THE SHIFT x|x GEEN EXCUUS x|x BOEKENx | xKINDERBOEKENx |x OVER WAYNE DYERx | xDE KRACHT VAN INTENTIEx

OVER WAYNE DYER

Dr. Wayne W. Dyer is een internationaal gerenommeerd schrijver en spreker op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Zijn boek 'Niet morgen maar nu' bood hulp aan honderdduizenden mensen over de hele wereld. Wayne Dyer is geboren in Detroit in de Verenigde Staten en woont en werkt momenteel op Hawaï.

Wayne is van oorsprong psychotherapeut. Hij schreef zo'n 30 boeken, heeft vele audio- en video-programma's op zijn naam staan, en talloze radio- en televisieoptredens. Zijn bekendste werken zijn 'Willen is kunnen', 'Niet morgen, maar nu', 'Eerst geloven, dan zien', 'De taal van het hart', en 'De tien geheimen van succes en innerlijke rust', 'De kracht van verandering', 'Inspiratie' en de recente 'De weg naar verandering' waren allemaal New York Times bestsellers.

Zijn speelfilm, The Shift, werd onmiddellijk een groot succes. In de film volgen we diverse mensen wiens levens een verschuiving ondergaan door het toepassen van de lessen van Dyer. Ook Dyer speelt mee in de film, als zichzelf.

Ook zijn kinderboekenserie 10 geheimen belandde op de New York Times bestsellerlijst.

Dr. Dyer heeft een doctoraat in opvoedkundig advies aan de Wayne State University, en was als professor verbonden aan de S. John's University in New York.

Wayne wordt door zijn fans liefdevol de 'vader van de motivatie' genoemd. Hoewel hij zijn jeugd doorbracht in weeshuizen en pleeggezinnen, overwon hij de obstakels in zijn leven en maakte zijn dromen waar. Tegenwoordig besteed hij zijn tijd voornamelijk aan het begeleiden van andere mensen om dit ook te doen.

DE BOEKEN VAN WAYNE DYER DIE MOMENTEEL VERKRIJGBAAR ZIJN:

Wayne Dyer boeken bij Palaysia

De kracht van intentie dvd Wayne Dyer