Positiv Denken und Affirmationen

navigatiebar

Doelstelling www.affirmatie.nl

Een paar jaar geleden kreeg ik het idee dat het leuk zou zijn iedere dag te starten met een positieve gedachte. Omdat ik al redelijk behendig was in het maken van internetpagina's ging ik aan de slag met een simpel script met daarachter vele affirmaties. Ik stelde de pagina in als mijn startpagina en voila, iedere keer als ik internet opstart las ik een affirmatie. De ene dag bleef ik er wat langer bij stilstaan dan de andere dag - al naar gelang mijn tijd en/of behoefte.

Ik begon andere mensen te vertellen over mijn mini-site en langzaam maar zeker kwamen er steeds meer bezoekers. Zij, en ook ikzelf, kregen de behoefte de site verder uit te breiden en aan te vullen. Aan de ene kant met teksten over affirmaties en de werking daarvan, aan de andere kant met andere handige dagelijkse dingen: maanstand, horoscoop, spreuk van de dag,enzovoort.

schmetterlingeHet doel van de site is bezoekers bewust te maken van het feit dat gedachten krachten zijn die je leven kunnen vormen - ten positieve maar ook ten negatieve. En niet alleen je eigen leven - ook het leven van de mensen om je heen beïnvloed je door positieve of negatieve uitspraken. Als je van kleins af aan tegen je kind zegt: "Jij bent dom" of "Mijn kleine dikkerdje" of "Je bent lief maar je bent niet mooi" dan gaat je kind dat als vaststaand gegeven aannemen. Ook al is het vanuit jezelf liefkozend en niet slecht bedoeld! Zeg je echter tegen je kind: "Wat kun je dat toch goed" of "Wat heb je toch een prachtig lijf" of "Jij hebt een sterk gezicht" dan voed je je kind met positieve gedachtes over zichzelf.

Affirmaties zijn een middel om je beter te voelen over jezelf en om feitelijke veranderingen in je leven aan te brengen. Maar het gebruiken van affirmaties werkt ook bewustzijns-vergrotend: juist doordat je je steeds bewuster wordt van wat je zegt en denkt creëer je een groter bewustzijn.Ik gebruik affirmaties zowel voor mijzelf als voor mijn gezin, maar ook naar anderen toe. Naar mijn kinderen doe ik het zowel bewust als onbewust.

Inmiddels hebben we naast deze pagina ook een aantal producten ontwikkeld die je off-line kunnen bijstaan bij het veranderen van je gedachtenstroom. Die kun je via de bestelpagina kopen. Klik hier voor meer informatie.

Ontsluit de kracht van je ziel - wees meester over je eigen gedachten.

Gratis Affirmatie van de Maand
Zou jij ook graag iedere maand een prachtige affirmatie ontvangen om mee te werken – helemaal toegespitst op de energie van die maand? Laat ons jou iedere maand gratis de Affirmatie van de Maand toesturen: abonneer je nu! Vul jouw gegevens in en klik op de knop 'stuur mij de affirmaties'.

Wij gebruiken je naam en emailadres alléén voor het verzenden van de Affirmatie van de Maand – jouw adres is veilig bij ons.