w

w

 

Updates

 

KLIK ALTIJD HIER DOOR NAAR MIJN ENGELSE PAGINA ALS JE MIJN KRAAM WILT BEZOEKEN!

 

Op mijn Engelse kraam verkoop ik geen Nederlandse producten, die zijn alleen hier te koop!

 

Ik sta op zaterdag en zondag op Portobello Road Market maar op sommige data kan ik niet. Ik zal zo ver mogelijk vantevoren aangeven wanneer ik er niet of wel ben. Hou mijn Engelse pagina in de gaten voor de exacte data waarop ik er niet ben.

 

Controleer op de dag dat je wilt gaan ook altijd even mijn Facebookpagina, want als ik bijvoorbeeld ziek ben en m'n kraam dicht hou zet ik dat er op.

 

ALGEMENE INFORMATIE:

 

Zaterdag

Op zaterdag sta ik op de markt van 9.30 's ochtends tot 3.30 's middags. De locatie van mijn kraam is bij 281 Portobello Road, onder de brug. Dat betekent dat ik helemaal overdekt ben dus ook als het regent kan ik m'n boeken en artwork verkopen. Hoera!

 

Zondag

Op zondag staat mijn kraam bij 101 Portobello Road. Ik ben open van 10 's ochtends tot 4 's middags. Echter: als er flinke regen voorspeld is dan sta ik niet op de markt, omdat mijn kraam niet goed overdekt is! Als ik er niet sta, laat ik dat weten op mijn Facebook pagina. (Als er dus niets op Facebook staat kun je er van uitgaan dat ik er wel ben.)

 

* Je bent welkom om even gedag te zeggen of om je boek te laten signeren, ook als je het ergens anders gekocht hebt. Als je op de kraam iets wilt komen is het verstandig om contant geld mee te nemen aangezien er altijd lange rijen staan bij de pinautomaten op Portobello Road! Ik kan helaas geen pinpassen of creditcards accepteren.

 

*Onthou dat je voor je bezoek aan mijn kraam even naar mijn Engelse pagina en naar mijn Facebook pagina gaat om te kijken of ik er wel ben.

 

Dat is het volgens mij! Ik verheug me erop je in mijn kraam welkom te heten!!

BESTEL NU, KLIK HIER