DVD THE SHIFT x|x GEEN EXCUUS x|x BOEKENx | xKINDERBOEKENx |x OVER WAYNE DYERx | xDE KRACHT VAN INTENTIEx |x DEEL: Bookmark and Share

wayne dyer herinneringen aan de bron

Bestel nu en profiteer van gratis verzending binnen Nederland, klik hier!

Kinderen hebben de verbazingwekkende mogelijkheid om zich de tijd voordat ze naar de aarde kwamen te herinneren. Wayne Dyer:

"Ik houd mijn hele leven al van kinderen, vooral als ze net geboren zijn en nog dreumes of peuter zijn. Als er een baby in de buurt is, is het net alsof ik ernaartoe getrokken word en contact moet maken. Urenlang heb ik, toen ze net geboren waren, in de ogen van onze acht kinderen zitten staren. Op deze intieme momenten vroeg ik hun in gedachten of ze me iets over de Bron wilden vertellen en over hoe de vormloze spirituele wereld eruitziet.

Uit zo’n gesprek, dat mijn coauteur Dee Garnes had met haar zoontje Marcus, die toen nog met losse woordjes communiceerde, is dit boek ontstaan. Na het horen van Dee’s verhaal voelde ik krachtige inspiratie opkomen om hier meer mee te doen. Ik plaatste een oproep aan volwassenen uit alle geledingen van de maatschappij om de wijsheid en persoonlijke anekdotes van hun jonge kinderen met ons te delen. Daarnaast heb ik een aantal herinneringen van mijn eigen kinderen in het boek opgenomen. Na het lezen van de reacties die Dee en ik van mensen uit de hele wereld ontvingen, ben ik ervan overtuigd dat het leven veel meer omvat dan die paar korte jaren die we hier op aarde mogen doorbrengen. Onze kleintjes kunnen ervoor zorgen dat we iets mee kunnen krijgen van de ondoorgrondelijke, oneindige, onzichtbare wereld waar we vandaan komen, en weer toe terugkeren. Ze hebben tenslotte nog niet zoveel tijd gehad om die wereld helemaal te vergeten.

Ik heb het gedicht ‘Ode: Intimations of Immortality from Recollections of Early Childhood’ van de Engelse dichter William Wordsworth altijd erg mooi gevonden. Eén van de versregels luidt:

‘Our birth is but a sleep and a forgetting’
(vert.: Onze geboorte is slechts een slaap en een vergeten)

Er is ontzettend veel wetenschappelijk onderzoek verricht naar vorige levens en de aanwezigheid van engelen in ons leven. Ik heb zelf een fascinerende reis naar een vorig leven gemaakt. Ik heb ook een veel bredere kijk op het leven gekregen door mijn contacten met gerespecteerde wetenschappers die overtuigend bewijs hebben geleverd voor het bestaan van een oneindig, spiritueel gebied. Maar via de woorden van deze jonge kinderen, die nog niet zo lang op aarde zijn en zich nog flarden van de hemel kunnen herinneren – waar ze ondubbelzinnig over praten – krijgen we aanwijzingen over hoe die niet-fysieke wereld er dan eruitziet.

In Wordsworths gedicht ‘Recollections of Early Childhood’ zegt hij iets wat ons ook aan het denken zet:

The Soul that rises with us, our life’s Star,
Hath had elsewhere its setting,
And cometh from afar . . .
From God, who is our home.

(vert.: De ziel die met ons rijst, onze Levensster, / Komt van elders, / En van ver … Van God, die ons thuis is)

Besef tijdens het lezen van deze fascinerende verhalen over een wereld die wij niet met onze vijf zintuigen kunnen waarnemen en ervaren, dat deze kleine wezentjes grotendeels nog ondergedompeld zijn in de Bron die ons thuis is. Ze kunnen ons heel veel leren..."

Dr. Wayne W. Dyer en zijn assistente Dee Garnes verzamelden honderden verslagen van kinderen van over de hele wereld en brengen in dit boek een verbazingwekkende selectie bij elkaar. De indrukwekkende verhalen brachten Wayne tot nieuwe inzichten en wijsheden die hij tussen de verhalen van de kinderen door heeft verweven. Zoals hij zelf zei:

"Mijn conclusie over mijn afkomst is dat ik uit de Bron kom."

"Dit boek is een vreugdevolle viering van de onschuld en mysterie van het leven." –Shannon Gonzalez

"Herinneringen aan de Bron is een fascineren en inzichtelijk boek met een boodschap van hoop over het leven na deze. Ik raad het van harte aan. Het maakte me blij, en bracht me hoop, inzichten en een nieuw perspectief." –Maui Mama

"Dit boek helpt me om me mijn ware essentie te herinneren." –Tetiana Vaskivska

 

"Het was werkelijk een groot plezier om dit boek te lezen. Het is hartverwarmend, verbazingwekkend en bijzonder om zovele verhalen van over de hele wereld te lezen. Absoluut waardevol en het biedt bevestiging van de Bron." –anoniem

Blader hier in Herinneringen uit de Bron:
(gebruikers van mobile of tablet, klik eerst eenmaal, dan nogmaals in de rechterbovenhoek)

Kinderen bieden ons de zoete smaak van de Bron die onze oorspronkelijke natuur is. Ze vertellen openhartig over hun gesprekken met God, overleden familieleden, vorige levens en het kiezen van hun ouders, en ze spreken voluit en duidelijk over de liefde die er voorbij dit fysieke gebied bestaat.

ONSCHULDIG. PUUR. NET UIT DE BRON.

De hartverwarmende bijdragen die je in dit boek leest, zullen je doen lachen en huilen, en zijn enorm troostrijk, steunend en bemoedigend. Ze bewijzen dat we allemaal van dezelfde Bron komen, en van dezelfde liefde zijn gemaakt.

Overigens is deze editie speciaal voor Nederland gemaakt, met Nederlandse verhalen en tekeningen van Nederlandse kinderen!

 

Herinneringen aan de Bron, paperback
256 pagina's met 8 kleurenillustraties, foto's en citaten van Wayne
normaal € 17,99 nu tijdelijk slechts € 8,99

Profiteer snel, de actie loopt tot en met 16 juli 2019.

Klik hier om direct te bestellen!

 Klik hier om direct met korting te bestellen


of kijk op Sunshine for the Soul, klik hier

Klik hier voor alle producten van Wayne Dyer


s

"Wij zijn niet onze lichamen, onze bezittingen, of onze carrières.
Wie we zijn is GODDELIJKE LIEFDE en dat is EEUWIG."

Dr. Wayne Dyer 1940 - 2015


bekijk hier alle Nederlands ondertitelde filmpjes van Wayne Dyer

bekijk hier het deel van het Pixar-filmpje met Wayne Dyer


DE BOEKEN VAN WAYNE DYER DIE MOMENTEEL VERKRIJGBAAR ZIJN:

deze website is een productie van Palaysia Productions
contact

bekijk hier alle Nederlands ondertitelde filmpjes van Wayne Dyer

bekijk hier het deel van het Pixar-filmpje met Wayne Dyer