Affirmaties die helpen om zwanger te worden
Wil je zwanger worden? Deze affirmaties helpen je om blokkades en negatieve overtuigingen rondom zwanger worden op te heffen en te vervangen door positieve, gezonde, krachtige gedachten.

Weet je niet wat affirmaties zijn? Lees dan dit artikel. Of blader rond tussen deze artikelen.

Hieronder vind je twee mp3-bestanden. Eentje is voor als je vrouw bent en zwanger wilt worden. Eentje is voor als je partner bent (man of niet-dragende vrouw*) en je zwanger wilt worden.

Download het bestand door rechts-klik te doen (Macgebruikers klikken op ctrl-muisklik) en laad het in je mp3 speler (of, als je die niet hebt, laat 'm gewoon op je computer staan). Luister er regelmatig naar: tijdens het surfen, fietsen, autorijden, strijken, joggen, treinen, enzovoort. Het liefst ook nog 's ochtends vroeg of 's avonds vlak voor het naar bed gaan.

Belangrijk: stel je tijdens het luisteren naar de affirmaties voor dat je je kindje al in de armen hebt. Voel hoe jij zou voelen als je jouw pasgeboren baby in je armen hebt. Verheug je er op een kind te hebben. Haal dat beeld zo vaak mogelijk (ook wanneer je niet naar de affirmaties luistert) naar boven, met de bijbehorende blije gevoelens.

Ik weet dat het gek lijkt om je ergens op te verheugen als je weet dat er een kans is dat je teleurgesteld gaat worden, alsof je jezelf blij maakt met een dooie mus. En toch zorgt het verheugen er voor dat je je in het NU beter voelt, en wanneer je je in het NU beter voelt ben je meer ontspannen, zit je jezelf niet dwars, én ben je niet bezig om je eigen blokkades energie te geven.

Belangrijk 2: zie je een andere zwangere vrouw, richt dan al je aandacht op hoe blij je bent voor haar - laat geen enkele gedachte over het gemis bij jou toe (en als ie toch komt, zeg dan tegen die gedachte: "Hai, je mag weer gaan, ik denk alleen nog maar gedachten waar ik blij van word.")

* Er zitten 2-3 affirmaties tussen die niet voor een niet-dragende vrouw geschikt zijn, als je ze hoort stel ze dan ofwel figuurlijk voor (je vrouw zwanger maken) ofwel verander vader in moeder.

vrouw:
rechtsklik hier om te downloaden of klik hieronder om direct te luisteren
man/niet-dragende vrouw:
rechtsklik hier om te downloaden of klik hieronder om direct te luisteren

Ik wens je heel veel succes en hoop dat het je lukt om eventuele zorgen rondom wel of niet zwanger worden van je af te kunnen zetten. Het leven vraagt van ons om te vertrouwen – ofwel op het feit dat ons kind komt op het moment dat juist is, ook al is dat pas over tien jaar, ofwel op het feit dat het goed voor ons is om geen kinderen te krijgen, ofwel op het feit dat we op een andere manier kinderen zullen krijgen (adoptie of langs de medische weg).

Ik begrijp dat het moeilijk is om een kinderwens los te laten, maar je kunt je wens loslaten en tóch hoop houden – dat kan tegelijkertijd! Loslaten betekent namelijk dat je ontspannen kunt leven en kunt genieten van dat wat er wel is in je leven.

Ik wens je heel succes! Met warme groet,

Edith Hagenaar

P.S. Ben je zwanger geworden met hulp van de affirmaties? Laat het me weten, klik hier!

P.P.S. Ben je zwanger geworden en wil je ook affirmaties voor tijdens de zwangerschap, klik dan hier.

zoekwoorden: Affirmaties tijdens de zwangerschap, zwangerschapsaffirmaties, zwangerschapsaffirmatie, zwanger worden, onvruchtbaarheid, vruchtbaar, law of attraction, wat je uitstraalt trek je aan, wet van aantrekkingskracht

Zalig Zwanger is een uitgave van Palaysia Productions, Enschede