Profiel
De e-zine (electronisch tijdschrift) Bericht van een mammie is ontstaan vanuit de Wahmsite. Ongeveer 6 keer per jaar bericht thuiswerkmama Edith Hagenaar over haar belevenissen met drie kinderen en een bedrijf aan huis. De ezine vierde januari 2003 dat ze 1500 abonnees had. Bij dit mooie getal wilden we even stil staan en wij stellen met veel plezier de 1500ste abonnee aan jullie voor:

"Ik heet Antoinette Kuhlmann. Ik heb 3 kinderen. Een dochter van 11 en twee zoons: 9 en 6 en in kom uit Arnhem. Momenteel ben ik nog heel erg hard aan het studeren, webdesign en Flash. Ik ben nu bezig met 2 websites, één voor een basisschool, waarin alle klassen hun eigen pagina's krijgen, en leuke interactieve knoppen aanwezig zijn. De ander wordt voor een antroposofisch therapeuticum. Ik wil dus werken naar een eigen bedrijfje. Daarnaast maak ik video-opnames en montages van mensen en gebeurtenissen.
Omdat ik best wel een einzelgänger ben, vind ik het heerlijk om mijn eigen weg te kunnen gaan, en dat te doen wat voor mij goed voelt. Soms is het ook eenzaam. Wat ik nodig heb om (succesvol) vanuit huis te kunnen werken is ondersteuning in praktische (w.o. financiële zaken, bedrijfszaken) zaken. Er ligt nog een grote drempel naar het daadwerkelijk de stappen te ondernemen om een officieel bedrijfje te beginnen, de naam weet ik al wel: In de Picture. En...de website komt eraan!
Ik kon zo - direct geen foto vinden van mij en de kinderen, dat komt omdat ik degene bent die veel fotografeert en filmt, maar ik heb even een snelle montage gemaakt van mij met daaromheen de kinders."

TERUG © Copyright 1996 - 2004 Edith Hagenaar (alles op deze site tenzij anders vermeld) HOME

"Als ik het even niet meer zie zitten, dan pak ik dit boek en lees een paar hoofdstukken. En dan weet ik weer waarom ik thuis werk en ga weer vrolijk verder." Marjan Bakker, Zaandam

Klik hier om direct te bestellen.

Klik hier om meer te lezen over het wahmboek.

wij kunnen je niet aan thuiswerk helpen - wij kunnen je wel inspireren
wij kunnen geen individuele vragen beantwoorden
wij hebben geen lijst met thuiswerkbedrijven - die bestaat niet