KikiKiki tovert met Reiki
een speelse manier om bezig te zijn met de universele levensenergie
Kiki tovert met Reiki

Het boek van Kiki
een spannend avontuur met de universele levensenergie

"Ik vond het zo lief dat Kiki Reiki gaf aan Timmy! Ik weet nu veel meer van Reiki." Saffier, 5 jaar

De wens van Kiki
Kleurplaten
Wat kun je met Reiki doen?
Bestel Kiki tovert met Reiki
Reiki Workshops voor kinderen
Voor ouders en verzorgers
Voor Reiki Masters
Links

"Ik vind het goed om kinderen op deze manier te laten zien dat de universele levensenergie heel normaal is en een gewoon deel van je leven kan uitmaken." Yvonne Hagenaar, columniste Spiritueel Magazine Online en oma

"Ik ben er zeeeeer enthousiast over. Ben bezig een workshop reiki voor kids op te zetten en dit boek is daar zeer goed bruikbaar bij." Karin Broeders, reikimaster, Zeewolde

"ik vont het leuk om het boek kiki tovert met reiki te lezen. ik heb net mijn reiki diploma gekregen en vind het leuk dat ik nu een boek heb om nog eens te lezen over reiki. ik heb er veel van dit boek ge leert." Kelly Waterman, 7 jaar

"Hallo ik ben Jelko en ben 13 jaar. Ik was en ben nog steeds erg geintereseerd in Reiki. Mijn ouders hadden reiki en gaven me behandelingen als ik me niet goed voelde of pijn had. Toen leerde mijn vader om Reiki Master. Toen was ik gelijk al veel meer geintereseerd in Reiki. En ik vroeg aan me vader "wil je me wat over Reiki vertellen?" en vroeg daarna of hij aan mij Reiki wou leren. Toen kocht mijn vader dat boekje "Kiki Tovert Met Reiki". Daar heb ik ontzettend veel van geleerd. Ik wist natuurlijk nog niet zo heel veel. Maar nu wel vanwege het boekje. Ik heb nu ook Reiki en heb daarbij net als Kiki een soort dagboekje. Dit boekje heeft mij dus een hoop geleerd. En ik leer er nog steeds van!" Jelko, 13 jaar

Prachtig verhaal
"Wij hebben het boek direkt uitgelezen, en het is werkelijk een juweeltje! Prachtig verhaal, waar alles over Reiki op en in zit. Echt een HEEL GOED BOEK!" Evelien en Maureen, reiki-masters, www.followtheflow.nl

"Je kan er heel veel van leren en het is spannend en leuk." Belle Brandon, 7 jaar

Aanrader
"Mijn dochter en ik hebben genoten van het boek "Kiki tovert met Reiki". Het maakt in een eenvoudig maar leuk verhaal, goed duidelijk wat Reiki voor de mens (het kind) kan betekenen. Echt een aanrader voor iedereen met en voor kinderen, geïnteresseerd in Reiki."
Aukje en Romy

"Ik vind het een geweldig boekje, leuk verhaal en een goeie uitleg over de handposities. Leuke namen zijn daar voor bedacht! De kaart met de leefregels staat in mijn praktijk." Reini Dhont, reikimaster, Lingewaard

Boekenbeurt
"Ik heb het boek gelezen. ik vond het erg intressant en een leuk boek. mischien doe ik mijn boekenbeurt over het boek."
Marjolein (leeftijd niet bekend)

"Ik heb het met veel plezier gelezen en bekeken! Vooral de namen die jullie voor de posities hebben bedacht vind ik heel leuk en handig voor de kinderen om te onthouden. Wel vind ik sommige tekeningen van de posities een beetje onduidelijk; wellicht omdat de benen niet echt duidelijk getekend zijn?
Bedankt voor dit mooie initiatief!"
Els van Dusseldorp, reikimaster

Ingang
"Dit boekje is een prachtige ingang." Bertie Braeken, reikimaster, www.padvanaanvaarding.nl

