Wat is thuiswerken?

Natuurlijk kun je het huishouden ook kwalificeren als werk, maar op de wahmsite bedoelen we met thuiswerken dat je vanuit je eigen huis je geld verdient.

Het maakt niet uit of je EUR 50,- per week verdient of EUR 5000,- (dat zou mooi zijn!).

Het maakt niet uit of je full-time werkt of minder dan 8 uur per week, of dat je in loondienst bent, zelfstandig werkt of een eigen bedrijf hebt.

Er zijn zelfs mensen die gedeeltelijk thuiswerken – en gedeeltelijk buitenshuis, voor dezelfde werkgever of voor verschillende werkgevers.

Wahms zijn moeders (en wahfs zijn vaders) die thuiswerken. Naast hun werk, hebben ze dus ook de zorg voor hun kinderen.

Sommige wahms hebben hun kinderen altijd bij zich, andere wahms hebben de kinderen al op school, weer andere wahms brengen de kinderen (part-time) naar de creche of andere opvang en weer andere wahms geven thuisonderwijs.

Er zijn thuiswerkmama's die garnalen pellen, en er zijn thuiswerkmama's die een groot bedrijf runnen. Sommige wahms doen administratief werk, anderen doen creatief werk.

Met andere woorden: wat je ook doet, in hoeveel uur je het ook doet, hoeveel je ook verdient, wat je ook voor opvang geregeld hebt, als je een moeder bent en je verdient je geld vanuit huis, dan ben je een wahm.

Hebben wij thuiswerk?
Wij krijgen regelmatig de vraag: hebben jullie thuiswerk?

Nee. Deze site kan je helpen om thuiswerk te vinden en helpt je de juiste stappen te nemen om thuiswerk voor jezelf te creëren. Lees de artikelen op deze site rustig en aandachtig door.


TERUG © Copyright 1996 - 2010 Edith Hagenaar (alles op deze site tenzij anders vermeld) HOME

"Als ik het even niet meer zie zitten, dan pak ik dit boek en lees een paar hoofdstukken. En dan weet ik weer waarom ik thuis werk en ga weer vrolijk verder." -Marjan Bakker, Zaandam

Klik hier om direct te bestellen.

Klik hier voor meer informatie over het boek.

"Zo goed voor je zelfvertrouwen, je krijgt er echt zin in om de schouders er onder te zetten en een andere koers te gaan varen. Een oppepper! Een echte eye-opener! En goedkoop! En kompleet!" -Rachel Kruk, Oosterend

wij kunnen je niet aan thuiswerk helpen - wij kunnen je wel inspireren
wij kunnen geen individuele vragen beantwoorden
wij hebben geen lijst met thuiswerkbedrijven - die bestaat niet