De 3 grootste nadelen van het wahmschap
  1. Je bent vaak alleen
    Er zijn geen collega's of andere volwassenen om je heen; je moet er zelf op uit om andere mensen te ontmoeten. Zelfs als je van nature al een einzelgänger bent, is het belangrijk om contacten met anderen te hebben.
  2. Je kunt niet om 5 uur de deur achter je dicht trekken
    Er ligt altijd werk op je werkplek en er ligt altijd werk in het huishouden. A mother's job is never done, zeggen de Engelsen, en dit geldt des te meer voor de wahm.
  3. Je wordt vaak niet begrepen
    Er bestaan allerlei vooroordelen over het leven van een wahm (zie ook De tien mythes over thuiswerken) en dat kom je zeker tegen. Ook mensen in je directe omgeving, waar je van houdt, begrijpen vaak niet hoe je leven in elkaar zit. Ze komen bijvoorbeeld ongevraagd langs terwijl je aan het werk bent, of denken dat je een luxe leventje leidt, enzovoort.

TERUG © Copyright 1996 - 2010 Edith Hagenaar (alles op deze site tenzij anders vermeld) HOME

"Als ik het even niet meer zie zitten, dan pak ik dit boek en lees een paar hoofdstukken. En dan weet ik weer waarom ik thuis werk en ga weer vrolijk verder." -Marjan Bakker, Zaandam

Klik hier om direct te bestellen.

Klik hier voor meer informatie over het boek.

"Zo goed voor je zelfvertrouwen, je krijgt er echt zin in om de schouders er onder te zetten en een andere koers te gaan varen. Een oppepper! Een echte eye-opener! En goedkoop! En kompleet!" -Rachel Kruk, Oosterend

wij kunnen je niet aan thuiswerk helpen - wij kunnen je wel inspireren
wij kunnen geen individuele vragen beantwoorden
wij hebben geen lijst met thuiswerkbedrijven - die bestaat niet