Gaggle!
door Marieke Hensel

Ik ben geen Wahm geworden, ik was het al.
Ik groeide op in een kantoor-aan-huis-gezin, en heb altijd allerlei bedrijven naast mijn werk gehad, of 3 baantjes tegelijkertijd. Stil zat ik niet. Maar die kinderen had ik nog niet.

Nu wel, sinds bijna 4 jaar. Ook tijdens mijn zwangerschap had ik een webwinkel en importeerde ik cartoonartikelen uit Azie om ze vervolgens in Amerika te verkopen.

Dat was mijn tweede bedrijf. Inmiddels ben ik alweer met mijn 6e bedrijf bezig. Ik ben nog steeds betrokken bij 2 bedrijven en actief ondernemer in nog 2 bedrijven.

Het belangrijkste wat ik geleerd heb, is dat ik de juiste mensen om mij heen nodig heb, dit bereik ik dan ook door veel te netwerken. Errug handig dat dat tegenwoordig online kan, zo begon ik op Ecademy.com met netwerken. En kon, hoogzwanger, rustig doorgaan met acquisitie.

Dat netwerk heb ik overigens niet alleen voor mijn bedrijf (webdesigners, administratie, telefonische support, programmeurs, tekstschrijvers), maar ook thuis hebben we een netwerk nodig (kinderdagverblijf, oppas, aupair, glazenwasser). We zijn tegenover ons kinderdagverblijf gaan wonen en hebben een kantoor aan huis, aangevuld met een abonnement op flexibele werkplekken van TheGaggleHouse, mijn nieuwste bedrijf. Die uurtjes rijden scheelt ons nu 2 uur per dag.

Zo doe ik waar ik goed in ben en waar ik energie van krijg. Daar verdien ik tenslotte mijn geld mee. :-) 

TheGaggleHouse?
Het is een nieuw concept dat ik samen met twee andere zakelijke partners heb opgezet. Je kunt je abonneren op onze flexibele werkplekken. Op dit moment op 4 plekken in Nederland (Amsterdam, Bussum, Hoofddorp en Zoetermeer) maar we groeien dit jaar naar 20 vestigingen in heel Nederland.

TheGaggleHouse is bij uitstek geschikt voor de zelfstandige professional die naast een thuiswerkplek een kantoor nodig heeft. Op deze manier kun je overal afspreken met klanten of zakenrelaties, of kun je een paar uur ongestoord werken als je thuis geen afgesloten ruimte hebt.

We bieden echter nog veel meer: je kunt netwerken met andere GaggleHouse leden of de maandelijkse borrels bijwonen. Bovendien krijg je korting op vele faciliteiten, zoals een collectieve verzekering voor zelfstandigen, webhosting, een online back-up service voor je pc of laptop, financiële administratie en meer.

De kosten per maand gaan vanaf EUR 9,50 en je kunt nu twee maanden gratis proberen. Klik voor meer informatie op TheGaggleHouse.

TERUG © Copyright 1996 - 2006 Edith Hagenaar (alles op deze site tenzij anders vermeld) HOME

wij kunnen je niet aan thuiswerk helpen - wij kunnen je wel inspireren
wij kunnen geen individuele vragen beantwoorden
wij hebben geen lijst met thuiswerkbedrijven - die bestaat niet