Wat zeggen zij?
Lezeressen over het Wahmboek

Had ik dit boek maar eerder gekocht! Maar het is nooit te laat om zelf je toekomst vorm te geven. Bedankt!
Anne Halford, Utrecht

Geweldig! Er staat zóveel informatie in en het stimuleert me om dóór te zetten. Ik heb het boek nog niet uit; als ik het wel uit heb zal ik het waarschijnlijk steeds opnieuw opslaan voor informatie en motivatie. In het boek lees ik veel informatie wat ook voor mijn man interessant is (bij ons is woensdag wahf-dag, Olivier is bedrijfsleider bij een computerbedrijf en werkt dus op woensdag thuis èn zorgt voor onze dochter van vijf maanden oud). Kortom: ik ben blij met je boek en ik ben vast niet de enige.
Esther Schilling, Den Hoorn

Bestel nu: Wahm - Handboek voor de thuiswerkmama

Precies waar ik op gehoopt had. Duidelijke taal, informatie en net dat beetje meer waardoor je makkelijk van start kunt gaan.
S. Roberti, Haarlem

Heel inspirerend en maakt me heel enthousiast. Misschien dat de plannen nu toch echt vorm gaan krijgen. Het boek helpt hier in ieder geval goed bij.
Gemma van de Velden, Borne

Een praktisch, inspirerend boek. Voor een nieuwe moeder op zoek naar een oplossing (met zelfvertrouwen als een leuke bijzaak), is dit boek een "must"!
Alieke Dierckx, Vlaardingen

Zeer uitgebreid met nuttige informatie en tips. Als collega-wahm ben ik erg trots op Edith Hagenaar en bedank ik haar voor de 4e eervolle vermelding in dit bijzondere boek!
Lucille Young-Afat, Amsterdam

Mooi, informatief, leuk al die verhalen van andere wahms, goed boek ook als naslagwerk, prima.
Harriëtte Bleeker, Heemskerk

Ik vind het boek goed en erg informatief, waar de startende ondernemer veel aan kan hebben.
A. van Osch, Berlicum

Mijn complimenten. Nuttige content en zeer verzorgd. En natuurlijk heel leuk om er zelf' in te staan, bedankt!
Marion Postma, Franeker

Het is een heel herkenbaar boek. Ik ben nu 2 jaar 'eigen baas' en heb een eenmanszaak. Vooral het praktische en dicht bij het leven van alledag spreken mij erg aan!
K. Sanders-van Heijst, Valburg

Een stukje vakwerk. Veel wist ik al, maar toch ook nieuwe, leuke zaken.
Iris Stekelenburg-van Halem, Culemborg

Prettig te lezen boek, vooral door de vele voorbeelden. Hoewel elke situatie toch weer anders is doordat elk kind anders is en het werk wat je doet veel bepaald. Het blijft gewoon steeds plannen en zoeken naar de juiste werk/zorg momenten, aanpassen aan de situatie.
Monique Lensen, Doorwerth

Duidelijk, inspirerend en helder boek!
Ellie Schot, Hellevoetsluis

Had ik dit boek maar eerder gekocht! Maar het is nooit te laat om zelf je toekomst vorm te geven. Bedankt!
Anne Halford, Utrecht

80% uit dit boek is voor mij heel herkenbaar. Alle tips zijn heel toepasbaar. Het boek in twee avonden uitgelezen (ik lees normaal gesproken bijna nooit!!). Bedankt!
M.b.J. Walker, Den Helder

Heel erg motiverend, het duwtje dat ik nodig had. Ik heb mijn eerste stap gezet en heb me ingeschreven voor een cursus en ben aan het ontwerpen gegaan. Nu zal de toekomst uitwijzen of mijn product aanslaat, maar aan mijn inzet zal het niet meer liggen!
Fanny Lindeboom-Smelik, Rotterdam

Leuk boek dat zorgt voor herkenning en voor een extra stimulans in tijden vol twijfel en onzekerheid.
Accent Interieuradvies, Lottum

Ik vind dit boek een geweldig hart onder de riem voor iedereen die zèlf voor haar kinderen wil zorgen èn wil werken.
Marieke van Leijen, Houten

100% informatief, 100% makkelijk leesbaar, 100% overzichtelijk. Topper voor de (toekomstige) thuiswerkmama, met hart voor kind en werk!!!!
Monique Saaltink, Renkum

GEWELDIG! Ik wou dat ik het geschreven had! Bij het ontvangen dacht ik YES! en dat denk ik na 4 dagen nog steeds: 't is stimulerend en een hart onder de riem.
Ingeborg Wildschut, Vianen

