Vertel anderen over deze site!
Bookmark and Share

 

Direct bestellen

 

Inhoudsopgave

 

Omslag

 

Recensies

 


Daphne Deckers zegt in het boek: "Mijn hart ligt thuis, maar ik wil ook met mijn hoofd wat doen"

 

"Eindelijk een boek zonder poespas en allerlei ingewikkelde termen."
- Micol Uittenbogaard, Capelle a/d IJssel

"Ook voor mannen leuk en leerzaam."
Chris Mulder, Hienden

"Het is een heel positief boek, zonder thuiswerken op te hemelen. Realistische kanttekeningen om rekening mee te houden. Dit boek was net het laatste zetje dat ik nodig had om voor mezelf thuis te beginnen – en ik voel me er geweldig bij!"
- Linda Beurskens, Apeldoorn

"Ik las 'm in één keer uit. Ontzettend informatief. Hele leuke ideeën achterin over wat je allemaal thuis kunt uitoefenen."
- Natasja Snoeijer, Gouderak


Edith Hagenaar is de oprichter van de bekende thuiswerkmoeder-site www.wahm.nl en de electronische nieuwsbrief (ezine) Bericht van een Mammie. Zij runt vanuit huis haar eigen bedrijf Palaysia Productions. Daarvoor was zij directeur van een installatiebedrijf - gedeeltelijk vanuit huis. Zij heeft drie kinderen en is inmiddels uitgegroeid tot de expert op het gebied van thuiswerken met kinderen.
In haar boek "WAHM succesvol thuiswerken" combineert Hagenaar haar expertise als ondernemer, haar zakelijk inzicht en haar ervaringen als thuiswerkmama. Hagenaar is columniste voor de Twentsche Courant Tubantia en zij presenteert een radioprogramma voor Indigo SoulStation. Zij is auteur van meerdere boeken voor kinderen en volwassenen.

 

"Na het lezen van dit boek kun je een weloverwogen keuze maken; wel of geen wahm worden, wel of niet doorgaan."
- Arna Kregting, Gendt

"Zo goed voor je zelfvertrouwen, je krijgt er echt zin in om de schouders er onder te zetten en een andere koers te gaan varen. Een oppepper! Een echte eye-opener! En goedkoop! En kompleet!"
- Rachel Kruk, Oosterend

 

 

Verzucht jij ook wel eens dat je niet meer in de file wilt staan?

Dat je meer tijd met je gezin wilt doorbrengen?

Dat je meer zeggenschap wilt over de indeling van je uren?

Dat je meer zelfstandigheid wilt in je werkzame leven?

Dat je meer verantwoordelijkheid had of meer kon verdienen?

Dan is thuiswerken iets voor jou!

Lees er alles over in het boek dat jou inspireert en motiveert op weg naar een oplossing die voor jou en je gezin werkt:

WAHM
succesvol thuiswerken
door Edith Hagenaar

Nu tijdelijk gratis verzending binnen Nederland!

"Dit boek heeft mij meer duidelijkheid en inzicht (en energie) gegeven dan de 100 folders die ik al had verzameld. Dank je wel voor dit perfecte boek!"
- Lidewij Blaauw, Apeldoorn

"Goede uitleg over de stappen die nodig zijn om thuis te werken. Leuk om te lezen en vol inspirerende verhalen!"
- Tina ter Welle, Hengelo

"Een dierbare vriendin in boekvorm"
- Inge in 't Hout, Hattem


Dit prachtig uitgevoerde, waardevolle boekwerk kost slechts EUR 21,45 exclusief verzendkosten van EUR 2,30. Nu tijdelijk gratis verzending binnen Nederland!