"Ik vindt het leuk om te lezen en ik kan me voorstellen dat dit voor kinderen meer duidelijkheid kan geven over, wat Reiki is of zou kunnen doen. Mijn dochter, Chaja, van nu 14, heeft het ook gelezen, toen zij 10 was heeft zij de eerste reiki initiatie gehad. Zij geeft aan dat ze het leerzaam vindt en goed te begrijpen. Volgens haar sluit het aan met hoe kinderen denken." Lennie Verkerk, reikimaster

N.B. Om de privacy van de kinderen te beschermen vermelden wij alleen voornaam en leeftijd, de volledige naam en het adres zijn bij de redactie bekend.

Aan de hand van Kiki worden de grondbeginselen van Reiki gebracht op een manier die leuk en begrijpelijk is voor kinderen van alle leeftijden. Zowel de theorie, van de ontstaansgeschiedenis tot aan de betekenis van het teken, als de praktische kant, handposities en behandelingen, komen op een speelse manier in een spannend verhaal aan bod.

"Ik vond KiKi tovert met Reiki een heel leuk boek. Ik heb het bij mijn vader uitgeprobeerd (hij had rugpijn) en hij zei dat hij het voelde.
Toen ik bezig was voelde ik het kietelen in mijn arm, dat voelde heel gek. Van mijn ouders mag ik misschien ook een cursus doen."
Kyra, 9 jaar

Dit boek kan zowel in kinderworkshops als zelf thuis gebruikt worden - vanaf circa 9 jaar alleen, vanaf circa 5 jaar onder begeleiding van een volwassene.

Kiki tovert met Reiki is uitgebracht op stevige, glanzende pagina's, ingebonden in een harde omslag: geschikt voor veelvuldig kindergebruik! Dit 80 pagina's dikke boek bevat duidelijke uitleg met tekeningen van alle Reiki-posities en bovendien een uitgebreide klachtenlijst die speciaal op kinderen is afgestemd: denk bijvoorbeeld aan spanning voor een proefwerk of de mazelen.

Dit prachtig uitgevoerde boek, waarin zowel kinderen als volwassenen Reiki kunnen leren geven en wat altijd binnen handbereik is kost slechts een fractie van de prijs van een Reiki-behandeling, namelijk EUR 11,95. Met een VERRASSING aan het eind van het boek

"Ik vond het heel spannend!" Guido, 10 jaar, Maassluis

"Ik vond het leuk om te leren over jezelf schoonmaken." Rhuben, 7 jaar, Enschede

Kiki tovert met Reiki is een boek waar kinderen van zullen genieten – meegesleept door het leuke verhaal leren ze spelenderwijs hoe ze Reiki in hun dagelijkse omgeving kunnen gebruiken. Geschreven door Reikimasters Adelheid van Driel en Wanda Bijster en met illustraties van Marianne Noordhoek.

Wij weten zo zeker dat Kiki tovert met Reiki goed zal bevallen, dat we het boek aanbieden onder de volgende leveringsvoorwaarden:

 

Mocht het boek onverhoopt toch niet aan de verwachtingen voldoen, dan kunt u het binnen 20 dagen –onbeschadigd– retourneren en ontvangt u het gehele aankoopbedrag terug – gegarandeerd.

 

Kiki tovert met Reiki is speciaal geschreven voor kinderen, maar... dit is wat volwassenen Jennifer en André Doelman uit Maassluis zeiden:

"Heel duidelijk en zonder zweverig gedoe geschreven. Na het lezen van Kiki begrepen we andere Reiki boeken veel beter!"

P.S. Bij Kiki tovert met Reiki kun je ook een set van 3 mooie kaarten bestellen.

Bestel nu, plaats in winkelmandje:

 

of bestel op Sunshine for the Soul, klik hier

s

 


Kiki tovert met Reiki is een uitgave van
Palaysia Productions

http://www.palaysia.nl