Kijk ook deze filmpjes:
1. Trailer van de film 'The Answer' 2. Het 5e geheim van zelf-acceptatie
3. Wek je innerlijke energiebron 4. De drie beste meditatie houdingen


NIEUW bij Palaysia:

DE WEG NAAR INNERLIJKE VREUGDE

Paramhansa Yogananda was de eerste yogameester uit India die als opdracht had in het Westen te gaan wonen en lesgeven.

In dit boek deelt hij zijn wonderbaarlijke levensverhaal.

Hij beschrijft levendig en gedetailleerd de vele jaren van spirituele training onder zijn meester Sri Yukteswar – en daarmee onthult hij een fascinerend en weinig bekend aspect van de Indiase cultuur.

De subtiele maar duidelijke wetten waarmee yogi’s wonderen verrichten en volledige zelfbeheersing bereiken, worden helder en op meeslepende wijze uitgelegd.

Met al zijn diepgang, inspiratie en wijsheid, zit het ook vol zachte humor, levendige verhalen en praktisch gezond verstand.


'Yogananda’s autobiografie beschouw ik als het belangrijkste boek ooit geschreven. Voor wie ervoor openstaat, wordt het als een levende aanwezigheid in jezelf; een vriend bij wie je je veilig en geliefd weet.

Niet de tekst, maar de energie van het boek brengt je in herinnering wat je altijd al wist:
goddelijke liefde bestaat.

Geweldig dat de onbewerkte, eerste editie nu in vertaling beschikbaar is in Nederland. We kunnen Yogananda’s liefde en power goed gebruiken.'

–Peter van KanKlik hier om het inkijkexemplaar te lezen


Ontdek in dit bijzondere boek:

• Een unieke kijk in de wereld van de Indiase yogi's
• Inzichten over de werking van goddelijke liefde, materie en ascensie
• Wat verzaking inhoudt, en wat het brengt
Prachtige vertellingen, onder andere over bijzondere gebeurtenissen die we in de Westerse wereld als wonderen beschouwen
• Het levensverhaal van de yogi die eigenhandig het denken in de Westerse wereld heeft gewijzigd
• De oorspronkelijke tekst, vrij van aanpassingen die na de dood van Yogananda door anderen zijn gedaan, in een geheel nieuwe, moderne vertaling

Wat je voor je ziet, is geen gewoon boek.

Het is een spirituele schat.

Het is het begin van je grote avontuur.


Yogananda werd in 1893 geboren als Mukunda Lal Ghosh. Hij geldt als één van de grootste wijzen die India heeft voortgebracht. In deze autobiografie vertelt hij over zijn jeugd en de lange, moeizame weg naar hoger bewustzijn die hij heeft afgelegd, waarmee hij de naam 'Yogananda' verkreeg ('zaligheid door goddelijke vereniging').

Hij beschrijft zijn ontmoeting met bekende wijzen als Ghandi, Tagore en Bose als boeiende en levensverdiepende gebeurtenissen. Daarnaast geeft hij duidelijk uitleg over de subtiele, maar scherp omlijnde wetten waardoor yogi's zelfbeheersing bereiken en wonderen kunnen volbrengen.

'Een spiritueel genie.' –Deepak Chopra

Zijn missie was om mensen te helpen om een rechtstreekse, persoonlijke ervaring van God te verkrijgen. Hiervoor is het nodig jezelf te bevrijden van drievoudig lijden: lichamelijke ziekten, verstandelijke onevenwichtigheid en geestelijke onwetendheid. Hij wijst op de goddelijke hoofdweg, waarheen alle paden van godsdienstige overtuigingen leiden.

'Yogananda kwam en bracht een universele waarheid waar niemand aan kan ontsnappen. Essentieel voor iedereen die geïnteresseerd is in yoga, meditatie en spiritualiteit.' –Russell Simmons

Deze autobiografie heeft wereldwijd mensen geïnspireerd en is voor velen een eerste stap geweest in hun interesse voor yoga, mystiek en de Indiase ideeënwereld. Yogananda's leer is niet verbonden aan kerk of religie en is daarmee universeel.

Met bonus:

• GRATIS speelfilm van 110 minuten (!)

• PLUS geleide meditatie

• en diverse andere extra's'Yogananda was werkelijk een van de grote spirituele meesters. Hij scheen een licht dat miljoenen van ons die vandaag de dag op aarde leven, nog steeds tot zegen is.' –Marianne Williamson


BESTEL NU:

DE WERELDWIJDE BESTSELLER


• Speciale, uitgebreide versie
• 448 pagina's
• Luxe, prachtig vormgegeven uitvoering

Prijs slechts € 22,50

Met gratis speelfilm en geleide meditatie!

Levering boek: binnen 2 werkdagen
Levering speelfilm: binnen 1 werkdag

Bestel nu, klik hierOver de auteur
Paramhansa Yogananda (1893-1952) was de eerste yogameester uit India die als opdracht had in het Westen te gaan wonen en lesgeven. Hij volgde zijn opleiding in de traditie die werd geïnitieerd door Babaji en introduceerde Kriya Yoga in het Westen. Dit is een techniek die je in staat stelt om voorbij het gevoel van je lichaam en zintuigen, emoties en gedachten te gaan, en is gebaseerd is op beheersing van de ademhaling.
Met name in de Verenigde Staten gaf Yogananda vele lezingen en populariseerde hij yoga en meditatie, en concepten als karma. Hij bracht de helft van zijn leven door in de VS en maakte de kennis van meditatie, kriya-yoga, en zijn lijn van spirituele meesters vooral bekend door zijn boek: Autobiografie van een yogi.

Paramhansa Yogananda overleed op 7 maart 1952 in Los Angeles door bewust uit zijn lichaam te treden (mahasamadhi).


UITGEROEPEN TOT EEN VAN DE HONDERD BELANGRIJKSTE SPIRITUELE BOEKEN VAN DE 20E EEUW  


MAAK JE KEUZE:

Bestel direct bij de uitgever
• Je steunt diverse kleine ondernemingen
• Kijk de film binnen 1 werkdag
• Levering boek binnen 2 werkdagen

of

Bestel bij bol.com
• Film aanvragen (duurt circa 4-5 werkdagen)
• Levering boek binnen 2 werkdagen
• Zelfde prijsAutobiografie van een yogi en Wetenschappelijke genezingsaffirmaties zijn uitgaves van Palaysia Publishers, Amstelveen