Dit boek leert je hoe je zelf verantwoordelijkheid voor je leven kunt nemen:

  • maak de keuzes die het beste zijn voor jou en je gezin
  • doe wat je leuk vindt, niet wat je haat
  • word succesvol in dat wat je doet
  • verdien je eigen geld, maak je eigen beslissingen, deel je eigen tijd in

"Geweldig boek. Ik houd van de persoonlijke toon van het boek. Het lijkt alsof Edith tegenover mij zit en mij dit alles verteld."
- Jean Braam, Rotterdam

"Een voortdurende bron van inspiratie"
- José Duson, Amersfoort

"Dit boek heeft alles wat ik nodig heb om als wahm aan de slag te gaan; de informatie, de ideeën, de motivatie en aanmoediging... Bovendien kwam het voor mij op het juiste moment. Ik ben sinds kort alleenstaande moeder en over 3 jaar wordt mijn jongste kind 5. Dus heb ik 3 jaar om voor mezelf een bedrijf op te starten wat tegen die tijd voor voldoende inkomsten moet zorgen. Dit om te voorkomen dat ik mijn kinderen full-time in de BSO moet stoppen; ik voed ze graag zelf op!
Ik ben heel blij met dit boek, het is super-compleet en
van grote waarde voor alle (aanstaande) wahms!
Toen mijn zus hoorde dat ik ging scheiden, gaf ze me dit boek voor mijn verjaardag.
Echt het beste cadeau ooit."
- anoniem (naam en adres bekend)

Lees hier wat anderen zeggen over dit boek!

IJzersterke 100% geld-terug garantie
Ik ben zelfs zo zeker dat je het Wahmboek met plezier leest, er veel gebruik van maakt èn het uiterst nuttig vindt dat ik een ijzersterke garantie geef op het boek: bevalt het boek je om wat voor reden dan ook niet, dan kun je het binnen 14 dagen terugsturen. Je ontvangt dan het volledige aankoopbedrag terug - no questions asked.

Maar dat is nog niet alles. Ik bied je de mogelijkheid om dit nuttige boek zonder risico te bestellen: je betaalt pas achteraf, na ontvangst van het Wahmboek. Makkelijk en veilig!

De verzending vindt plaats binnen 2 werkdagen, dus over een week kun je al aan de slag met dit fantastische boek. Alsof dat nog niet alles is... Met mijn boek wil ik graag andere moeders enthousiasmeren en inspireren. Daarom heb ik bij het boek "WAHM! handboek voor succesvol thuiswerken" nog een vier bonuscadeau's gevoegd:

1. Gratis E-book: Wat we van Everest leren - hoe je door doelen te stellen je leven kunt beïnvloeden t.w.v. EUR 9,95!
Met foto's van de eerste (en tot nu toe enige) Nederlandse vrouw die Mount Everest bedwong: Katja Staartjes. Een uniek e-book, dat je binnen enkele seconden na je bestelling via e-mail ontvangt!

2. Gratis verzending t.w.v. EUR 2,30!
Alleen als je uiterlijk 24 april 2011 bestelt. (Alleen geldig binnen Nederland, buiten Nederland betaal je een bijdrage in de verzendkosten.)

3. Het geheime hoofdstuk van het Wahmboek t.w.v. EUR 9,95. Nu GRATIS het E-book dat je met 'lightning speed' op het pad van thuiswerk-succes brengt!

4. BONUS E-book met 3 worksheets voor de oefeningen in het Wahm!boek, t.w.v. EUR 2,95

Wil je ook een succesvolle thuiswerkmoeder of -vader worden? Bestel nu de ultieme gids voor thuiswerkmoeders en ontvang het boek, het e-book, de gratis mini-poster, de kortingscoupon èn gratis verzending - met de ijzersterke 100% geld-terug garantie!

Profiteer van alle bonusaanbiedingen – bestel het Wahmboek nu meteen, plaats in winkelmandje:

of bestel op Sunshine for the Soul, klik hier

keywords: thuiswerk, thuiswerken, thuiswerkgids, thuiswerkmoeder, thuiswerkmama, thuis werk, werken vanuit huis, werk, thuiswerk, thuiswerken