Zet je hart aan – reacties van lezers

Het Nederlandse boek moet nog verschijnen, daarom plaatsen we hier enkele reacties van lezers van de engelse versie. Zowel op Amazon.com als op Barnesandnoble.com kreeg dit boek gemiddeld vijf sterren.

Een voortreffelijk kinderboek
Mijn 5 jaar oude dochter was dol op het verhaal. Het is heerlijk om in een kinderboek betekenisvolle lessen te zien die zowel iets leren als de aandacht van de kinderen vasthouden. We lezen het boek met zeer veel plezier en raden het alle kinderen aan.
Anita Melcher, Orlando, USA

Inspirerend – ik moest er van huilen
Dit boek raakte me zo dat ik er van moest huilen. Wat een schitterend verhaal met geweldige plaatjes. Mijn kinderen zijn er dol op. Dit is verplichte kost voor iedereen.
Kathy, Forensisch Specialist, New York, USA

Prachtig – deze mag je niet missen
Dit boek was eigenlijk aan mijn zoon Peter (7) gegeven door een vriend van ons, voor zijn verjaardag. Ik was verrast te zien hoe goed het geschreven is en hoe fantastisch de illustraties zijn. Het leek echt een impact te maken op mijn zoon. Hij is veel meer 'gevend' sinds het boek gelezen te hebben. Ik moet zeggen, ik ben er zelf ook door beïnvloed. Het toont gewoon dat aardig zijn nooit 'uit' raakt. Ik heb nu ook een exemplaar aan een vriend van mij gegeven.
Charlie Nagle, Computer Technicus, Vancouver, Canada

Buitengewoon boek met een sterk verhaal
Ik koop meestal geen boeken online maar deze trok mijn aandacht omdat ik drie jonge kinderen heb. Mijn kinderen zijn dol op dit boek. Ik ben dol op dit boek. De illustraties zijn helder, groot en mooi. Het verhaal raakte mijn hart. Eens in de zoveel tijd komt er een boek langs dat je echt grijpt. Dit is er zo eentje. Ik denk dat je 'je hart moet aanzetten' en dit boek moet kopen. Je zult niet teleurgesteld zijn.
Sarge, Kaapstap, Zuid-Afrika

Verplichte kost voor iedereen en z'n kinderen
Ik was geroerd door dit boek. Mijn kinderen waren geroerd door dit boek. Dit boek raakte onze harten en dus besloten we om uit te gaan en iets aardigs voor anderen te doen. Wat een goed gevoel kregen we, en wat lachten mijn kinderen toen we 'onze harten aanzetten'.
Hoewel dit boek misschien een perfecte wereld wenst, brengt het in een heerlijk verhaal de essentie van het leven en de betekenis van vrijgevigheid. Dit is een prachtig verhaal over de zoektocht van een jongetje, of misschien van iedereens zoektocht naar Liefde, Hoop en Vrijgevigheid. Prachtig geïllustreerd en geschreven. Ik beveel het iedereen van harte aan.
Robby, Londen, Engeland

Pay it forward voor kinderen (pay it forward, letterlijk vooruitbetalen, is een term voor de spirituele wet van het geven)
Dit lieve boek heeft ongelooflijke illustraties en wat een hartverwarmend verhaal over Liefde, Hoop en Vrijgevigheid. Het is verbazingwekkend wat we allemaal kunnen vinden en de blijdschap die we anderen kunnen geven. Een prachtig boek en absoluut must read (verplichte kost) voor kinderen en volwassenen. Het is een grote les en een geheugensteuntje dat liefde, hoop en vrijgevigheid in jezelf begint.
Jenni Watson, lerares


Geef je reactie op Zet je hart aan:

Naam:

Reactie:

(de reacties komen niet direct op de website te staan, ze worden er binnen enkele dagen handmatig op gezet)


Zet je hart aan is een uitgave van Palaysia Productions

© copyright alles op deze site Palaysia Productions