WWW.AFFIRMATIE.NL
Iedere dag een nieuwe affirmatie.
Reacties van lezers:

Over de Affirmatie van de Maand:

"Mijn ervaring is dat ik me sterker en krachtiger voel door het zeggen van de affirmatie. Ik heb een erg drukke baan en door de affirmatie sta ik bij tijd en wijle bewust stil bij de positieve kanten in me. Dit geeft rust en energie tegelijk. Over het algemeen geldt de regel 'geen nieuws, goed nieuws', dus complimenten worden zelden gegeven in een bedrijf. De affirmatie ervaar ik als een positief compliment aan mezelf. Vooral de laatste affirmatie: 'ik verheug mij over mijn eigen kracht' gaf enorme energiestoten.
Hartelijk dank hiervoor, enne, zoals gezegd, hoop ik dat je hier nog heel lang mee door wilt gaan!"
Harma, via -email

"N.a.v. van deze maandaffirmatie heb ik alsnog het schriftje Doorbreek je overtuiging besteld. Vandaag kreeg ik hem binnen. Geweldig ziet het eruit!
En praktisch, daar gaat het per slot van rekening om. Ik werk al met affirmaties, maar dit werkt naar mijn idee veel effectiever omdat je zelf de affirmaties bedenkt en doorwerkt!"
Judith Möller, www.nathifa.nl
"Ik heb het affirmatie-werkboekje inmiddels 1 keer gebruikt, hele bladzijdes volgeschreven met mijn affirmatie en mijn gevoel, veranderende gedachten er naast. Ik was al "bezig" met deze affirmatie en ik kan niet anders zeggen dat deze in ieder geval helemaal "uit is gekomen"', of beter gezegd: goed gewerkt heeft!
Het was een bescheiden affirmatie, een heel persoonlijke en eentje voor de korte termijn, maar voor mij een grote stap. Het gaat me te ver hier alles uit te leggen, maar ik wilde wel even melden dat mijn eerste serieuze poging dus geslaagd was!"
Netty Segers, via e-mail
Over de Affirmatie van de Maand:

"Ik voel me stukken beter sinds ik ze iedere dag herhaal, mensen uit mijn omgeving merken ook het verschil.
Ik probeer nu ook altijd een negatieve opmerking gelijk om te buigen naar iets positiefs. Bijvoorbeeld 'Ik ben niet dom' naar 'ik ben goed' of 'ik ben goed zoals ik ben'.
Heb zelf ook al wat affirmaties gemaakt die op mij persoonlijk slaan, mijn (zwakke punten) zo te versterken en inderdaad het werkt!
Theresia Brans, via e-mail

Al tweeduizend abonnees op 'Affirmatie van de Maand' – wat is dat snel gegaan. De 2000ste abonnee heeft een Koelkast Magneet 'Geluk' cadeau gekregen.


"Ik wil je graag bedanken voor de fantastische affirmaties die ik van jou krijg. Elke maand weer doe ik ze met veel plezier en liefde."
Marijke

"Ik was op je pagina en je had een testje met vervelende opmerkingen en daarna met positieve opmerkingen. Mijn eerste reactie was "nou zeg ", de vervelende opmerkingen voelden heel naar.

Daarna kwamen de positieve opmerkingen . Ik voelde dat de energie letterlijk veranderde. Bij de negatieve opmerkingen kromp mijn energie en bij de positieve opmerkingen werd mijn energie als maar groter. Heel wonderlijk, dat was me niet eerder zo duidelijk opgevallen."
Amanda

Klik hier voor de test waar Amanda het over heeft.

Joepie, we zijn over de duizend abonnees! De duizendste abonnee heet Iona (achternaam onbekend) en ze heeft inmiddels bericht van ons gehad, want zij ontvangt het boek 'Positief Denken' door Napoleon Hill (sinds kort verkrijgbaar in onze webwinkel).

Op naar de 2000!

"Wat een mooie affirmatie deze maand! Daar ga ik zeker gebruik van maken. Bedankt!"
Marga

Deze reactie betrof de affirmatie van Oktober 2006:

Ik ben dankbaar voor alles wat er in mijn leven is. Ik kijk met liefde en vertrouwen naar de moeilijkheden in mijn leven.

"Je hoort dit natuurlijk iedere keer, maar ik wilde nog maar eens zeggen wat een geweldig, positieve site je hebt. Echt heel goed. Ik heb er veel aan. Dankjewel daarvoor."
Liefs, Diana

Het is toch fijn om te horen hoor Diana, dank je wel!

"Ik merk echt dat jullie affirmaties mij helpen en troosten. Daar ben ik heel dankbaar voor :)!"
Rena
Jolande Pit schrijft:
"Mooi idee. Ikzelf heb de Avatarcursus gedaan wat mij het materiaal heeft gegeven om positieve gedachten om te zetten in positieve creaties en ervaringen in mijn leven."

Zij stuurde ons bovendien dit citaat van Harry Palmer:

Laat wat je bent niet in de weg staan van wat je zou kunnen worden.

Die tekst hebben we vertaald naar de volgende affirmatie:

Wat ik kan worden staat los van wat ik nu ben.

"Hoe geweldig dat er mensen zijn die hetzelfde denken als ik. Ik hoop dat deze site veel meer aandacht krijgt en dat steeds meer mensen zullen begrijpen hoe belangrijk het is om je gedachten ten goede te veranderen. Veel succes."
Kim

Vivienne Westerhoud van mamas.nl schreef ons over Affirmatie van de Maand:
"Jouw woorden slaan steeds precies op mij op het juiste moment en geven me moed! Dank je wel Edith!"


