwe technologie of nieuwe comfortdiensten maakt de e-mama of e-papa meer tijd vrij voor het gezin of gewoon voor zichzelf.

Ben jij zelf een E-mama of E-papa? Of wil je je partner, je mama of papa in de bloemetjes zetten?

Stel je tussen 9 mei –moederdag- en 13 juni –vaderdag- kandidaat en word de eerste Vlaamse E-mama of E-papa van het Jaar.

Op 18 juni kiest een “Jury van Ondernemende mannen en vrouwen” in 2004 voor het eerst de “E-mama 2004” en de “ E-papa 2004”. De 2 hoofdwinnaars krijgen op zondag 20 juni een pakket aan passende prijzen zoals gratis strijkdiensten, laptop of PDA, een internetaansluiting en tickets voor Samson en Gert of Plopsaland.  

Dit initiatief wil via concrete praktijkgetuigenissen een beter evenwicht tussen gezin en werk aanmoedigen. Het is een uiting van waardering voor het persoonlijke initiatief en de creativiteit die vele mama's en papa's elke dag aan de dag leggen. En natuurlijk willen we door bewustmaking de combinatie gezin en werk gemakkelijker maken.

Woon je in Vlaanderen, klik dan snel door naar http://www.e-wedstrijd.be of http://www.e-mama.be , schrijf je in en maak kans op die prachtige prijzen!

TERUG © Copyright 1996 - 2004 Edith Hagenaar (alles op deze site tenzij anders vermeld) HOME

"Als ik het even niet meer zie zitten, dan pak ik dit boek en lees een paar hoofdstukken. En dan weet ik weer waarom ik thuis werk en ga weer vrolijk verder." Marjan Bakker, Zaandam

Klik hier om direct te bestellen.

Klik hier om meer te lezen over het wahmboek.

wij kunnen je niet aan thuiswerk helpen - wij kunnen je wel inspireren
wij kunnen geen individuele vragen beantwoorden
wij hebben geen lijst met thuiswerkbedrijven - die bestaat niet