Een feest van herkeninng! Wat me bijvoorbeeld erg trof: een passage over hoe zwaar het moederschap kan zijn. Zo waren er meer passages die me erg raakten. Ook verfrissend hoe je over de relatie t.o.v. je partner sprak. Helemaal mee eens. Het gaat tenslotte om de liefde voor elkaar en je kinderen. Het boek heeft me in verscheidene opzichten weer even met beide benen op de grond gezet. Bedankt!
Belinda Fallaux, Terwispel

Zeer positief! Helder geschreven, zeer herkenbare situaties en uitstekende tips. Echt een nuttige aanschaf!
Liesbeth van Dam, Delft

Informatief, geestig en de verhalen uit het leven gegrepen. Ook positief en opbeurend. Een echte aanrader, dit boek!
Moniek van Hest, Tilburg

"Ook in Nederland wordt nu verreweg de grootste bijdrage aan de creatie van nieuwe banen geleverd door nieuwe ondernemende firmas. In dit kader biedt Edith Hagenaar's boek "Work at Home Mom!" echt praktische en inspirerende hulp voor vrouwen die de uitdaging van ondernemend thuis werken, kinderen en huishouden willen oppakken."
Prof Dr. Karel J. Samsom
Hoogleraar Ondernemerschap en Innovatie, Universiteit Nyenrode, Nederland
Visiting Professor, University of California, Santa Barbara, USA

Heel erg praktisch. Bovendien heel inspirerend. Ik vind het prettig om behalve de praktische informatie ook de praktijkvoorbeelden te lezen. Edith's positieve houding vind ik ook inspirerend. Ik heb er weer zin in.
Carolien Harrems, Amstelveen

Heel goed! Het heeft mijn plannen voor de start van een eigen bedrijf in een stroomversnelling gebracht!
J.M.E. Schenau-van Arkel, Dalem

Het is mijn handboek geworden. Er staan ontzettend veel rake dingen in.
Carla Roels, Spijkenisse

Ben al enige tijd ondernemer (werk thuis met twee kinderen) maar zou graag eerder zo'n boek gevonden hebben. Erg bruikbaar. Bedankt voor de inspiratie!
Mevrouw Daverveld, Best

Het heeft me over de streep getrokken! Ik ga er voor! Ik ga mijn droom uit laten komen.
Nathalie Marinussen, Spijkenisse

Bestel nu: Wahm - Handboek voor de thuiswerkmama

Zeer inspirerend. Als ik het even niet meer zie zitten, dan pak ik dit boek en lees een paar hoofdstukken. En dan weet ik weer waarom ik thuis werk en ga weer vrolijk verder.
Marjan Bakker, Zaandam

Duidelijk, overzichtelijk, leuk geschreven, opbeurend, geeft inzicht, stimulerend, gezellig, positief, eerlijke, reëel, kortom: een geweldig boek.
Ineke Spierings, Eindhoven

Een superhandig boek als je nog in de fase zit van 'zal ik wel of niet'. Er staan heel veel tips in die inspireren, ervaringen die je beeld verhelderen en advies ter voorbereiding op de volgende stap: ondernemersplan schrijven, belastingdienst bellen, etcetera. Ook handig als je geen kinderen hebt, trouwens. Ik heb veel bewondering gekregen voor Edith.
Daniëlla Dusseldorp-Krijger, Landsmeer

Ik vind het een goed informatief boek, waar ik in de toekomst veel aan zal hebben en goed als naslagwerk kan gebruiken. Mijn complimenten.
Mireille Zeestraten-Langenberg, Castricum

Ik ben zelf thuiswerkende moeder (sta trouwens vermeld in het boek!!). Ik kan me er helemaal in terugvinden! 't Is een echt handboek, laat zien dat het wahm-zijn niet alleen voordelen heeft (zoals zoveel mensen denken).
Alison Stessens, België

Zonder te overdrijven heel goed, praktisch.
L.S. Elsevijf, Den Haag


TERUG © Copyright 1996 - 2010 Edith Hagenaar (alles op deze site tenzij anders vermeld) HOME

"Als ik het even niet meer zie zitten, dan pak ik dit boek en lees een paar hoofdstukken. En dan weet ik weer waarom ik thuis werk en ga weer vrolijk verder." -Marjan Bakker, Zaandam

Klik hier om direct te bestellen.

Klik hier voor meer informatie over het boek.

"Zo goed voor je zelfvertrouwen, je krijgt er echt zin in om de schouders er onder te zetten en een andere koers te gaan varen. Een oppepper! Een echte eye-opener! En goedkoop! En kompleet!" -Rachel Kruk, Oosterend

wij kunnen je niet aan thuiswerk helpen - wij kunnen je wel inspireren
wij kunnen geen individuele vragen beantwoorden
wij hebben geen lijst met thuiswerkbedrijven - die bestaat niet