"Ik vind het geweldig om iedere maand een affirmatie te ontvangen."
Theresia

"Ik had de test gedaan en eerlijk gezegd ik voelde me boos worden bij het eerste gedeelte, nu kan ik erom lachen op mijn reactie, en vraag me af hoe vaak merk ik deze emotie niet op? Omdat ik blijkbaar krampachtig gefixeerd ben op het positieve."
Angelique
"Ga door!"
schreef Daniel, en hij stuurde ons deze mooie affirmaties die inmiddels in de lijst zijn opgenomen:

Ik ben één met de goddelijke intelligentie.

Ik ben één met de kracht van de voorspoed.

"Dit is een hele goede affirmatie die je minimaal 10x in gedachte of hardop kan uitspreken. Hij heeft mij erg geholpen meer zelfvertrouwen te krijgen over mezelf!

Ik zend nu licht, liefde en kracht naar mijn karma.

Geloof me het werkt..."
Carla Verschueren

Noot van de redactie: deze affirmatie is inmiddels ook opgenomen in de lijst van 'Affirmatie van Vandaag'.

"Een vriendin stuurde me een affirmatiekaart, erg lief! Via die kaart kom ik op deze site. Alleen de affirmatie van vandaag: Ik wordt gewaardeerd, stuit me taaltechnisch tegen de borst, omdat ik word met een -d is, en niet met een -dt. De strekking van de affirmatie is prachtig, maar zorg je ervoor dat het taaltechnisch ook klopt? Dan wordt het nog beter! Bedankt."
Ingrid Verhey

Noot van de redactie: bedankt voor je opmerkzaamheid, het is inmiddels veranderd!

"Geweldige site. Ik kijk iedere dag even. Er is al veel veranderd sinds ik de affirmaties gebruik!"
Natasja Gravendaal

Noot van de redactie: Natasja stuurde ons ook de affirmatie:

Ik laat alle negativiteit nu los.

Die is inmiddels opgenomen in de lijst van 'Affirmatie van Vandaag'.

"Het voelt goed om deze fijne teksten te lezen. Vanavond had ik Yoga en iemand vertelde kort iets over affirmatie. Ik hing aan haar lippen. Voor mezelf heb ik een eerste affirmatie tekst bedacht:

Ik vertrouw op mezelf!

Hier ga ik de komende tijd flink mee oefenen! Op naar een leefbaardere leven voor mij! Dat is wat ik verdien!"
Bob

Anna Hoogkamp stuurde ons:

"Als ik iets los laat, maak ik tijd vrij voor iets anders."

Daar hebben wij voor in de lijst de volgende affirmatie van gemaakt:

Ik laat het oude los, zodat ik ruimte maak voor het nieuwe.


Iemand stuurde ons de volgende affirmatie voor bij (gillende) angsten:

"Ik laat de oorzaak voor de scheuren (en gaten) in mijn huis los."

De affirmatie is niet geschikt voor de dagelijkse lijst, daarom plaatsen we 'm hier.

Guusje stelde een vraag:
"Waarom word ik verdrietig als ik sommige affirmatie's lees?"

Ons antwoord: de affirmaties die op deze website (en in onze producten) gebruikt worden weerspiegelen de hoogste, beste, meest verheven vorm van jezelf. Als je op bepaalde punten heel erg negatieve over jezelf denkt, dan kan de confrontatie met zo'n –voor jou– extreem positieve tekst emotioneel zijn. Het is alsof je je voor het eerst realiseert dat ook in jou de belofte van goddelijke perfectie schuilt. Het is de eerste stap op weg naar waarlijk geloven dat jij het prachtige wezen bent, dat je bent, en dat je alles kunt bereiken, wat je werkelijk wilt.


"Ik beleef veel pezier aan deze site. Ingesteld als mijn startpagina. Ook de stickers gebruik ik veel en heb er al veel weggegeven."
Paula van der Zouw

"Ga zo door! Ik vind het een prachtige site die in een grote behoefte voorziet denk ik. Het spreekwoordelijke steentje in het water! Dank je hiervoor.
Ik heb heel lang zelf afffirmaties geschreven voor mijzelf voor wat ik op dat moment nodig had. Deze had ik op verschillenden plaatsen in huis liggen, zoals b.v. in de keuken en sprak deze hardop uit als ik aan de afwas was of aan het koken. Geleidelijk aan veranderden er dingen in mijn leven en werd ik sterker. Ik doe het nog regelmatig en kan het iedereen aanbevelen."
Rikie

Noot van de redactie: Rikie stuurde ook nog 5 mooie affirmaties die zijn opgenomen in de lijst voor 'Affirmatie van Vandaag'.

"Ik heb altijd een keuze, ik hoef niet te roken, te drinken, ongezond te eten en ik hoef geen dingen te doen die ik niet wil.

Prachtige website, leuk om te zien hoe praktisch alles uitgelegd wordt."
Marianne


"...ik dan eindelijk kan vertellen dat ik een jaar geleden gestopt ben met roken en het afgelopen jaar dat heb volgehouden met behulp van een affirmatie..."
Gini

"Nog erg bedankt voor dat goeie testje op jullie site, het deed me erg veel..."
Brigitte

Doe de affirmatietest! Klik hier.

wat is een affirmatie? doelstelling www.affirmatie.nl gerichte affirmaties affirmatie producten reactie & toevoegen

© Copyright alles op deze site 2001-2006 Palaysia Productions, Enschede